Bachelor in de natuurkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Undergraduate research, public outreach, summer stages, publications, and R

Jaarverslag 2013-2014 (79 MB, lange download)

Jaarverslag 2014-2016 (272 MB, lange download)

Wat kan ik met deze major doen?

Met sterke probleemoplossende vaardigheden en theoretisch inzicht, ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van experimenten en uitgebreide toepassing van computationele modellering en computerprogrammering, zijn onze afgestudeerden voorbereid op een verscheidenheid aan loopbanen en graduate programma's in de wetenschap die net zo divers zijn als onze studenten zelf .

Traditionele gebieden: natuurkunde, techniek, atmosferische wetenschap, nanotechnologie, micro-elektronica, computerprogrammering en -technologie, instrumentatie, materiaalkunde, astrofysica, biofysica en medische fysica.

Niet-traditionele gebieden: onderwijs, geneeskunde, financiën of recht.

Kansen voor ervaringsleren

In hun eerste of tweede jaar volgen majors een jaar lang een eencursus in undergraduate onderzoek waarbij ze een onafhankelijk onderzoeksproject met een lid van de faculteit voltooien.

Elke natuurkundecursus omvat ten minste twee van de volgende ervaringsgerichte leercomponenten om studenten toe te passen wat ze aan het leren zijn, kritisch denkvermogen te ontwikkelen en probleemoplossing aan te tonen:

  • Experimentele fysica (laboratorium)
  • Computationele modellering
  • Een culminerend project dat theoretisch, experimenteel of computationeel is.

Natuurkunde majors worden bekwaam in het gebruik van de programmeertaal Python voor computationele modellering en numerieke probleemoplossing. Python en computationele modellering worden eerst onderwezen met behulp van materie

Wat kan ik doen met een natuurkundegraad?

Onze afgestudeerden doen wat ze willen doen! Er is geen enkel carrièrepad dat zij kiezen. Met sterke probleemoplossende vaardigheden en theoretisch inzicht, ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van experimenten en kennis van computationele hulpmiddelen, zijn onze afgestudeerden voorbereid op een verscheidenheid aan loopbanen en graduate programma's in de wetenschap, techniek en technologie. De loopbaankeuzes van onze afgestudeerden zijn net zo divers als onze studenten zelf. Veel natuurkundestudenten kiezen ervoor om in de biochemie, scheikunde, wiskunde of computerwetenschappen een major of minor te behalen om een ​​brede theoretische en ervaringsachtergrond te ontwikkelen.

Cursus benodigd heden

Het Department of Physics biedt zowel BA- als BS-graden in de natuurkunde. Om met deze graden af ​​te studeren aan High Point University , moeten studenten het volgende voltooien:

BS in Physics
Belangrijke vereisten
BA in de natuurkunde
Belangrijke vereisten
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around ... Lees meer

With more than 100 student life campus organizations and more than 600 students competing in club and intramural sports, at High Point University, you won’t just be asked to question the world around you-you'll be expected to become an active citizen. Lees Minder