Bachelor in de natuurkunde

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Onze studenten delen de voordelen van een grote universiteit terwijl ze profiteren van de nauwe persoonlijke interactie die uniek is voor een kleine universiteit.

Onze energetische faculteitsleden zijn niet alleen zeer begaan met onderwijs in een vrije kunstomgeving, maar ze zijn ook actief betrokken bij belangrijk onderzoek bij grote universiteiten en nationale laboratoria.

Het doel van de Wabash Physics Department is om onze afgestudeerden een goed begrip te bieden van de fundamentele wetten die ons universum beheersen en van het vermogen om deze wetten toe te passen op echte problemen.

leerplan

Het curriculum is ontworpen om onze studenten een solide basis te geven voor het begrijpen van natuurkundige wetten en hoe ze werden ontdekt. De taal die deze wetten het best uitdrukt, is wiskundig, dus er zijn een aanzienlijk aantal wiskundecursussen die als voorwaarden voor onze cursussen fungeren. Omdat de natuurkunde de echte wereld beschrijft, bevat ons curriculum echter ook een belangrijke laboratoriumcomponent.

De natuurkunde is de studie van de fundamentele wetten die ons universum regeren. Ons curriculum is ontworpen om onze studenten een solide basis te geven voor het begrijpen van deze wetten en hoe ze werden ontdekt. De taal die deze wetten het best uitdrukt, is wiskundig, dus er zijn een aanzienlijk aantal wiskundecursussen die als voorwaarden voor onze cursussen fungeren. Omdat de natuurkunde de echte wereld beschrijft, bevat ons curriculum echter ook een belangrijk laboratoriumonderdeel om ervoor te zorgen dat onze studenten leren hoe ze de natuur kunnen ondervragen en de antwoorden die ze geven begrijpen. Alleen door theoretische concepten in balans te brengen met de experimentele realiteit kan men een vollediger begrip van de wereld bereiken.

Onze natuurkunde majors en minderjarigen zullen waardevolle analyse- en probleemoplossende vaardigheden onder de knie krijgen, die kunnen worden toegepast op een breed scala van situaties buiten de natuurkunde. Door deze vaardigheden te integreren met hun vrije kunsten, zijn onze studenten voorbereid op een breed spectrum aan carrières. Pas afgestudeerden zijn gaan werken in natuurkundig onderzoek, engineering, computerprogrammering, onderwijs, milieustudies, rechten, bedrijven en andere gebieden.

Voor Senior Comprehensives

Majors moeten slagen voor een meerdelig examen dat vereist dat zij een samenhangend inzicht hebben in alle belangrijke gebieden van de natuurkunde die worden behandeld in de vereiste cursussen, inclusief computationele en laboratoriummethoden, en het vermogen om dit begrip toe te passen om specifieke problemen op te lossen.

Studenten moeten PHY-111 hebben voltooid Algemene natuurkunde I, PHY-112 Algemene natuurkunde II - Science Majors, PHY-209 Algemene natuurkunde III, PHY-210 moderne natuurkunde, PHY-381Advanced Laboratory I, en twee van de drie 300-niveaus theorie cursussen (PHY-310 Klassieke Mechanica, PHY-314 Elektromagnetische Theorie, PHY-315 Kwantummechanica) voorafgaand aan het afleggen van het examen. Ten slotte zullen studentenportefeuilles worden gebruikt als onderdeel van de beoordeling van de uitgebreide examens.

Onze studenten doen ook onderzoeksprojecten via onze cursus Advanced Laboratory.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Wabash educates men to think critically, act responsibly, lead effectively, and live humanely.

Wabash educates men to think critically, act responsibly, lead effectively, and live humanely. Lees Minder