Bachelor in de netwerken en informatie-beveiliging

Algemeen

Beschrijving van opleiding

software engineering

Software engineering houdt zich bezig met de cyclus curriculum ontwikkeling en het scheppen van de software, die aan alle eisen analyse, ontwerp, bouw, testen en onderhoud en het beheer van de economische aspecten van software engineering omvat. De specialiteit software engineering majors relatief kort, en is vooral gericht op de toepassing van de beginselen van de informatica, wiskunde en techniek te bereiken van hoge kwaliteit en effectieve software-oplossingen kosten om de problemen van software systematische en gedisciplineerde en effectieve manier.

Software Engineering Department werd opgericht in 2006 na het verkrijgen van de goedkeuring van het ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek om een ​​programma voor het verlenen van bachelor's degree in software engineering onderzoek vast te stellen begon in de rubriek aan het begin van het eerste kwartaal van het academisch jaar 2006/2007.

Waarom Software Engineering

Software Engineering, zoals gedefinieerd door de IEEE organisatie, is de toepassing van technische principes aan de ontwikkeling van software. Met andere woorden, het is de toepassing van technische principes voor de ontwikkeling van hoogwaardige software. Aan de andere kant, software engineer is verantwoordelijk voor de toepassing van de beginselen van software engineering analyse, ontwerp, ontwikkeling en onderhoud van software (binnen de looptijd van het programma cyclus).

Sommigen verwarren informatica en software engineering. duidelijk moet zijn is het belangrijk dat beide specialisaties nodig programmeren. Computer Science richt zich op "computing", met name bijvoorbeeld: algoritmen, programmeertalen, kunstmatige intelligentie. Terwijl de software engineering richt zich op alle aspecten van het bouwen van een kwalitatief hoogwaardige programma's duidelijke geometrische waarden en aanzienlijk.

Alle bedrijfstakken en de veelheid aan instellingen in de wereld van vandaag is gebaseerd op software systemen, waardoor de vraag naar gespecialiseerde software engineering verhoogt. Bedrijven die zijn gebaseerd op de software, die de grootste invloed in de wereld heeft de neiging om de principes van software engineering te gebruiken, vooral met de voortgang van de recente software en toenemende complexiteit.

In de ontwikkeling van software-omgeving, kan software engineers werken in alle bouwen van software met inbegrip van gebieden: requirements analyse, design, kwaliteit, programmering en het onderhoud te garanderen. Dit is wat hun aanpassing makkelijker om te werken in de meeste gebieden die verband houden met de ontwikkeling van software maakt.

Carrièremogelijkheden

Is een functie van software engineer uit meer sollicitaties in elk segment van het bedrijfsleven geïnteresseerd in technieken van de informatica, alsmede alle software producenten en bedrijven op basis van het internet, en de centra van de burgerlijke informatie of de overheid, en beheerde computer, organisaties en e-business, onderzoek en ontwikkeling laboratoria, luchtvaartmaatschappijen, banken en verzekeringsmaatschappijen industriële en instellingen die zich bezighouden met informatietechnologie. Software engineers die geïnteresseerd zijn in de theoretische en praktische aspecten van de software technologie en zowel de kosten en de sociale gevolgen van software systemen die effectiviteit en efficiëntie te combineren.

En het wordt steeds meer de behoefte aan software engineers zijn zeer dagelijks gekwalificeerd. De afgestudeerden zullen beschikbaar zijn voor software engineering programma en een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden in de software en IT-industrie, deze mogelijkheden zijn onder meer:

 • software Developer
 • Software architectuur engineer
 • Designer Software
 • Software Systems Analyst
 • Software Engineer Onderzoek
 • Software Quality Assurance Engineer
 • Maintenance Software Engineer
 • Software Project Manager

programma-informatie

De student krijgt een bachelor's degree in software engineering na het voltooien van alle verplichte en optionele vereisten, ten bedrage van 132 credit-uren, zodat ten minste een gemiddelde cumulatieve (60%), als volgt verdeeld:

 • University Vereisten: (27 krediet uur)
 • Verplichte universiteit eisen. (12 krediet uur)
 • Electieve universiteit eisen. (15) kredieturen
 • Verplichte College Vereisten: (25 krediet uur)
 • Major Vereisten: 80 krediet uur
 • Verplichte specialisatie eisen. (30) credit-uren
 • Specialisatie ondersteuning eisen. (41 krediet uur)
 • Optioneel specialisatie eisen. (9) credit uur

Begeleiding en registratie materialen

 • Studenten uitgedeeld aan counselors academische professoren afdeling, en hun missie is om de student en begeleiding met betrekking tot de registratie materialen aan het begin van elk hoofdstuk te begeleiden, en adviseerde hem met betrekking tot het oplossen van een probleem bloot binnen of buiten de universiteit, en de invloed op het verloop van zijn studie.
 • Een student kan zich inschrijven (19) credit-uren per maximale reguliere semester, en (12 uur) op een minimum, en 10 uur in de maximale zomer semester.
 • Zij hebben recht op excellente studenten die een driemaandelijkse tarief (80%) en de maximum boven de opname 21 uur ontvangen in het volgende hoofdstuk, met uitzondering van de zomer semester.
 • De student heeft recht graduate registratie (21 uur) op een hoger afstuderen semester (eerste Owalthani), ook al is het gemiddelde in de voorgaande kwartaal minder dan (80%), en als de afgestudeerden in de zomer semester bevoegd zijn record (12 uur) maximum.

Toelatingsvoorwaarden

 • Sectie studenten die de algemene middelbare school diploma dat niet kleiner is dan het algemene gemiddelde van 60% voor studenten van verschillende secundaire takken van de volgende accepteren: wetenschap, informatie management, industrie, landbouw, uitgebreide gezondheidsvoorlichting. En dat ten minste 50% van een student die niet Jordaanse nationaliteit bezit.
 • Sectie accepteert aanvragen voor overgang van studenten die studeren aan andere universiteiten erkend door het Ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek van Jordan leerde stijl regelmaat dat de periode van onderbreking of afstuderen aan de universiteit ondertekening of afgestudeerde van hen voor zeven jaar niet overschrijdt, zodat het geheel of een deel van de door de student met goed gevolg cursussen wordt berekend bij de ondertekening van de universiteit degenen, die overeenkomen met de omschrijving en de inhoud met vergelijkbare sectie cursussen, met dien verstande dat niet minder gewaardeerd in elk van hen (50%), dat niet het aantal credit-uren die kunnen worden gecompenseerd hoeft te verhogen door die vrijgesteld student (66 krediet uur).
 • Sectie accepteert afgestudeerden van community colleges, die de uitgebreide examen met een snelheid van ten minste (68%) zijn verstreken, vrijstellen van een student uit de studie van materialen die in de studie plan, als hij al deze materialen in het college waar hij afstudeerde had studeren, dat niet het aantal uren niet verhoogt vrijgesteld van de student (55 krediet uur), mits elk voorwerp cijfer berekend voor (68%) groter.
Laatst bijgewerkt op mrt 2018

Over de school

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Lees Minder