Bachelor in de neurowetenschap

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

BEURZEN TOT USD 25.000 VOOR INTERNATIONALE STUDENTEN.

Moravian College biedt een International Student Merit Award, voornamelijk gebaseerd op academische prestaties: cijfers, de kracht van je academische opleiding, je TOEFL- of IELTS-scores en je SAT-scores indien ingediend.
Neem contact op met de Executive Director of International Enrollment via het vragenformulier op deze pagina voor meer informatie over de International Student Merit Award.

NEUROSCIENCE

Neurowetenschap vertegenwoordigt een relatief nieuw maar snel groeiend studiegebied dat een verscheidenheid aan disciplines samenbrengt om de ontwikkeling, structuur, functionele activiteiten en gedragsgevolgen van het zenuwstelsel te onderzoeken. Sommige gebieden die door de studie van neurowetenschappen worden aangepakt omvatten cognitie, neurobiologie van veroudering, ontwikkelingsneurobiologie en de effecten van neurofarmacologie op gedrag. Nieuwe onderzoeksresultaten richten zich op evoluerende concepten in de behandeling van neurodegeneratieve ziekten, neuraal stamcelonderzoek, biochemische basis van denken en leren en gedrag.

De neurowetenschap-major benadrukt een gezamenlijke multidisciplinaire benadering voor het begrijpen van de ingewikkelde neurale mechanismen die ten grondslag liggen aan het gedrag van mensen en dieren. Studenten zullen een gevarieerd, maar geïntegreerd onderwijs ervaren, gericht op de relatie tussen biologie en gedrag van de inleidende tot geavanceerde studierichtingen. Drie gebieden van neurowetenschappelijking zijn ontwikkeld, maar alle majors zouden een gemeenschappelijke kern van cursussen hebben.

Studenten die een postdoctorale loopbaan in de neurowetenschappen, experimentele psychologie, neuropsychologie, farmaceutisch onderzoek, onderwijs, recht en geneeskunde overwegen, worden aangemoedigd om dit belangrijke vakgebied na te streven.

De doelstellingen van deze major zijn:

 1. Een sterke interdisciplinaire aanpak bieden voor de studie van de neurowetenschappen
 2. Zorg voor voldoende mogelijkheden voor studenten om cursussen te volgen in een van de drie gebieden van de neurowetenschappen: cellulaire neurobiologie, gedragsneurowetenschappen en cognitieve neurowetenschap
 3. Ontwikkel liberaal opgeleide neurowetenschappelijke majors die hoger onderwijs zullen volgen in dit of een gerelateerd studiegebied
 4. Bied een aantal interessante en waardevolle onderzoeksmogelijkheden aan voor deze majors (onafhankelijke studie, veldstudie en honoursprojecten)
 5. Moedig studenten aan om kritisch denkend en probleemoplossend vermogen te ontwikkelen door deze interdisciplinaire ervaring
 6. Beantwoord de vraag voor toekomstige neurowetenschappers, neurologen en voorlichters over neurowetenschappen om aandacht te schenken aan de vele stoornissen / aandoeningen die het zenuwstelsel, leerstoornissen en ziekteprocessen beïnvloeden die zich tijdens veroudering binnen onze bevolking ontwikkelen

Toelatingseisen

undergraduate

Eerstejaars internationale studenten moeten het volgende indienen:

 1. Online applicatie van Moravian College of de Common Application. (U kunt gratis een online aanvraag indienen.)
 2. Officiële secundaire academische records. (originele en beëdigde vertalingen)
 3. Officiële testscores (SAT of ACT.) Als Engels niet uw moedertaal is, moet u TOEFL-scores (test van het Engels als vreemde taal) of IELTS-scores (International English Language Testing Scores) indienen. Dit is vereist voor alle eerstejaarsstudenten. Van transferstudenten kan worden afgeweken afhankelijk van de transcripties van de universiteit of de universiteit. Let op: het Moravian College biedt geen Engels als tweede taal (ESL) -programma.
 4. "Certificering van financiën" -formulier dat bevestigt dat u en uw sponsor de totale kosten van het onderwijs begrijpen en dat er voldoende geld is om uw educatieve uitgaven onder normale omstandigheden te dekken via het volledige programma.
 5. Een brief van een bankmedewerker of bankafschriften moet ter informatie worden vergezeld van alle cijfers die op het formulier "Certificering van financiën" worden vermeld . Alle documenten moeten echter binnen 6 maanden na aanmelding worden gedateerd.
 6. Bewijs van financiële ondersteuning. De student moet bewijzen dat ze ten minste het equivalent van $ 59,664.00 (VS) beschikbaar hebben voor educatieve uitgaven. De gelden kunnen in elk land en in elke valuta zijn. Aanvaardbare bronnen van financiële middelen zijn het opslaan van rekeningen, het controleren van rekeningen, geldmarktrekeningen en depositocertificaten. Als Moravian je een verdienstenbeurs toekent, mag je het bedrag van de beurs aftrekken van het totaal van $ 59,664.00 (VS).
 7. Een aanbevelingsbrief van een studieadviseur.
 8. Een persoonlijke verklaring of een essay.
 9. Om in aanmerking te komen voor acceptatie aan het Moravian College , moeten aanvragers een beoordeling hebben van het gemiddelde van een 3,0 (80% van de 100,) en een IELTS-score van 5 of hoger of een TOEFL-score van 80 of hoger.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Moravian College sits at the intersection of historic and history-making. As the 6th oldest university in America, we’ve earned our reputation as an eye-opening and a world-changing place to learn and ... Lees meer

Moravian College sits at the intersection of historic and history-making. As the 6th oldest university in America, we’ve earned our reputation as an eye-opening and a world-changing place to learn and explore. Plus, we’re ranked among the “best colleges in the U.S.” and the “best college campuses in PA.” Lees Minder