Bachelor in de organisatie en technologie van informatiebeveiliging

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Klik hier voor Virtuele Open Dag 30 juni om 14.00 uur

Programma doel:

Ontwikkeling van soft skills voor studenten, gemeenschappelijke culturele, algemene professionele, professionele en programmaspecifieke gespecialiseerde competenties. Het ontwerp van het educatieve programma omvat belangrijke kenmerken van de federale universiteit en zijn wetenschappelijke scholen, evenals de nieuwste trends en eisen van de arbeidsmarkt voor informatiebeveiligingsspecialisten.

Toelatingsvoorwaarden (documenten, kwalificatie):

  • Nationaal erkend certificaat of diploma in het algemeen (volledig) onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs.
  • Succesvol afleggen van toelatingsexamens.

Carrièremogelijkheden:

Vrijgezellen van informatiebeveiliging kunnen van toepassing zijn en werken in overheidsinstellingen en lokale overheden, financiële en kredietinstellingen, organisaties in de gezondheidszorg en het onderwijs, industriële en commerciële ondernemingen, evenals productie- en servicebedrijven op het gebied van informatietechnologie en informatiebeveiliging als specialisten op het gebied van informatiebeveiliging , beveiligingssysteembeheerders en managers voor informatiebeveiliging.

Gebied en sferen van professionele activiteit

  • omvatten wetenschap, techniek en technologie met betrekking tot de beveiliging van informatieobjecten in aanwezigheid van bedreigingen in de informatiesfeer.
  • Er is een mogelijkheid om door te gaan met het onderwijs om een masterdiploma te behalen in 10.04.01 Informatiebeveiliging.
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

North-Caucasus Federal University is the most high-profile higher education institution located in the South of Russia, Stavropol region. The North Caucasus lies between the Black Sea in the West and ... Lees meer

North-Caucasus Federal University is the most high-profile higher education institution located in the South of Russia, Stavropol region. The North Caucasus lies between the Black Sea in the West and the Caspian Sea in the East, and the Stavropol region as a significant part of the North Caucasus is one of the most picturesque regions of Russia. Stavropol city is a cultural, business and multinational center of the region successfully combining the charm of an atmospheric city with its numerous squares, parks, vast forest areas, pleasant climate and the rapid life rhythm of the modern urban district. Lees Minder