Bachelor in de politieke wetenschappen en bestuurskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding105971_dscn8839-3.jpg

Krijg een sterke werkervaring met een graad in de politieke wetenschappen.

De University of Southern Indiana neemt de politieke wetenschap praktisch onder handen. Onze bachelor in politicologie haalt je uit de klas en naar de werkplek, waar je kunt deelnemen aan het politieke proces en politieke wetenschap-concepten in actie kunt zien.

Als hoofd van de politieke wetenschappen, krijg je de gelegenheid om directe ervaring op te doen in de wetgevende macht of het juridische systeem in Indiana, door je kandidatuur voor banen en afstudeerplaatsen, waaronder rechtenstudies, te versterken. Daarnaast legt de graad van politicologie van USI speciale nadruk op vaardigheden die zeer worden gewaardeerd door de werkgevers van vandaag, waaronder:

  • schrift
  • Onderzoek
  • Kritisch denken
  • statistische analyse
  • Creatief problemen oplossen

Je politieke wetenschappencursussen worden geleid door ervaren faculteiten (nooit afgestudeerde studenten), met kleine klasgroottes die interactie bevorderen. De graad van de politieke wetenschappen biedt een uitstekende voorbereiding op loopbanen in overheid, recht, onderwijs, bedrijfsleven en journalistiek.

Als je wilt weten hoe de USI-opleiding op het gebied van politieke wetenschappen je kan voorbereiden op carrière- en afstudeerplaatsen, neem dan contact op met USI Admission op 800-467-1965.105972_Chicago-ARNOVA-Conference.jpg

Onze graad van politieke wetenschappen bouwt verkoopbare vaardigheden op die werkgevers zoeken.

USI's programma voor politicologie valt op door zijn sterke stagemogelijkheden. Je kunt kiezen uit twee soorten stages politieke wetenschappen:

  • Wetgevend: u zult een semester doorbrengen met het werken met staatswetgevers in de wetgevende macht van de staat Indiana. Je ervaring kan werken aan een politieke campagne omvatten.
  • Politicologie: u zult ten minste 150 uur in het veld werken. Onze stages laten studenten toe om te werken in een advocatenkantoor of een rechtbank, in een overheidskantoor of in een campagne. Deze praktische werkervaring helpt je om je professionele vaardigheden en je CV op te bouwen.

Daarnaast kun je een onafhankelijk onderzoeksproject ontwerpen over een onderwerp in politieke wetenschappen naar keuze, dat zijn hoogtepunt vindt in een scriptie over politieke wetenschappen.

majors

  • Politicologie en openbaar bestuur
  • Internationale studies
  • Onderwijs

Programmabeschrijving

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1965, the University of Southern Indiana enrolls nearly 9,500 undergraduate and graduate students in 80 majors. A public higher education institution, located on a beautiful 1,400-acre camp ... Lees meer

Founded in 1965, the University of Southern Indiana enrolls nearly 9,500 undergraduate and graduate students in 80 majors. A public higher education institution, located on a beautiful 1,400-acre campus in Evansville, Indiana, USI offers programs through the College of Liberal Arts, Romain College of Business, College of Nursing and Health Professions, and the Pott College of Science, Engineering, and Education. Lees Minder