Ontwikkel een professionele portfolio

Wil je als psycholoog werken? Je bent hier op de juiste plek. USQ's Bachelor of Psychology (Honours) is speciaal ontwikkeld voor diegenen onder u die beoefenaars willen worden. Als zodanig legt het programma een zware nadruk op het ontwikkelen van zowel onderzoek als professionele vaardigheden, inclusief een diep begrip van de ethische principes die de psychologische praktijk informeren. In elk semester vanaf je eerste op USQ ben je betrokken bij onderzoeksprojecten en bij activiteiten die psychologische professionele vaardigheden bevorderen.

Onderweg zul je veel praktische ervaring opdoen in een ondersteunende omgeving. Je begint met het doen van stages in het tweede jaar en klok verder in het derde jaar. Huidige studenten werken op plaatsen zoals Drug Arm, Disability Services, Queensland Police, lokale scholen, NGO's en in de privé-praktijken. Psychologie kan een uitdagend beroep zijn, maar aan het einde van de graad zult u blootstelling hebben gehad aan behandelingsregimes en ervaring hebben opgedaan met de psychologische tests van het bestuur.

Professionele accreditatie

Afgestudeerden komen in aanmerking om een ​​proefregistratie aan te vragen als psycholoog bij het Australian Health Practitioner Regulation Agency. Degenen die het vierjarige Honours-programma voltooien, komen ook in aanmerking om door te gaan met het voltooien van vervolgstudies op Masters-niveau met het doel zich te registreren als klinisch psycholoog.

Carrière resultaten

Als een expert in menselijk gedrag, persoonlijkheid, interpersoonlijke relaties, leren en motivatie, zijn psychologen veel gevraagd op een breed scala van werkplekken. De meeste studenten werken uiteindelijk in rollen die niet de titel van psycholoog inhouden. Deze omvatten welzijnswerkers, jeugdwerkers, ondersteuningsmedewerkers en arbeidsbemiddelaars op gebieden zoals kinderveiligheid en correctieve diensten. Maar psychologen werken ook in verschillende sectoren, waaronder onderwijs, defensie, advies en opleiding en ontwikkeling.

Programmastructuur

Alle 4-jarige cursussen worden aangeboden als intensieve workshops binnen residentiële scholen. Residentiële scholen voor elke cursus worden twee keer per semester aangeboden. Aanwezigheid bij de 4e jaars workshops is verplicht.

Residentiële scholen

Naast de hieronder genoemde cursussen, krijgen externe studenten ook de mogelijkheid om op de campus te komen voor residentiële scholen waar u face-to-face lezingen en tutorials bijwoont, de faciliteiten gebruikt en medewerkers en andere studenten ontmoet.

Cursussen die moeten worden bestudeerd

  • Kernvakken in psychologie en statistiek (28 eenheden)
  • plus 4 x keuzevakken (4 eenheden)

Hoeveel kost het?

Geschatte jaarlijkse kosten voor uw eerste studiejaar (8 eenheden) in dit programma zijn:

Studiemodus / kosten

  • Commonwealth ondersteund: AUD 7956
  • Binnenlandse volledige kosten betalen: AUD 20000

Lening om u te helpen uw vergoedingen te betalen

U hoeft uw cursus (onderwerp) kosten misschien niet vooraf te betalen. Met HECS-HELP en FEE-HELP kunt u uw vergoedingen uitstellen tot uw inkomen een bepaald niveau bereikt.

Mogelijk komt u ook in aanmerking voor financiële ondersteuning van Centrelink.

Beurzen en financiële hulp

Je kunt mogelijk beurzen aanvragen om te helpen met je studiekosten.

Toelatingseisen

  • Vereiste voorkennis: Engels (4, SA) of gelijkwaardig

Opmerking: deelname aan het 4de of Honours-jaar van het programma is alleen beschikbaar voor studenten die de eerste drie jaar van het programma hebben voltooid en in de psychologiecursussen een GPA van 5,0 of hoger hebben behouden.

Engelse Taalvereisten

U moet voldoen aan de toepasselijke Engelse taalvereisten. Voor dit programma is minimaal IELTS 6.0 of gelijkwaardig vereist.

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, kunt u zich aanmelden voor een door de universiteit goedgekeurd Engelstalig programma.

Hoe te solliciteren

Sluitingsdata

Rechtstreeks bij USQ:

  • Semester 3, 2018 - aanvragen sluiten maandag 5 november, met semester 3 beginnend op maandag 19 november 2018.
  • Semester 1, 2019 - aanvragen sluiten maandag 18 februari, met semester 1 startend op maandag 25 februari 2019.
  • Semester 2, 2019 - aanvragen sluiten maandag 1 juli, met semester 2 beginnend op maandag 15 juli 2019.

Als u zich via QTAC aanmeldt, moet u de sluitingsdatums van QTAC controleren.

Krediet voor eerdere studie of werkervaring

Je komt mogelijk in aanmerking voor studiepunten als je eerder hebt gestudeerd of relevante werkervaring hebt. Dit zal helpen om het aantal cursussen dat je moet studeren te verminderen om je programma te voltooien.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 34 andere vakken van University of Southern Queensland (USQ) »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
20,000 AUD
Binnenlandse volledige kosten betalen
Op locaties
Op datum