Bachelor in de psychologie (honours)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursusinformatie

 • Cursus: Bachelor of Psychology (Honours)
 • Cursuscode: UBPSYHIFT
 • Postnominaal: B.Psy. (Hons) (Melit.)
 • Kwalificatieniveau: Eerste cyclus
 • Niveau nationaal kwalificatiekader: niveau 6
 • Duur: 3 jaar
 • Aanwezigheidsmodus: voltijds
 • Totaal aantal ECTS-credits: 180
 • Coördinator: Marilyn Clark
 • Bezorgd door: Faculteit voor Sociaal Welzijn

Cursus overzicht

De Bachelor of Psychology (Honours) cursus is een voltijdse cursus, die een aantal verplichte kernstudie-eenheden in Psychologie en een aantal keuzestudie-eenheden omvat waaruit studenten kunnen kiezen. Het heeft ook een onderzoekscomponent, waar studenten een onderzoeksproject moeten ontwerpen en uitvoeren. De Bachelor of Psychology (Honours) graad stelt studenten in staat om door te gaan met hun studie in de psychologie op postdoctoraal niveau, zowel in Malta als in het buitenland, mits aan andere vereisten ook wordt voldaan.

Toelatingseisen en voortgangsvereisten

Aanvragers moeten voldoen aan de algemene toelatingsvoorwaarden voor toelating, namelijk de toelatingsexamen en het getuigschrift van het secundair onderwijs in groep 5 of beter in het Maltees, Engels en wiskunde.

Aanvragers moeten ook voldoen aan de volgende speciale cursusvereisten :

 • Een middelhoog niveau voor Grade C of beter in de biologie.

Aanvragers in termen van de 'looptijd (volwassen lerenden) -clausule' zijn verplicht om deel te nemen aan een biologie-onderzoek. Succesvolle aanvragers zullen dan verplicht zijn om voor een interview te zitten. Eenmaal aangekondigd, kunnen deze datums niet worden gewijzigd. Een voorbeeld van het testpaper en de syllabus in verband met de biologietest is beschikbaar op de departementale website.

Info voor aanvragers met internationale kwalificaties

UM huisvest momenteel meer dan 1.000 voltijdse internationale studenten en meer dan 450 gaststudenten. De steeds toenemende internationale studenten uit verschillende landen, in de afgelopen jaren, hebben deze 400 jaar oude instelling getransformeerd in een internationale campus.

Onze internationale studenten beschrijven Malta over het algemeen als een veilige plaats, genietend van uitstekend weer en een gevarieerd cultureel programma gedurende het hele jaar. Malta wordt beschouwd als de ideale plek voor studenten om te studeren.

Het International Office aan de UM geeft informatie over toelating, Engelse taalvereisten en vergelijkbaarheid van kwalificaties. Toegewijd personeel staat internationale studenten bij met visa, gezondheidstests, accommodatie en andere aanverwante zaken.

Honoraria en financiering

Lokale / EU / EER-aanvragers:

 • Geen kosten van toepassing.

Niet-EU / niet-EER-aanvragers:

 • Prijs per academiejaar: Euro 8.500

Dit collegegeld wordt slechts voor indicatieve doeleinden aangehaald omdat ze gebaseerd zijn op het studieprogramma van 2018/9.

Mobiliteitsperiode

Studenten die willen deelnemen aan een ERASMUS-uitwisseling, worden aangemoedigd dit te doen tijdens het tweede semester van het tweede jaar van de cursus.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Malta (UM) is the highest teaching institution in Malta. It is publicly funded and is open to all those who have the requisite qualifications. There are some 11,000 students and abou ... Lees meer

The University of Malta (UM) is the highest teaching institution in Malta. It is publicly funded and is open to all those who have the requisite qualifications. There are some 11,000 students and about twelve per cent of the student population is international. Lees Minder