Bachelor in de psychologie

Faculteit Economie, Bestuurlijke en Sociale Wetenschappen

Zich kunnen aanpassen aan veranderende managementmodellen en marktomstandigheden en continue verbetering zijn de belangrijkste benodigdheden van de geglobaliseerde wereld. Bahçeşehir Cyprus University Faculteit der Economische Wetenschappen

Internationale aanvragers

Beste medestudenten;

Welkom op de website van BAU Cyprus University International Office. Gedurende je verblijf bij BAU, heb je een unieke kans om het leven en leren te ervaren in een echt multiculturele omgeving. Ons kantoor is niet alleen toegewijd om te zorgen voor het welzijn van onze internationale studenten, maar ook om ervoor te zorgen dat u een volledig scala aan sociale en culturele activiteiten krijgt waardoor u kunt genieten van deze diversiteit. We maken optimaal gebruik van onze uitstekende faciliteiten. Ons kantoor werkt ook samen met partners over de hele wereld, waardoor we een snelgroeiend studentenuitwisselingsprogramma kunnen aanbieden en een volledig programma van internationaal geaccrediteerde korte cursussen kunnen volgen in de BAU global Summer School.

Het International Office maakt deel uit van het universitaire netwerk voor studentenondersteuning. We zijn gebaseerd op de eerste verdieping van het University House en zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Er zijn kantoorpersoneel met regionale verantwoordelijkheden die op regelmatige basis expertise en ervaring hebben met het reizen naar uw deel van de wereld, evenals gekwalificeerd personeel om welzijns- en immigratieadvies te geven.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 5 andere vakken van BAU Bahcesehir Cyprus University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Prijs
3,500 USD
Internationale studenten; TRNC TC: 2625 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum