Bachelor in de psychologie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Over het programma

De afdeling Psychologie van de CWU is in 2018 verschanst onder de bescherming van de 'Faculteit der Economische Wetenschappen, Administratieve en Sociale Wetenschappen', met goedkeuring van YÖDAK, de Inspectie Hoger Onderwijs en de Evaluatiecommissie.

De CWU-afdeling Psychologie werkt aan het bevorderen van de wetenschap van de psychologie door middel van hoge aspecten van onderzoek, onderwijs en dienstverlening. Het belangrijkste doel van het undergraduate-programma is het bevorderen van een multidisciplinair pad ter verbetering van de wetenschap, dat de titel 'Psycholoog' kan dragen en dat de naam Psycholoog, respect voor menselijke en ethische waarden zal volgen, samen met concentratie op onderzoek en informatieve bijdrage, in staat om de parallel tussen psychologie en andere wetenschappen in omvang en benaderingen te begrijpen, psychologen die de ernst van de psychologie kritisch kunnen beoordelen, theoretische en praktische kennis van de huidige psychologie kunnen karakteriseren, nieuwe resultaten kunnen bedenken en er veronderstellingen van kunnen maken, om interpreteren, synthetiseren en assimileren en om de informatie te correleren en kritisch te evalueren.

132274_psy.jpg

Onderwijskansen

Ons undergraduate-programma is bedoeld om onze studenten op een hoog niveau van theoretische, empirische en methodologische kennis op veel gebieden van de psychologie te houden en hen de kans te bieden deze kennis te gebruiken in hun specialisatiegebied. Studenten die gevorderd leren en vaardigheden hebben, geven er de voorkeur aan hun academische studies voort te zetten tot afgestudeerde niveaus of kunnen besluiten om een carrière te beginnen.

Studenten toegewezen projectstudies worden uitgevoerd in het laboratorium en worden begeleid door ervaren academici van de afdeling. Daarnaast worden deze studenten verwelkomd en moeten ze onderzoeksprojecten maken die te vinden zijn in hun onderwijsgebieden, begeleid door academici van de afdeling.

Loopbaangebieden

Afgestudeerden in de psychologie kunnen werk krijgen als psycholoog op alle gebieden die interactie hebben met mensen zoals klinieken, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en in administratieve functies in woon- en dagverblijven of verpleeghuizen. Afgestudeerden kunnen psychologen, onderzoekers, docenten in begeleiding, managementpsychologen worden of werken in forensische instellingen, familierechtbanken, strafrechtbanken, psycho-evaluatiecentra, bedrijven en personeelsafdelingen. Ze kunnen ook een loopbaan zoeken in public relations of managementeenheden, openbare organisaties, reclamebedrijven, copywriting-afdelingen en / of werken als privéconsultants. Afgestudeerden die nieuwsgierig zijn naar het worden van onderzoekers, onderwijsassistenten of werken in de wetenschap, kunnen hun masterdiploma en / of Ph.D. Ten slotte kunnen ze vervolgens hun eigen advies- en trainingsbedrijven opzetten of een verscheidenheid aan diensten aanbieden aan bedrijven, zoals personeelsselectie en training.

Toelatingseisen

Vereiste documenten

 1. High School Diploma & Transcript of National Certificate and & Transcript.
 2. Engelse vertaling van Diploma & Transcript (indien van toepassing).
 3. Paspoortfotokopie (inclusief alle belangrijke pagina's).
 4. Resultaten van SAT, IELTS of TOEFL (indien beschikbaar).
 5. Persoonlijke foto.

Toelatingseisen:

American College Testing: minimaal 21 punten.
General Certificate of Education (GCE): met een 2 A-niveau of gelijkwaardig (4AS / 8 IGCSE).
Internationaal baccalaureaat: kwalificeer je voor een IB-diploma.
Scholastic Aptitude Test (SAT): minimaal 900/1600.

Online app

132256_132217_applynowINGILIZCE.jpg

Aanvragers moeten het online aanvraagformulier invullen. Dit zijn de toepassingsstappen:

 1. Start de toepassing door te klikken op de Application Process pagina .
 2. Vul het formulier in en verzend het.
 3. Gebruik de pincode om u aan te melden bij het toepassingsvolgsysteem .
 4. Log in en bekijk uw aanvraag.
 5. Ga naar het financiële gedeelte om de betaling uit te voeren.
 6. Verzamel de officiële acceptatiebrief en de betalingsbevestigingsbrief.
 7. Koop uw Visa (indien nodig).
 8. Boek uw vlucht en vul de luchthaven Ophalen.

Collegegeld

60% -beurs wordt aangeboden aan alle internationale studenten in alle afdelingen en programma's. Om onze collegegeld te controleren op de komende intake, bezoek onze collegegeld pagina .

Taalvereisten

Engels Vaardigheidstest

De programma's van de universiteit zijn in de Engelse taal.Als de student niet voldoet aan de vereisten voor het volgende Engelse niveau, moet hij / zij het Engelse taalvaardigheidsexamen afleggen.

Engelse vereisten

 • IELTS - International English Language Testing System (minimaal 5.0).
 • TOEFL IBT - Internetgebaseerde test van Engels als vreemde taal (minimaal 60).
 • TOEFL CBT - Computergebaseerde test van Engels als vreemde taal (minimaal 170).
 • TOEFL PBT - Papieren test van Engels als vreemde taal (minimaal 497).
 • GCE / IGCSE - General Certificate of Education / International General Certificate of Secondary Education (Minimum C).
 • FCE - Eerste certificaat in het Engels (minimaal C).
 • CPE / CAE Certificate of Proficiency in English / Certificate in Advanced English (Minimum C).
 • SAT - The SAT Reasoning Test (voorheen Scholastic Aptitude Test):
  • Oud SAT: schrijven: minimaal 340, lezen: minimaal 400, totaal: minimaal 800.
  • Nieuwe SAT: Engels: 420.
 • PTE - Pearson-test van het Engels: minimaal 36.

Beurzen

CWU biedt een verscheidenheid aan beurzen aan al haar toekomstige en huidige studenten in niet-gegradueerde programma's op basis van hun succesniveau.

Internationale studentenbeurs

Alle studenten op niet-gegradueerd niveau krijgen een studiebeurs van 60% op alle afdelingen.

2132.jpg

Academische studiebeurs

Het dekt 70%, 80% en 100% van het lesgeld. Beurzen van 70%, 80% en 100% voor uitzonderlijk succesvolle aankomende studenten. U vraagt de beurs aan door contact op te nemen met onze studiebeurscommissie ( scholarship@cwu.edu.tr ).

De aanvragen worden beoordeeld door de internationale toelatingscommissie van de student. Opmerking: de academische beurs omvat (herfst- en lentesemesters).

Duur van de beurs: 4 jaar in het studieprogramma, plus 1 jaar in het Engelse taalvoorbereidingsprogramma (indien nodig).

Academic Achievement Scholarship

Geregistreerde niet-gegradueerde studenten die hebben gestudeerd voor ten minste twee semesters en die ten minste 3,00 Cumulative Grade Point Average (CGPA) en 3,50 Grade Point Average (GPA) hebben behaald, ontvangen een CWU academische prestatiebeurs van 25% tot 75% vermindering van hun collegegeld vergoedingen, afhankelijk van hun academische status.

Financial Aid Programme

Programma voor financiële steun bedoeld voor hooggekwalificeerde niet-gegradueerde studenten met beperkte financiële middelen. Nadat je bent toegelaten, kun je een financiële beurs aanvragen als je aan de volgende voorwaarden voldoet: een acceptatiebrief hebben ontvangen van het opnamekantoor en over beperkte financiële middelen beschikken.

132254_132214_Scholarships.jpg

Als u in aanmerking komt voor het financiële hulpprogramma, hangt het bedrag van de prijs af van uw financiële behoefte en uw academische kwalificaties. Beurzen worden toegekend ongeacht uw ras, kleur, geslacht, religie of nationale afkomst.

U kunt de aanvraag voor financiële hulp downloaden, deze invullen en alle vereiste documenten verzamelen en naar de e-mail van onze studiebeurscommissie sturen ( Scholarship@cwu.edu.tr ).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cyprus West University was established in 2015 and located in Northern Cyprus. As a higher-education institution, it symbolizes the contemporary aspect of Cyprus which is a historical and cultural cen ... Lees meer

Cyprus West University was established in 2015 and located in Northern Cyprus. As a higher-education institution, it symbolizes the contemporary aspect of Cyprus which is a historical and cultural center of the Mediterranean. Lees Minder