Bachelor in de psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

psychologie

De opening van de specialiteit van de psychologie met de oprichting van de universiteit in de universiteit 1990.oukd was enthousiast aan te vullen dit onderdeel gekwalificeerd personeel in staat is de voorbereiding van studenten en hen voorzien van de nodige vaardigheden die hen in staat stellen naar werk of school na het afstuderen. De universiteit is ook graag naar de afdeling met alle apparatuur en gereedschappen die nodig zijn om studenten voor te bereiden om gelijke tred te houden met de ontwikkelingen in het veld te verstrekken; In aanvulling op de nummers in de theoretische veld, de sectie richt zich op de studenten met de vaardigheden van het wetenschappelijk onderzoek en wetenschappelijke vaardigheden die hen in staat stellen om een ​​computer te gebruiken op het gebied van onderzoek en studies.

bericht

Het upgraden van hun vaardigheden en kennis afgestudeerden om de psychologische verschijnselen van de leden van de gemeenschap te begrijpen en opgeleid om professioneel om te gaan met hen.

doelstellingen

  • De ontwikkeling van de theoretische en praktische ervaringen om menselijk gedrag en interpretatie te begrijpen.
  • Upgrading van het onderzoek vaardigheden om studies uit te voeren op het gebied van de psychologie.
  • Het koppelen van het wetenschappelijk onderzoek naar de behoeften van de gemeenschap in de psychologische velden.
  • Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en middelen om apparatuur en hulpmiddelen in het onderwijsproces te moderniseren.
  • Bijdragen aan het aanpakken van de psychologische aard van de maatschappij aan de orde.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Lees Minder