Bachelor in de psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De afdeling Psychologie heeft tot doel theoretisch en toegepast onderzoek, studiebeurzen en onderwijs te produceren met een kwaliteit die voldoet aan de nationale en internationale academische normen en deze zelfs overschrijdt en die betrekking heeft op kwesties die relevant zijn voor de nationale en menselijke ontwikkeling.

De afdeling streeft naar actieve deelname van de studenten aan dergelijke onderzoeksprojecten, om hen te helpen uit de eerste hand ervaring op te doen bij het uitvoeren van onderzoek en om hen vertrouwd te maken met zaken die van belang zijn voor de menselijke ontwikkeling.

De afdeling verwacht dat de studenten kennis verwerven op bijna alle gebieden van de psychologie en zich bewust zijn van verschillende benaderingen van de psychologie. De belangen van de faculteit omvatten een breed scala van gebieden zoals cognitieve, sociale, interculturele, organisatorische, ontwikkelingspsychologie en psychologie van taal. Studenten krijgen een kans om actief deel te nemen aan nationale en internationale onderzoeksprojecten die worden uitgevoerd door onze faculteit.

De afdeling nodigt ook regelmatig toonaangevende nationale en internationale wetenschappers in de psychologie uit om studenten kennis te laten maken met het veld in het algemeen.

Labs

  • Dierlijke onderzoeksfaciliteit
  • Brain Stimulation Lab
  • Child and Family Studies Laboratory
  • Laboratorium voor onderzoek in het autobiografisch geheugen
  • Language and Cognition Lab
  • Taal- en communicatieontwikkeling
  • Timing, geheugen en besluitvormingslaboratorium
  • Social Interaction en Media Lab

Meer informatie:

https://international.ku.edu.tr/https://cssh.ku.edu.tr/en/

Laatst bijgewerkt op jul 2019

Over de school

Koç University is a leading research and liberal arts university located in Istanbul, Turkey that offers all its programs in English. Recognized globally for facilitating cutting-edge research in its ... Lees meer

Koç University is a leading research and liberal arts university located in Istanbul, Turkey that offers all its programs in English. Recognized globally for facilitating cutting-edge research in its full collection of Colleges—including Administrative Sciences & Economics, Engineering, Natural Sciences, Humanities & Social Sciences, Law, and Medicine—Koç University has been distinguished by its notable contributions to the elevation ofeducation, knowledge, and service, both domestically and beyond. International admission details can be found at https://international.ku.edu.tr/ Lees Minder