Read the Official Description

De major Psychology leert studenten om empirische methoden te gebruiken om te leren over gedrag en de variabelen die het beïnvloeden, ter voorbereiding op graduate programma's, professionele en medische scholen en / of loopbanen in de psychologie of aanverwante gebieden.

Cursussen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, Experimentele, sociale en abnormale psychologie; Fysiologische psychologie; Sensatie en perceptie; Drugs en gedrag; en tal van laboratoriumonderzoekscursussen. Studenten hebben de mogelijkheid om de nadruk te leggen op Human Resource Management en Neuroscience.

Daarnaast wordt de kinderopvang en onderwijs major aangeboden door de afdeling Psychologie in samenwerking met het ministerie van Onderwijs. Studenten die afstuderen in de ontwikkeling en het onderwijs van het kind, kunnen de certificering van leraren zoeken in Early Childhood (PreK-4) of Upper Elementary (4-8).

De major psychologie is verbonden aan de afdeling psychologie. Een major vereist acht cursussen, waaronder een geavanceerd laboratorium, en een minor vereist zes.

Program taught in:
Engels
Washington & Jefferson College

See 5 more programs offered by Washington & Jefferson College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019