Bachelor in de schone kunsten in animatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Breng je carrièredromen tot leven met het gerenommeerde animatieprogramma van Edinburgh

Het animatieprogramma aan de Edinboro University van Edinboro University wordt consequent gerangschikt onder de beste in het land door Animation Career Review. Als student heb je toegang tot alles wat je nodig hebt om te werken op het gebied van animatie, inclusief professionele studio / veldfilm en videocamera's, licht- en geluidsopnameapparatuur, niet-lineaire videobewerkingssystemen, tribunes voor animatierostrum, een groot groen scherm gebied, Screendigital-scanners, animatielijntesters en zowel 2D- als 3D-computeranimatiewerkstations.

Deskundige faculteit met professionele productie-ervaring zal je kennis laten maken met de nieuwste technologie en je begeleiden bij het opdoen van praktijkervaring in en buiten het klaslokaal. Je studeert af met een Bachelor of Fine Arts-graad in animatie en je bent klaar om je aan te sluiten bij andere succesvolle alumni die in dit spannende, zeer competitieve veld werken.

Er is geen portefeuillebeoordeling voorafgaand aan de opname. Breng gewoon je passie voor kunst en een verlangen om hard te werken in een multidisciplinaire, zeer ondersteunende omgeving.

Expert Faculteit

Voltooide faculteit instrueert, begeleidt en inspireert Edinboro-studenten om te bereiken en te leiden. EU-faculteiten worden erkend voor hun inzet voor het succes van studenten en het creëren van een persoonlijke en boeiende academische omgeving.

Getalenteerde studenten

Studentencompetities, galerijtentoonstellingen en portfolio-ontwikkeling helpen studenten zich voor te bereiden op het leven als professionele kunstenaar. Met de kennis en vaardigheden die ze in de EU hebben opgedaan, hebben afgestudeerden succes in de VS en over de hele wereld.

Een plek om te maken

Edinboro studenten gedijen in een spannende, artistieke omgeving. Bezoekende kunstenaars bieden inspiratie, studentenorganisaties bieden ondersteuning en uitzonderlijke studiofaciliteiten stellen hen in staat om hun eigen persoonlijke esthetiek te ontwikkelen.

Waarom kiezen voor Edinboro?

Als student geniet je van unieke kansen, zoals:

 • State-of-the-art faciliteiten en academische mogelijkheden, waaronder 3D-software Maya (Industry Standard Software) en 2D Cintiq Lab.
 • Stages bij lokale, regionale en nationale productiestudio's bieden praktijkervaring en werkgelegenheid.
 • On-campus bezoeken van alumni en professionele animators, regisseurs en storyboard-artiesten geven inzicht in hoe het is om in het veld te werken.
 • Met Animation Club kun je socialiseren met gelijkgestemde studenten.
 • Reis naar CTNX Animation Expo in Burbank, Californië, waar je high-profile studio's zoals Disney, DreamWorks, Sony, Warner Bros, Nickelodeon, Universal en Stoopid Buddy Stoodios bezoekt.

Werp de credits en zie Edinboro alumni.

Onze afgestudeerden werken bij kleine onafhankelijke bedrijven zoals Animal, en grote spraakmakende studio's zoals Disney, Pixar, Blizzard en Nickelodeon. Het zijn modelleerders en karakterontwerpers, animatie-generalisten en specialisten in visuele effecten, regisseurs en editors. Kortom, ze vinden succes in elk facet van de animatie-industrie. Alumni Josh Earl won een Emmy-prijs voor 'Deadliest Catch'. Hier zijn slechts enkele andere succesverhalen:

 • Becky Van Cleve (BFA '06) - Hoofd productie, Stoopid Buddy Studios
 • Dan Becker (BFA '08) - Storyboard Artist, Nickelodeon
 • Megan Prazenica (BFA '08) - Animator, South Park Studios
 • Jordan Koch (BFA '12) - Directeur, Nickelodeon
 • Matt Sandoval (BFA '14) - Computermodellering en textuur, Weta
 • Alexander Rocco (BFA '15) - Modelfabrikant, Stoopid Buddy Studios
 • Charlotte Vevers (BFA '15) - Storyboard Artist, Wind Dancer
 • Milo Neuman (BFA '15) - Storyboard Artist, Dreamworks
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Edinboro University is committed to excellence in academics and in every aspect of campus life. A passion for student success, a comprehensive catalog of offerings and a supportive yet challenging aca ... Lees meer

Edinboro University is committed to excellence in academics and in every aspect of campus life. A passion for student success, a comprehensive catalog of offerings and a supportive yet challenging academic environment define the EU experience. Lees Minder