Bachelor In De Sociale Wetenschappen, Bachelor In De Rechten

Southern Cross University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Sociale Wetenschappen, Bachelor In De Rechten

Southern Cross University

Als je weet hoe je het leven van anderen kunt verbeteren, moet je de wet begrijpen. Veel vooraanstaande pleitbezorgers voor progressief sociaal beleid zijn uitgerust met rechtenstudies en vereisen ook een goed begrip van processen en ideeën die het leven van mensen kunnen verbeteren.

Deze vijfjarige double degree biedt je de mogelijkheid om diep in zowel het sociaalwetenschappelijk beleid als de wet te duiken - het ontwikkelen van een sterk fundamenteel begrip van de factoren die sociale rechtvaardigheid en gemeenschapsontwikkeling bepalen.

Afgestudeerden ontvangen een Bachelor of Laws diploma en een Bachelor of Social Science graad - zich voorbereiden op een breed scala van loopbanen in de juridische praktijk, sociaal beleid of openbaar leiderschap.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden kunnen carrièremogelijkheden nastreven die kennis van sociale wetenschappen en wetgeving combineren; en die specifiek zijn voor elke discipline. Voor sociale wetenschappen: professionele rollen in maatschappelijk welzijn, gemeenschapsontwikkeling of in beleidsgerelateerde gebieden van overheidsdiensten en de particuliere sector. Voor de wet: als barristers of advocaten; of in rechtsgebieden in particuliere, zakelijke of overheidsorganisaties.

Professionele erkenning

De bachelor in de rechten voldoet aan de academische vereisten voor toelating tot de advocatuur, maar professionele toelatingsautoriteiten vereisen ook afgestudeerden van de wet van alle universiteiten om een ​​praktische juridische opleiding of vergelijkbaar te volgen om in aanmerking te komen voor het uitoefenen van de functie als advocaat.

Studenten die van plan zijn om de wet buiten Australië te praktiseren, moeten contact opnemen met de toelatingsinstantie van het betreffende land om hun praktische vereisten te bevestigen.

Professionele plaatsing

Rechtenstudenten kunnen vrijwillige juridische ervaring en professionele plaatsing bij advocatenkantoren of kantoren verrichten om hun praktische juridische vaardigheden aan te vullen en vertrouwd te raken met de problemen van werkende advocaten.

Grote studiegebieden

Er zijn geen majors in de Bachelor of Laws-graad, maar er is een diverse reeks van op rechten gebaseerde keuzevakken beschikbaar.

Ga naar Bachelor of Social Science voor majors en streams die in deze cursus worden aangeboden.

Evaluatiemethoden

De beoordelingsmethoden variëren van eenheid tot eenheid. Ze kunnen onderzoeksvoorstellen, onderzoeksessays, rapporten, mondelinge en schriftelijke presentaties, casestudy's, online- en klasdeelname en examens omvatten. De weging van beoordelingspunten tussen opdrachten en examens varieert ook.

Ga naar Bachelor of Social Science voor evaluatiemethoden in die cursus.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan lesmethoden, waaronder face-to-face lezingen en tutorials. Sommige eenheden bieden online activiteiten, lessen, vooraf opgenomen en / of live lezingen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

De online studieoptie is zeer interactief en streeft naar samenwerking en gemeenschapszin. Studenten kunnen online vooraf opgenomen en / of live lezingen, elektronisch studiemateriaal, workshops, online discussieforums en virtuele lessen ontvangen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Aanwezigheid op een workshop op de campus voor de unit Professioneel gedrag is een vereiste voor de bachelor in de rechten voor zowel on-campus als online studenten. Tijdens de workshop ontmoeten studenten belangrijke vertegenwoordigers van de advocatuur die zich bezighouden met kwesties van hedendaagse juridische praktijk en professioneel gedrag. Ga voor meer informatie naar juridische workshops.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
5 - 10 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Australië - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Bilinga, Queensland
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan