Bachelor In De Sociale Wetenschappen

Southern Cross University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Sociale Wetenschappen

Southern Cross University

Een betere wereld is mogelijk ... Een graad in sociale wetenschappen opent de weg voor jou om jouw rol te spelen.

Van milieu-politiek tot de sociale aspecten van gezondheid en ziekte, van de begripgemeenschap tot sociaal onderzoek, de sociale wetenschappen bieden inzichten in krachten die sociale arrangementen vormen. Een scala aan interessante eenheden, waaronder professionele plaatsingsmogelijkheden, zal je voorzien van een scala aan overdraagbare vaardigheden.

Ontwikkel uw vermogen om te interpreteren, analyseren en creatieve oplossingen te bieden voor problemen die de hedendaagse samenleving raken. Deze cursus legt de nadruk op sociale rechtvaardigheid en positieve verandering en ontwikkelt je vermogen om een ​​dynamische burger in de publieke sfeer te worden.

De Bachelor of Social Science bereidt je voor op een verscheidenheid aan loopbanen, inclusief vormingsbeleid en assistentie bij het leveren van internationale hulp. Schrijf u nu in en help een verschil te maken!

Carrièremogelijkheden

In particuliere en overheidsinstanties, waaronder afdelingen van familie-, gemeenschaps- en menselijke diensten; ontwikkelingseenheden van lokale overheidsgemeenschappen; diensten voor kinderveiligheid en gehandicapten; immigratie; in politieke partijen; en in niet-gouvernementele organisaties zoals hulporganisaties of belangenbehartigingsgroepen.

Professionele plaatsing

Studenten kunnen tegen het einde van hun opleiding een optionele beroepsplaatsingseenheid volgen om praktijkervaring op te doen in hun vakgebied en hun carrièredoelen te verbeteren. Plaatsingen kunnen worden ondernomen in vele soorten instellingen of organisaties, zoals overheidsdepartementen en niet-gouvernementele gemeenschapsorganisaties. Typische activiteiten tijdens plaatsing kunnen beleidsontwikkeling, specifieke projecten, betrokkenheid van de gemeenschap, onderzoek of subsidieaanvraag omvatten.

Grote studiegebieden

Sociologie onderzoekt de vele krachten die van invloed zijn op hoe mensen de samenleving ervaren en geeft inzicht in hoe bepaalde groepen in de samenleving kunnen worden benadeeld. Het onderzoekt de werking van belangrijke sociale instellingen, zoals het gezin, de religie en de economie. Studenten ontwikkelen vaardigheid in kritische analyse en sociaal onderzoek en passen deze toe op hedendaagse kwesties en debatten. Ze hebben de mogelijkheid om zelfstandig te studeren in de sociologie, maar ook om deel te nemen aan leerintegrerend leren.

Politiek en overheid biedt een scala aan Australische en internationale politiek- en beleidseenheden. Studenten maken kennis met ideeën over macht, verzet en sociale rechtvaardigheid door instituten te bestuderen van zowel regerings- als niet-gouvernementele organisaties en politieke krachten die de formele structuren van macht uitdagen. Deze major stelt studenten in staat om op hoog niveau vaardigheden te ontwikkelen in kritische analyse door de rol van ideologie, ideeën en politieke cultuur te onderzoeken, en hoe deze resultaten vormen die van invloed zijn op het gezin, de gemeenschap, nationaal en mondiaal niveau. Het omvat een onderzoek van beleidsvormingsprocessen en biedt vaardigheden in methoden voor sociaal onderzoek. Studenten hebben ook de mogelijkheid om hun kennis op praktisch niveau toe te passen en hun eigen interesses na te streven door middel van een onafhankelijke studie.

Streams: deze omvatten ontwikkelingsstudies, die de ontwikkelingsstrategieën en -kwesties van lokale en wereldwijde gemeenschappen aanpakken; culturele studies, die zich bezighoudt met verschillende opvattingen over identiteit, macht en plaats; en welzijnsstudies, die studenten in staat stellen om de processen die betrokken zijn bij de planning en levering van gemeenschapsdiensten te begrijpen.

Southern Cross University biedt ook de AASW-geaccrediteerde Master of Social Work (Professional Qualifying) voor afgestudeerden die eerder hebben gestudeerd in de sociale wetenschappen, sociale zekerheid, psychologie of aanverwante gebieden. Afgestudeerden van deze graad kwalificeren zich als maatschappelijk werkers in Australië en komen mogelijk ook in aanmerking voor een aanvraag voor werk als maatschappelijk werker in het buitenland.

Extra majors - Universiteitsbrede majors zijn ook beschikbaar in deze cursus.

Let op: sommige units in deze cursus zijn alleen beschikbaar om online te studeren.

Evaluatiemethoden

Beoordelingsitems kunnen essays, onderzoeksrapporten, case-analyse, het gebruik van blogs en wiki's of videopresentaties zijn. Sommige eenheden hebben een onderzoek.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan onderwijs benaderingen, waaronder lezingen, tutorials, online activiteiten en video-linked of podcast virtuele klassen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Onze online studieoptie is zeer interactief en streeft naar samenwerking en gemeenschapszin. Studenten kunnen een combinatie van een podcast of video-gebonden colleges, elektronisch studiemateriaal, workshops, online discussieforums en virtuele lessen ontvangen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Australië - Bilinga, Queensland
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan