Bachelor In De Sport- En Bewegingswetenschappen, Bachelor In De Rechten

Southern Cross University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Sport- En Bewegingswetenschappen, Bachelor In De Rechten

Southern Cross University

Gefascineerd door de mechanismen van professionele sporten - salarissen van spelers, sportmediarechten, sporttribunalen en de samenstelling van sportcompetities? Deze unieke dubbele graad biedt de mogelijkheid om je tussen alle acties op en buiten het veld te plaatsen.

De Bachelor in de Sport en Bewegingswetenschappen, Bachelor in de rechten bereidt u voor als zowel een bewegingswetenschapper en een advocaat - het ontwikkelen van uw vaardigheden over handels- en arbeidscontracten, procesvoering en belasting en om te werken met sportende personen of teams op het gebied van sportpsychologie, kracht en conditie, coaching of gezondheidsbevordering.

De vijfjarige prijs biedt een zeldzaam perspectief om juridische kwesties te begrijpen die professionele atleten en verenigingen betreffen - een goed begrip van de impact van spelersovereenkomsten, sponsorovereenkomsten en het bestuur van professionele sportorganisaties.

Afgestudeerden zullen een scala aan mogelijkheden hebben om hun juridische vaardigheden te oefenen in de gezondheids-, sport-, fitness- en vrijetijdsindustrieën, als werknemers of in de privépraktijk.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden kunnen carrièremogelijkheden nastreven die kennis van gezondheids-, sport-, fitness- of vrijetijdsindustrieën en wetgeving combineren; en die specifiek zijn voor elke discipline. Voor de gezondheids-, sport-, fitness- of vrijetijdsindustrie: sportadministratie, beheer van sportfaciliteiten, beheer van gezondheids- en fitnesscentra, gezondheidsbevordering. Voor de wet: als barristers of advocaten; of in wetsgerelateerde gebieden in particuliere, zakelijke of overheidsorganisaties.

Professionele erkenning

De bachelor in de rechten voldoet aan de academische vereisten voor toelating tot de advocatuur, maar professionele toelatingsautoriteiten vereisen ook afgestudeerden van de wet van alle universiteiten om een ​​praktische juridische opleiding of vergelijkbaar te volgen om in aanmerking te komen voor het uitoefenen van de functie als advocaat.

Studenten die van plan zijn om de wet buiten Australië te praktiseren, moeten contact opnemen met de toelatingsinstantie van het betreffende land om hun praktische vereisten te bevestigen. Studenten dienen de professionele erkenningsvoorwaarden voor de bachelor in de sport- en bewegingswetenschappen te controleren.

Professionele plaatsing

Rechtenstudenten kunnen vrijwillige juridische ervaring en professionele plaatsing bij advocatenkantoren of kantoren verrichten om hun praktische juridische vaardigheden aan te vullen en vertrouwd te raken met de problemen van werkende advocaten.

Grote studiegebieden

Er zijn geen majors in deze dubbele graad, maar een diverse reeks van op rechten gebaseerde keuzevakken is beschikbaar.

Evaluatiemethoden

De beoordelingsmethoden die worden gebruikt in de Bachelor of Laws variëren van eenheid tot eenheid. Ze kunnen onderzoeksvoorstellen, onderzoeksessays, rapporten, mondelinge en schriftelijke presentaties, casestudy's, online- en klasdeelname en examens omvatten. De weging van beoordelingspunten tussen opdrachten en examens varieert ook. Beoordelingsmethoden in de Bachelor of Exercise Science variëren ook van eenheid tot eenheid.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan lesmethoden, waaronder face-to-face lezingen en tutorials. Sommige eenheden bieden online activiteiten, lessen, vooraf opgenomen en / of live lezingen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid. De Bachelor of Science Science and Exercise Science, Bachelor of Laws double degree wordt niet online aangeboden. Juridische studenten kunnen echter mogelijk units online voltooien.

De online studieoptie is zeer interactief en streeft naar samenwerking en gemeenschapszin. Studenten kunnen online vooraf opgenomen en / of live lezingen, elektronisch studiemateriaal, workshops, online discussieforums en virtuele lessen ontvangen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Aanwezigheid op een workshop op de campus voor de unit Professioneel gedrag is een vereiste voor de bachelor in de rechten. Tijdens de workshop ontmoeten studenten belangrijke vertegenwoordigers van de advocatuur die zich bezighouden met kwesties van hedendaagse juridische praktijk en professioneel gedrag. Ga voor meer informatie naar juridische workshops.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
5 - 10 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Australië - Bilinga, Queensland
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan