Bachelor in de stedelijke ontwikkeling (Honours)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

 • Bestudeer een Bachelor of Urban Development (Honours) en doe ervaring op in een zeer praktische cursus die de opkomende trends van de branche weerspiegelt.
 • Verder je diepgaande kennis en vaardigheden die je tijdens je carrière kunt toepassen met een Honours diploma.
 • Praktische ervaring opdoen met ons Work Integrated Learning-programma.
 • Studie bouwmanagement, kwantiteitsonderzoek en cost engineering, of stedelijke en regionale planning.

majors

Als onderdeel van deze cursus moet je een major kiezen

Bachelor of Urban Development (Honours) (Bouwmanagement)

highlights

 • Leer coördineren van de bouw en het onderhoud van grote en complexe projecten zoals laagbouw en hoogbouw woningbouw, hotels, fabrieken, kantoorgebouwen, scholen en ziekenhuizen.
 • Studie resource management, meten en schatten, sitebeheer, planning en programmering en technische communicatie.
 • Woon lezingen en tutorials bij geleverd door de beste eerstelijnsprofessionals uit de branche.
 • Verder je diepgaande kennis en vaardigheden die je tijdens je carrière kunt toepassen met een Honours diploma.
 • Programma geaccrediteerd door het Australian Institute of Building.

Waarom kiezen voor deze cursus?

De cursus bouwmanagement bij QUT wordt beschouwd als een van de beste in Australië en staat internationaal hoog aangeschreven. De cursus biedt u vaardigheden om hulpbronnen te beheren (fabrieken, materialen, onderaannemers en arbeid) en stelt u in staat om zinvol werk te verkrijgen. Je ontwikkelt vaardigheden in de brede basis van bouwmanagement, zoals meten en schatten, sitebeheer, planning en programmering en technische communicatie.

Bouwmanagement-docenten bij QUT hebben praktijkervaring in verschillende praktische en theoretische contexten en onderhouden de betrokkenheid met professionals uit de industrie en organisaties. Je zult regelmatig lezingen en tutorials bijwonen die vaak worden afgeleverd door de beste eerstelijnsprofessionals uit de branche. Je zult ook professionele oefeningen doen, probleemoplossende technieken leren aan de hand van specifieke case-studies en sitebezoeken bijwonen om een waardevolle afgestudeerde afgestudeerd aan het werk te worden.

Carrière resultaten

Een diploma bouwmanagement kan je pad vergemakkelijken naar een uitdagende en interessante carrière, met de vooruitzichten op extreem hoge werkplezier en financiële beloningen. U bent mogelijk werkzaam in particuliere organisaties, zoals grote bouw- en ontwikkelingsbedrijven of adviesbureaus of overheidsdiensten.

Als afgestudeerde kan je worden gevraagd toezicht te houden op de bouw, de installaties, materialen en apparatuur van onderaannemers te coördineren, de kosten en hoeveelheden benodigde materialen te schatten en de bouwmethoden en -procedures te plannen. U helpt ook om ervoor te zorgen dat de vereiste normen voor het bouwen van prestaties, kwaliteit, kostenplanning en veiligheid worden bereikt, in overeenstemming met de bouwcontractdocumenten, en dat bouwprojecten onder uw toezicht worden voltooid - op tijd, binnen het budget en van de vereiste kwaliteitsnorm.

Bachelor in de stedelijke ontwikkeling (honours) (kwantiteitsstudie en cost engineering)

highlights

 • Professionele advies kunnen geven aan de bouwsector over de financiële en juridische aspecten van nieuwbouw en exploitatie van bestaande gebouwen.
 • Leer bouwkosten en contracten, bestekken, inschrijvingen, taxaties, projectaudits, onroerendgoedbelasting en levenscycluskostenadvies beheren en beheren.
 • Studie van gebouwbeheer, kostenplanning, ontwikkeling van gebouwen en onderzoek, beleidsontwikkeling, meting en constructie en juridische kwesties.
 • Krijg praktische ervaring met excursies, bezoeken ter plaatse, op het lab gebaseerd werk en plaatsingen in de industrie.
 • Verder je diepgaande kennis en vaardigheden die je tijdens je carrière kunt toepassen met een Honours diploma.

Waarom kiezen voor deze cursus?

Studies worden aangeboden in gebouwbeheer, kostenplanning en kostenbeheersing, ontwikkelingstechnieken voor gebouwen, bouwonderzoek, softwaretoepassingen, bouwconstructies en juridische kwesties. Er zijn mogelijkheden voor excursies, bezoeken ter plaatse en praktisch en laboratoriumgericht werk en de flexibele structuur van de cursus biedt u de mogelijkheid een tweede grote of een groep kleinere eenheden te kiezen die aansluiten bij uw ambities en persoonlijke doelen en de kansen op werk maximaliseren.

Carrière resultaten

Als kwantummeter en cost engineer bent u voornamelijk werkzaam in grote bouw- en constructieprojecten als adviseur van de eigenaar, zowel in de publieke als de private sector. U vindt mogelijk een baan bij adviesbureaus, lokale, provinciale of federale overheidsdiensten of autoriteiten, en in toenemende mate bij aannemers, financiers, projectontwikkelaars, projectmanagers en universiteiten.

Specialisatie Pathway

Het opmeten van hoeveelheden en cost engineering is een gespecialiseerde discipline binnen de bouwsector. Om een grootboekmeter en kosten-engineer te worden, dient u de Bachelor of Urban Development (Honours) (Construction Management), QTAC-code 412312, aan. Uw eerste jaar zal u voorzien van belangrijke funderingseenheden in de bouw. Vanaf het tweede jaar, begin je je te specialiseren in kwantitatiesurvey en cost engineering en afgestudeerd met de graad Bachelor of Urban Development (Honours) (Quantity Surveying and Cost Engineering).

114252_Image415589843986_eb175bed0b_o.jpg

Bachelor in de stedelijke ontwikkeling (honours) (stedelijke en regionale planning)

highlights

 • Leer het gebruik van land en natuurlijke hulpbronnen ontwerpen en beheren om op een duurzame manier aan menselijke behoeften te voldoen.
 • Bereidt u voor op grootschalige projecten zoals nieuwe steden, buitenwijken, havens, recreatieve en industriële gebieden en transportinfrastructuur.
 • Bestudeer gemeenschapsplanning, infrastructuurvoorzieningen, creatief ontwerp, vastgoedeconomie, ruimtelijke wetenschappen, architectuur, rechten en bedrijfsbeheer.
 • Afgestudeerden werken in stedenbouwkundig ontwerp, transportplanning, ontwikkelingsbeoordeling, open ruimte en recreatieve planning, milieubescherming en sociale en economische ontwikkeling.
 • Verder je diepgaande kennis en vaardigheden die je tijdens je carrière kunt toepassen met een Honours diploma.

Waarom kiezen voor deze cursus?

QUT wordt erkend voor het combineren van maatschappelijke betrokkenheid met de ontwerp- en implementatievaardigheden, die zijn gebaseerd op koppelingen met engineering, vastgoedeconomie, architectuur en landschapsarchitectuur. Je werkt aan inclusieve gemeenschapsplanning, geïntegreerde infrastructuurvoorzieningen, creatief ontwerp en praktische probleemoplossende projecten die worden uitgevoerd in samenwerking met partners in de lokale en deelstaatoverheid, ontwikkelaars en lokale gemeenschapsgroepen.

U krijgt de gelegenheid om uw brede waardering te vergroten voor gebieden die verband houden met stedelijke en regionale planning, bijvoorbeeld stadsontwerp, vastgoedeconomie, architectuur, landschapsarchitectuur, recht of bedrijfsbeheer.

Een flexibele cursusstructuur stelt u in staat om minderjarigen te kiezen die overeenkomen met uw loopbaanambities en persoonlijke doelen en uw kansen op werk maximaliseren.

Carrière resultaten

Je hebt internationale kansen op de arbeidsmarkt en bij overheids- en lokale overheidsdiensten en -agentschappen, grote multi-stranded ontwikkelingsbedrijven en professionele planningsbureaus. Carrière-keuzes omvatten stedenbouw, transportplanning, ontwikkelingsbeoordeling, planvoorbereiding voor huisvesting en industriële gebieden, open ruimte en recreatieve planning, milieubescherming en sociale en economische ontwikkeling.

114244_Image8CIF_5837Wx3987H.jpg

Details en eenheden

Uw QUT Bachelor of Urban Development (Honours) (kwantiteitmeting en kostentechniek) bestaat uit 384 studiepunten (32 eenheden) die als volgt zijn gerangschikt:

 • 72 studiepunten (6 eenheden) van Urban Development Core-eenheden, inclusief een unit voor werkgeïntegreerd leren waarvoor het leren op de werkplek moet worden voltooid.
 • 216 studiepunten (18 units) van disciplineafdelingen Quantity Surveying en Cost Engineering
 • 96 studiepunten van aanvullende studies bestaande uit ofwel een tweede major (8 eenheden) of twee minderjarigen (elk 4 eenheden).

Urban Development Core Units

Deze units zullen je betrekken bij het begrijpen van stedelijke ontwikkeling vanuit een reeks van disciplinaire en multidisciplinaire perspectieven, je blootstellen aan de verschillende resultaten die beschikbaar zijn voor het volgen van studies op dit gebied en het introduceren van de fundamentele basis voor beleid en praktijk. Latere kerneenheden, samen met de discipline-specifieke eenheden, zullen uw leerontwikkeling voortzetten door ervaringsgericht en onderzoekend leren in samenwerkingsomgevingen.

Hoeveelheid Onderzoeken en cost engineering Major Discipline Units

Deze eenheden geven je kennis op vakniveau, vaardigheden en toepassingscompetenties, van inleidend tot gemiddeld, met als hoogtepunt geavanceerde eenheden op graduate-niveau. Ze richten zich op het ontwikkelen van uw kennis, praktijk en hogere-orde denken tot een geavanceerd niveau.

Aanvullende studies opties

Aanvullend onderzoek kan worden gedaan als een tweede majoor van 96 studiepunten of twee minoren van elk 48 studiepunten. Ervaren minderjarigen in Work Integrated Learning, evenals studentenuitwisseling, zijn ook beschikbaar.

Tweede Majors

Een tweede major biedt de mogelijkheid voor u om significante studies te doen in een tweede discipline voor stedelijke ontwikkeling, zoals vastgoedeconomie, stedelijke en regionale planning, bouwkunde, accountancy of toegepaste economie en financiën. Tweede majors zijn ook ontworpen om diverse professionele vaardigheden en kennis te bieden die verder gaat dan de traditionele reikwijdte van het curriculum van de gebouwde omgeving en kan een reeks studieopties op andere gebieden bieden.

minderjarigen

Met minderjarigen kun je studies volgen in een begeleidende discipline. Ze zijn ontworpen om u kennis en vaardigheden van een inleidend tot gemiddeld niveau te bieden op gebieden die een aanvulling op uw studie vormen. Je kunt een minor kiezen uit andere disciplines uit de gebouwde omgeving. Er zijn ook minderjarigen ontworpen om studenten op de arbeidsmarkt te onderscheiden met aanvullende 'niet-disciplinaire' vaardigheden en competenties die u kunt kiezen uit een reeks inter- en intrafacultaire disciplines.

Pathways om verder te studeren

De (UD01) Bachelor of Urban Development (Honours) bevindt zich op niveau 8 van het Australian Qualifications Framework (AQF). Afgestudeerden kunnen in aanmerking komen voor discipline relevante Masters en / of Doctoraal niveau programma's.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates in ... Lees meer

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates include eight Rhodes Scholars, five of these awarded in the past six years. Lees Minder
Brisbane , Kelvin Grove + 1 Meer Minder