Bachelor in de telecommunicatiewetenschappen

An-Najah National University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de telecommunicatiewetenschappen

An-Najah National University

Faculteit

Faculteit Ingenieurswetenschappen en Informatietechnologie

Dit programma is geaccrediteerd door de Accreditation Board for Engineering and Technology (ABET).

programma beschrijving

De missie van de afdeling Telecommunicatie Engineering is om studenten een ondersteunende omgeving te bieden die het leren om problemen in de telecommunicatietechniek op te lossen mogelijk maakt en om hoogwaardig en gediversifieerd onderwijs te bieden om technici van wereldklasse te produceren die succesvol zullen zijn in hun professionele loopbaan en / of afgestudeerd zijn studies.

De doelstellingen van het programma:

  • Van afgestudeerden van het Telecommunicatie Engineering Programma wordt verwacht dat ze: Competentie demonstreren in het ontwerp, analyse, optimalisatie en implementatie van moderne telecommunicatiesystemen.
  • Werk effectief in een wereld van snelle technologische veranderingen en word leiders, ondernemers en innovatieve managers of opvoeders in de brede context van telecommunicatietechniek.
  • Zich aanpassen aan verschillende rollen en verantwoordelijkheden in een multiculturele werkomgeving door diversiteit, professionaliteit binnen de organisatie en de samenleving op nationaal en internationaal niveau te respecteren.
  • Volg succesvol afgestudeerde graden en word adviseur in hun vakgebied.

uitrusting

Studenten van dit programma kunnen gebruik maken van een computerlokaal met verschillende software zoals: Matlab, verschillende netwerkprogramma's, CST, Orcad en PsPice. Ze kunnen ook alle laboratoria van de afdelingen Electrical and Telecommunication Engineering gebruiken, naast Microprocessor Lab van de afdeling computer engineering en de faculteitswerkplaats, bibliotheken en andere faciliteiten.

Industrie

Het programma heeft geen samenwerkingsovereenkomst met de gemeenschap of de industrie, maar er zijn relaties volgens de stageperiode met telecommunicatiebedrijven, daarnaast worden sommige gezamenlijke afstudeerprojecten gewoonlijk in samenwerking met lokale industriële bedrijven uitgeoefend.

Onderwijzen en leren

De onderwijs- en leermethoden die in dit programma worden gehanteerd, omvatten lezingen, seminars, cursusprojecten, studentenpresentaties en thuiswerken. Al deze omvatten moderne technologische faciliteiten zoals moderne software, powerpoint en etc.

Cursussen en beoordeling

Beoordelingscriteria zijn onder meer: ​​Examens (eerste, tweede en laatste), cursusprojecten met behulp van moderne software, thuiswerken en presentaties.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
An-Najah National University

Laatst bijgewerkt op February 11, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
38 JOD
Per tegoeduur
Locations
Staat Palestina - Nablus
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Staat Palestina - Nablus
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan