Bachelor in de theologie, het ministerie en de missie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Voor degenen die al het Durham Diploma hebben ontvangen bij St John's of elders, bieden we de mogelijkheid om te herladen tot de Bachelor of Arts in theologie, bediening en missie, gevalideerd door Durham University als onderdeel van de Common Awards-regeling. De aanvullende cursus is bedoeld voor iedereen die zijn theologische studies verder wil zetten, inclusief degenen die actief zijn in de bediening, zowel leken als gewijd.

Deze part-time cursus duurt normaal gesproken twee jaar om het programma voor afstandsonderwijs te voltooien. Al het studiemateriaal wordt online aangeboden, dus enige IT-vaardigheden zijn noodzakelijk. Je werkt samen met je aangewezen persoonlijke privéleraar en kunt via Moodle met andere studenten praten. Het is dus mogelijk om deze cursus overal ter wereld te volgen op een tijdstip en tempo dat bij je past.

Als je geen Durham Diploma in Theologie hebt, kun je nog steeds een aanvraag indienen en zullen we de modules voorstellen die je moet invullen. In dergelijke gevallen kan de cursus langer duren dan twee jaar.

BA-topmodules

Als aanvulling op wat je hebt gestudeerd voor het Diploma, werk je op 5 niveau 6-modules over 2 jaar. In het eerste jaar verdiep je je studie van het Nieuwe Testament, de Christelijke Doctrine en je Theologische Perspectief op Christian Ministry. In het tweede jaar zul je nadenken over je christelijke praktijk en onderzoek voor je proefschrift, een gelegenheid om een ​​theologisch onderwerp van je keuze grondig te bestuderen.

De beoordeling van werk is gevarieerd, via de media van opdrachten, reflecties, exegeses, boekbesprekingen, het creëren van middelen voor praktisch gebruik en portfolio's. Je persoonlijke tutor helpt je hierop te anticiperen en advies te geven over hoe je je leren kunt ontwikkelen. Elke module wordt gemarkeerd, met een algemeen eergevoel voor de BA wanneer deze is voltooid.

Hoe te solliciteren

Studenten die al een theologietheologie of een gelijkwaardig diploma hebben, kunnen op elk moment een aanvraag indienen voor deelname aan deze cursus, maar we schrijven nieuwe studenten in de herfst van elk jaar in. Je krijgt een tutor toegewezen die je door je studie begeleidt. Ook krijgt u toegang tot onze online Moodle-site met studiemateriaal, forums, feedbackformulieren en details over de beoordeling voor elke module. Vul het aanvraagformulier in en stuur het per e-mail naar registry@stjohns-nottm.ac.uk.

De deadline voor aanvragen is 31 augustus om te beginnen in september.

Als onderdeel van het aanvraagproces moeten buitenlandse studenten bewijsmateriaal overleggen dat eerdere studie / opleiding in het buitenland vergelijkbaar is met Britse kwalificaties. Dit kan gedaan worden via NARIC href = "https://www.naric.org.uk/naric/Individuals/Default.aspx

NARIC kan ook bewijs leveren van Engelse Taal Assessment, wat een vereiste is voor de universiteit van Durham voor iedereen wiens eerste taal geen Engels is. Vereisten voor niet-gegradueerde en postdoctorale programma's href = "https://www.dur.ac.uk/learningandteaching.handbook/1/3/3/1/

Vergoedingen 2018/19

We houden onze tarieven concurrerend omdat we willen dat veel toegang hebben tot al onze cursussen. In 2018/19 is de jaarlijkse vergoeding voor de BA (herlading) £ 1860. Dit omvat uw afstandsbegeleider, online materiaal en de validatie van de universiteit. Deze vergoeding kan elk jaar aan een kleine stijging worden onderworpen, en aangezien de BA-cursus (top-up) twee jaar duurt, kan de totale vergoeding ongeveer £ 3750 bedragen.

We bieden een korting van 5% aan al diegenen die het jaarlijkse tarief aanvragen en betalen vóór 31 augustus. Dit verlaagt de jaarlijkse vergoeding van £ 1860 tot £ 1767.

Voor degenen met een kleiner budget, bieden wij betaling in termijnen. Voor de BA (herlading) betaalt u £ 620 per 31 augustus, £ 620 per 31 december en £ 620 op 31 maart.

Helaas kunnen we u geen restitutie aanbieden als u de cursus gedurende het jaar verlaat. Het is echter mogelijk om in speciale omstandigheden een pauze te nemen van je studie, onder voorbehoud van een uitstel van £ 80, en terug te keren naar je studies in het volgende jaar.

Laatst bijgewerkt op aug 2018

Over de school

Our vision here at St John’s is to equip Christians for mission in a world of change. For more than 150 years we’ve pioneered innovation in ministerial training, and we continue to form disciples for ... Lees meer

Our vision here at St John’s is to equip Christians for mission in a world of change. For more than 150 years we’ve pioneered innovation in ministerial training, and we continue to form disciples for front-line leadership through programmes that are context-based, integrated and relevant. Lees Minder