Bachelor in de toegepaste wiskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studenten zullen een programma voltooien dat is verankerd door de basisprincipes van computergebruik, programmeren, databases, datamining, financieel risico en analyse, dat de basis is van studie voor bijna alle toegepaste wiskundige inspanningen die ze misschien willen nastreven. Toegepaste wiskunde majors kunnen dit programma aanpassen aan gebieden van wetenschap of bedrijf via de actuariële concentratie, vrije keuzevakken en big data-analyse via gegevenswetenschap concentratie, evenals aan speciale gebieden in toegepaste wiskunde door een verscheidenheid aan onafhankelijke studieonderwerpen die dicht bij liggen huidige facultaire belangen. Studenten zijn verplicht om datamining, databases, waarschijnlijkheidstheorie en actuaris, regressieanalyse en financiële wiskunde cursussen te volgen als onderdeel van de graad vereiste. Bovendien krijgen studenten de gelegenheid om via workshops contact te leggen met experts op het gebied van data science en actuaris. Studenten die dit programma afronden, zullen voldoende voorbereid zijn om de arbeidsmarkt in data science / actuaris te betreden of een opleiding voort te zetten in een graduate programma.

Diploma gehaald Totaal aantal studiepunten
BS 120 (Data Science Concentration)
122 (actuarisconcentratie)

Wat kun je met deze graad doen?

Dit programma bereidt studenten voor op een loopbaan waarbij gegevens worden verzameld, geanalyseerd, geïnterpreteerd en gepresenteerd. Studenten die afstuderen in het programma Toegepaste wiskunde van Medaille hebben een breed scala aan loopbaanopties:

Data Scientist: Data Scientist is een van de snelstgroeiende en best betaalde banen. Studenten kunnen werken als datawetenschappers op verschillende gebieden, waaronder financiën, marketing, verzekeringen, engineering, economie, risicobeheer, kwaliteitscontrole, gezondheid en geneeskunde.

De grootste werkgever is de technologiesector (41 procent), gevolgd door marketing (13 procent), bedrijfsinstellingen (11 procent), consulting (9 procent), gezondheidszorg (7 procent) en financiële diensten (6 procent). De rest is verspreid over de overheid, de academische wereld, de detailhandel en gaming. Het gemiddelde inkomen van Glassdoor voor datawetenschappers was $ 114.840 in 2016.

Overheid: een groter gebruik van gegevens door de overheid kan diensten efficiënter leveren en de kwaliteit van leven in gemeenschappen verbeteren. Een McKinsey-rapport voorspelde dat de VS tegen 2018 een tekort van 140.000 tot 190.000 werknemers met diepgaande analytische vaardigheden en van 1,5 miljoen managers en analisten met big data-vaardigheden zouden hebben.

Actuaris: Afgestudeerden zullen bereid zijn om twee actuariële examens af te leggen.

Graduate School: studenten kunnen een hogere graad in data science, statistiek, actuaris of wiskunde nastreven.Pixabay / Pexels

Medaille's bachelor in toegepaste wiskunde biedt je unieke kansen om dat te doen

 • Ontwikkel sterke computervaardigheden en ervaring in een breed scala van softwareomgevingen.
 • Neem via unieke workshops contact op met experts op het gebied van data science en actuaris.
 • Ontwikkel een inzicht in de centrale componenten van de toegepaste wiskunde en hun interactie op speciale gebieden.
 • Ontwikkel een vloeiend begrip van toegepaste wiskundige concepten en de componenten die dit ondersteunen.
 • Leer primaire tools die relevant zijn voor het uitvoeren van toegepaste wiskunde.
 • Verwerven de technische vaardigheden die werkgevers en graduate scholen zoeken.
 • Verkrijg een mogelijkheid om een grote hoeveelheid gegevens te beheren.
 • Neem deel aan kritisch denken en probleemverkenning.
 • Leer hoe u risico's kunt analyseren met behulp van wiskunde en statistieken.
 • De mogelijkheid om uw kennis toe te passen om managementproblemen in verzekeringen en verschillende sociale en zakelijke omgevingen op te lossen.

Je hebt een spannende reis voor de boeg en we zullen er bij elke stap zijn

Medaille College is de plek voor studenten die hun wereld willen veranderen en de levens van hun gemeenschappen willen verbeteren door middel van hun carrière als leider, voorstander en professional. Elk van Medaille's bachelorprogramma's bereidt je voor op de werkplek door praktische leerervaringen in en buiten het klaslokaal.

Medaille College is geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education.

 • Persoonlijke ondersteuning.
 • Student-gecentreerde omgeving.
 • Financiële hulp en beurzen zijn beschikbaar.
 • Een levendige campus in het hart van de stad Buffalo Relevante ervaringen uit de echte wereld.
 • Meer dan twee dozijn clubs en activiteiten.
 • Succesvolle NCAA Division III atletische teams.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering und ... Lees meer

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering undergraduate and graduate degree programs in hands-on, practitioner-based learning environments on campus and in the Western New York community. Lees Minder
buffel , Rochester + 1 Meer Minder