Bachelor in de wijsbegeerte

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De BA (Hons) Philosophy-graad in Lincoln biedt studenten de mogelijkheid om een van 's werelds oudste disciplines te studeren. De cursus stelt studenten in staat om enkele van de meest fundamentele vragen over de wereld om ons heen te stellen en om hun begrip van de plaats die we daarin innemen te ontwikkelen.

Filosofie daagt studenten uit om alles in vraag te stellen, van schijnbaar eenvoudige binaries zoals 'goed' en 'fout', en 'goed' en 'kwaad', tot ogenschijnlijk niet te beantwoorden raadsels over het bestaan van God of hoe we eigenlijk alles kunnen 'weten' .

Filosofie maakt unieke intellectuele eisen van studenten. Deze graad biedt kansen om te leren helder te denken, argumenten te construeren en te verdedigen en bereid te zijn om verschillende benaderingen van verschillende onderwerpen te verkennen.

Hoe je bestudeert

Filosofie bij Lincoln is ontworpen om studenten de middelen te geven om serieus en onafhankelijk te denken over belangrijke filosofische vragen. Studenten kunnen waardevolle vaardigheden ontwikkelen op het gebied van redeneren, analyseren, creatief probleemoplossen en communiceren.

Studenten krijgen de gelegenheid om een breed scala aan onderwerpen te bestuderen, waaronder metafysica, epistemologie, logica, filosofie van de geest, moraalfilosofie, wetenschapsfilosofie, godsdienstfilosofie, esthetiek, existentialisme en fenomenologie, filosofie van het kwaad, ethiek en de betekenis van leven en filosofie van liefde, seks en perversie.

Bestudering van originele teksten van grote geesten uit het verleden en het heden kan studenten helpen hun eigen antwoorden te leren vormen, ontwikkelen en verdedigen.

Studenten maken kennis met belangrijke figuren uit de geschiedenis van de filosofie, zoals Plato, Aristoteles, Descartes, Hegel, Hume, Nietzsche, Sartre, Wittgenstein en anderen.

De cursus zal deze gebieden verkennen met behulp van de filosofische methode van logische analyse en beargumenteerd argument, en vanaf het begin, zullen studenten worden aangemoedigd om hun eigen opvattingen te ontwikkelen en de meningen van anderen kritisch te beoordelen.

Omdat filosofie voor veel studenten een nieuw onderwerp zal zijn, biedt het eerste jaar van de studie een kans om een reeks introductiemodules te bestuderen, met toenemende specialisatie in het tweede en derde jaar.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Deze cursus maakt gebruik van een verscheidenheid aan beoordelingsmethoden, waaronder essays, podcasts, door studenten geleide presentaties, examens in de klas en examens voor thuis.

Het beleid van de University of Lincoln is erop toe te zien dat personeel de beoordelingen snel aan studenten retourneert.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BBC
  • Internationaal baccalaureaat: 29 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit
  • Toegang tot hoger onderwijs Diploma: 45 credits van niveau 3 met een minimum van 112 UCAS-tariefpunten

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, die ook Engels moeten bevatten. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Sinds de opening door Koningin Elizabeth II in 1996 heeft de University of Lincoln meer dan £ 300 miljoen geïnvesteerd in haar gebouwen en faciliteiten.

Sinds de opening door Koningin Elizabeth II in 1996 heeft de University of Lincoln meer dan £ 300 miljoen geïnvesteerd in haar gebouwen en faciliteiten. Lees Minder