Bachelor in ecologie en milieu

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De graad in Ecologie en Milieu biedt een solide op wetenschap gebaseerde training, ontworpen om het functioneren van ecosystemen te begrijpen, met het oog op het verbeteren van hun integriteit en milieukwaliteit. Het biedt een interdisciplinaire training die integreert: milieuchemie; Ecologische modellering; Structuur en werking van ecosystemen; Fauna en flora; Spatiële analyse; Beheer, instandhouding en herstel van ecologische systemen; Karakterisering, evaluatie, monitoring en verbetering van ecologische kwaliteit; Klimaatverandering en de sociale dimensies van onder andere milieuvraagstukken.

De universiteit van Évora heeft een sterke faculteit op verschillende gebieden van ecologie, milieuwetenschappen, landbeheer en milieubeheer en -restauratie, met vele jaren ervaring en een lange traditie in onderwijs en onderzoek op het gebied van ecologie en het milieu, waar de Universiteit van Évora is bijzonder goed gerangschikt in internationale ranglijsten.

Deze cursus omvat docenten met verschillende achtergronden, waardoor een alomvattende benadering van het milieu wordt geboden, gaande van natuurwetenschappen tot geesteswetenschappen en sociale wetenschappen. De nabijheid van ecosystemen met verschillende niveaus van antropogene verstoring biedt uitstekende omstandigheden voor praktische lessen en veldwerk.

De graad in ecologie en milieu biedt toegang tot een breed scala aan postdoctorale studies (2de en 3de cyclus) op het gebied van ecologie en het milieu voor diegenen die willen blijven trainen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão.

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão. Lees Minder