Bachelor in economie en financiën

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De BSc (Hons) Economics and Finance-graad in Lincoln biedt een combinatie van kerneconomische en financiële onderwerpen waardoor studenten zich kunnen ontwikkelen tot economen met een specialisme. Het programma heeft tot doel studenten uit te rusten met de vaardigheden om financiële en economische gebeurtenissen en hun impact op markten te analyseren.

Tijdens het programma Economie en Financiën hebben studenten de mogelijkheid om een theoretisch en praktisch inzicht te krijgen in de economie en de cruciale rol die de financiële sector wereldwijd speelt. Teaching introduceert geavanceerde financiële technieken, waaronder prijsstelling en portfoliobeheer.

Studenten worden ondersteund om geavanceerde analytische vaardigheden van hoog niveau te ontwikkelen die gewaardeerd worden in de zakelijke en financiële sectoren voor besluitvorming, portfolio-planning, risicobeheer en werken binnen financiële markten.

Het programma is beschikbaar als een driejarige BSc-graad of een vierjarige MEcon. Het vierde jaar van MEcon biedt de mogelijkheid om een inhoudelijk onderzoeksproject uit te voeren op een gebied van bijzonder belang. Voortzetting van de MEcon is afhankelijk van studenten die aan de voortgangsvereisten voldoen.

Hoe je bestudeert

Deze cursus behandelt onderwerpen zoals macro- en micro-economie, financieel management en econometrie. Teaching onderzoekt hoe financiële managementbeslissingen de prestaties en efficiëntie van organisaties kunnen verbeteren en hoe kapitaalmarkten zowel theoretisch als gedragsmatig werken.

Studenten kunnen leren hoe ze financiële informatie kunnen interpreteren, data kunnen manipuleren met behulp van statistische softwarepakketten en hedendaagse economische vraagstukken kunnen analyseren.

Studenten hebben de mogelijkheid om na het tweede jaar een jaar stage te volgen. Stages kunnen studenten waardevolle ervaring opdoen en hun leren in de praktijk toepassen. Houd er rekening mee dat studenten die kiezen voor een stage geen collegegeld betalen voor dat jaar, maar verplicht zijn om hun reis-, verblijfs- en algemene kosten van levensonderhoud te dekken.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln het gebied van beoordelingsfeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Beoordelingsmethoden

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. De weging die aan elke beoordelingsmethode wordt gegeven, kan per academisch jaar variëren. De University of Lincoln doel ervoor te zorgen dat medewerkers de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren.

Kenmerken

Deze cursus wordt gegeven in het David Chiddick-gebouw, dat is gevestigd op onze campus in het stadscentrum. Het biedt studenten speciale onderwijs- en leerruimtes en bestaat uit collegezalen, workshopruimtes, IT-laboratoria en een café. Software inclusief Stata, EViews en SPSS is beschikbaar voor studenten om te gebruiken, evenals Datastream, de bron van financiële en economische gegevens, en FT.com.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BCC
  • Internationaal baccalaureaat: 28 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit
  • Toegang tot hoger onderwijs Diploma: 45 credits van niveau 3 met een minimum van 104 UCAS-tariefpunten

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig om een cijfer 5 (B) in Wiskunde op te nemen, een 4 (C) in het Engels en een ander GCSE beoordeeld op 4 (C) of hoger. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder