Bachelor in economie en financiën

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Meet je toekomst aan de University of Bologna .

Meld je aan voor Alma Orienta Virtual Fair en samen met ons online op 14 en 15 mei.

Je krijgt hier de kans om de live-presentaties gegeven door docenten, docenten en professionele medewerkers, alsmede met hen te communiceren op het verzoek van informatie en vragen te stellen te sluiten hebben.

href = "https://eventi.unibo.it/almaorientavirtualfair

__________________________________

Wat is CLEF?
CLEF staat voor Corso di Laurea in Economics and Finance; het is een internationale undergraduate-opleiding, volledig in het Engels en open voor Italiaanse en internationale aanvragers. Het duurt 3 jaar en leidt tot de titel Bachelor (1e cyclus).

Waar is het gebaseerd?
Je zou studeren aan de School of Economics and Management van de University of Bologna , een van de beste Economics School in Italië binnen de oudste universiteit in de westerse wereld (est. 1088 aC).

Kom ik in aanmerking om te solliciteren?
Heb je een niet-Italiaans middelbare school certificaat? Zo ja, controleer dan of het voldoet aan deze vereisten om te begrijpen of u in aanmerking komt om te solliciteren.

Wat zijn de toepassingsvereisten / modi?

Voor EU- en EU-geassimileerde kandidaten
Voor niet-EU-burgers die in het buitenland wonen
Een van de volgende:
  • SAT algemene test
  • TOLC-E B2 Engels certificaat
  • TOLC-I B2 Engels certificaat
  • SAT algemene test

Alle testen moeten worden afgelegd en certificaten moeten worden behaald vanaf 1 februari 2017.

Hoeveel plaatsen zijn er beschikbaar?
CLEF is een programma met beperkte toegang: dit betekent dat in aanmerking komende studenten moeten worden geselecteerd om deel te nemen. Voor het academiejaar 2020-2021 zullen we in totaal 120 studenten toelaten.

Ben ik een EU-burger of EU-burger?
Bekijk hier je status om precies te achterhalen wat dat betekent en dus hoe je je moet aanmelden.

Wat zijn de taalvereisten?
Het minimale Engelse niveau dat vereist is om een ​​CLEF-student te zijn, is B2 (van de ERK-schaal): alleen als u een EU- of EU-geassimileerde burger bent die solliciteert via een van de TOLC-tests, moet u ons ook een officiële B2-taal verschaffen. taalcertificaat (waaronder het certificaat dat wordt vermeld in de Call for Applications).

Als u via SAT solliciteert , is het mogelijk een taalcertificaat in te voeren maar dit is niet essentieel; je wordt alleen beoordeeld op basis van je SAT-score.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

The Alma Mater Studiorum, the oldest university in the Western world, paves the way for innovation through an increasingly rich programme catalogue, cutting-edge research and a constant and increasing ... Lees meer

The Alma Mater Studiorum, the oldest university in the Western world, paves the way for innovation through an increasingly rich programme catalogue, cutting-edge research and a constant and increasingly broad international perspective. Lees Minder
Bologna , Cesena , Forli , Ravenna , Rimini , Buenos Aires + 5 Meer Minder