Bachelor in economie en management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Degree Course in Economics and Management is bedoeld om haar studenten kennis en vaardigheden te bieden die nuttig zijn bij het begrijpen van bedrijfsmanagement, met verschillende profielen en toepassingsgebieden. Deze cursus is de reorganisatie van de vorige, dat wil zeggen bedrijfsmanagement, economie en financiën, economie en management en economie en management. Een dergelijke reorganisatie werd uitgevoerd in volledige overeenstemming met de nieuwe verplichtingen van het Italiaanse Ministersbesluit (DM) 270/04.

Daarom is de Degree Course in Economics and Management in de eerste plaats een volledige erfgenaam van de bovengenoemde Degree Courses. De specifieke mogelijkheden voor verder onderzoek op een bepaald gebied van economie de andere aangeboden cursussen worden vernieuwd door de activering van specifieke curricula.

Studenten moeten als volgt het curriculum kiezen dat ze willen volgen bij hun inschrijving in het tweede jaar:

  • Het curriculum in bedrijfseconomie (CLEA, van het Italiaanse acroniem) is bedoeld om zijn studenten en afgestudeerden op te leiden en op te leiden tot professionals met specifieke vaardigheden in bedrijfsbeheer, met name met betrekking tot management en ICT-systemen.
  • Het curriculum in Economie en Financiën (CLEF, van het Italiaanse acroniem) is bedoeld om zijn studenten en afgestudeerden op te leiden en op te leiden in al die specifieke vaardigheden die nodig zijn om die bedrijven en bedrijven te beheren die actief zijn in financiële tussenhandel en markten, evenals in die competenties die nodig zijn om bedrijven beheren in andere bedrijfssectoren.
  • Het curriculum in Economie en Internationalisering (CLEI, van het Italiaanse acroniem) is bedoeld om zijn studenten en afgestudeerden die competenties en concepten te bieden waarmee ze kunnen werken in multinationale ondernemingen, in ondernemingen die betrokken zijn bij import-exportactiviteiten, evenals in internationale organisaties.
  • Het curriculum in Economie en Marketing (CLAM, van het Italiaanse acroniem) is bedoeld om zijn studenten en afgestudeerden kennis te bieden waarmee ze dat zakelijke en marktbeleid kunnen begrijpen, analyseren en beheren, openbare en particuliere organisaties, evenals industriële, commerciële en service- op basis van ondernemingen die in vrijemarktomstandigheden opereren.
  • Het curriculum in Economie en Nieuwe Digitale Technologieën (CLED, van het Italiaanse acroniem) geeft zijn studenten en afgestudeerden kennis en competenties die nuttig zijn om de meest geavanceerde digitale technologieën op die gebieden en gebieden te benutten die de CLEM-cursus voorstelt, en blijkt interdisciplinair te zijn.

Het is een dubbele graad geactiveerd met Hochschule Bochum University (Bochum Hogeschool), Department of Business and Management.

Doppio Titolo | Hochschule Bochum, Germania | www.hochschule-bochum.de

href = "https://cdl-em.unipr.it/en

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

De University of Parma is een staatsuniversiteit. Als zodanig is het zelfbesturend en heeft het administratieve, organisatorische en boekhoudkundige autonomie, waarbij het diensten verleent aan het gr ... Lees meer

De University of Parma is een staatsuniversiteit. Als zodanig is het zelfbesturend en heeft het administratieve, organisatorische en boekhoudkundige autonomie, waarbij het diensten verleent aan het grote publiek. Lees Minder
Altavilla Vicentina , Parma + 1 Meer Minder