Bachelor in economie en management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het undergraduate Economics and Management-programma bereidt studenten voor op professioneel werk in internationale teams, analytische en leidinggevende posities op instapniveau in de industrie, handel, consulting en openbaar bestuur, evenals op het voortzetten van hun studies in masteropleidingen wereldwijd.

In de intake van 2019 kunnen studenten kiezen uit concentraties in Marketing en Internationale Handel. Het lesgeven in concentratieklassen begint in het vierde semester.

Betreed de opleiding met een middelbare schooldiploma en voldoende vaardigheid in wiskunde en Engels, en studeer af na het behalen van 180 ECTS-credits, het behalen van eindexamens en het verdedigen van een bachelorscriptie in drie jaar.

136742_MIASnovafotka.jpg

Foto: CTU in Praag

Syllabus

Schrijf je in voor een curriculum dat je een gedegen opleiding geeft in vakken zoals wiskunde, economie, management, marketing en financiën, een selectie van technische cursussen die je vertrouwd maken met de moderne industrie, gecombineerd met een programma in sociale, communicatieve en culturele competenties die je studie vergemakkelijken. evenals een toekomstige carrière in een multiculturele omgeving.

Selecteer een blok van concentratiecursussen in de tweede helft van je studie en verkrijg diepgaande expertise in een vakgebied naar keuze. Overweeg om uw persoonlijke ervaring te verbeteren door te kiezen uit een breed aanbod aan mogelijkheden voor studievoortgang op korte termijn in Europa en het buitenland.

onderwijs

Collegegeld per semester: CZK 55.000 (ca 2.200 EUR)
Totaal collegegeld (6 semesters): CZK 330.000 (ca 13.200 euro)

Een niet-restitueerbare eenmalige aanvraagvergoeding van EUR 32 is verschuldigd bij aanvraag voor een MIAS School of Business Degree of voorbereidend programma. Na betaling worden aanvragers geregistreerd in het voorbereidingsprogramma (zonder verplichting om in dat programma te studeren en het collegegeld te betalen, tenzij ze ervoor kiezen om dit te doen), wat het visumproces, waar nodig, kan stroomlijnen. Het stelt hen ook in staat om uitgebreide hulp te krijgen bij het aanmeldingsproces, alle benodigde documenten te verkrijgen en het toelatingsexamen af te leggen in het opleidingsprogramma van hun keuze. Studenten die zich inschrijven voor een programma van een ander MIAS-programma hoeven dit inschrijfgeld niet te betalen.

Fields

  • Economie en management van ondernemingen

Toelatingsexamens

  • Ja (schriftelijke test in wiskunde en Engels)

Toegangsvereisten

  • Aanvraagformulier
  • Volledig ingevuld aanvraagformulier

Niveau van Engels

  • Vergelijkbaar met of hoger dan B2-niveau CEFRL
  • Engelse taalcursus
Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Czech Technical University in Prague is the oldest technical university in Europe, founded in 1707 and is currently a leading technical research university within the region and in the Prague Research ... Lees meer

Czech Technical University in Prague is the oldest technical university in Europe, founded in 1707 and is currently a leading technical research university within the region and in the Prague Research cluster. CTU offers undergraduate, graduate and doctoral programs at 8 faculties: Faculty of Civil Engineering, Mechanical Engineering, Electrical Engineering, Nuclear Sciences, and Physical Engineering, Architecture, Transportation Sciences, Biomedical Engineering, Information Technology and programs at MIAS School of Business. Moreover, CTU offers free sports courses, you may visit and study in the National Library of Technology and feel the international community in the Campus Dejvice in the heart of Europe. Lees Minder