Lees de Officiële Beschrijving

Deze major is gericht op het cultiveren van geavanceerde talenten van wetenschappelijk onderzoek en technische technologie om het vermogen van onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, fabricage en integratie van elektronische apparatuur te verwerven en om het vermogen te hebben om computertechnologie en netwerktechnologie te gebruiken, zodat studenten kunnen werken met ontwerpen, onderzoeken en produceren, technologische ontwikkeling van elektronische apparatuur, communicatietechnologie, informatieverwerkingssysteem en ingebed systeem op het gebied van toegepaste elektronische technologie, communicatie en computer na afstuderen.

Deze major is een breed gekwalificeerd beroep in Electronic Information Engineering. Studenten in deze major bestuderen voornamelijk de professionele kennis van signaalverwerving en -verwerking, en elektronische apparatuur en informatiesystemen, ondergaan de basistraining van de elektronische informatica-ingenieurspraktijk en verwerven het basisvermogen van het ontwerpen, ontwikkelen, toepassen en integreren van elektronische apparatuur en informatiesystemen .

Vereiste curriculum:

Vereiste kennis en vaardigheden van afgestudeerden:

 1. De brede theoretische basiskennis van deze major systematisch onder de knie te krijgen en het brede werkbereik van Electron en Information Engineering aan te passen;
 2. De basistheorieën en experimentele technieken van Electronic Circuit beheersen en het vermogen hebben om elektronische apparatuur te analyseren en ontwerpen;
 3. De basistheorieën en gemeenschappelijke methoden van informatie-onderzoek en -proces onder de knie krijgen en het basisvermogen verwerven om het informatiesysteem met de computer te ontwerpen, te integreren, toe te passen en te simuleren;
 4. Kennis hebben van het basisbeleid, de richtlijnen en voorschriften van de informatie-industrie en de basiskennis van bedrijfsbeheer;
 5. De theoretische leading edge van elektronische apparatuur en informatiesystemen kennen en het elementaire vermogen verwerven om nieuwe systemen en technologieën te onderzoeken en ontwikkelen.
 6. De basismethode van documentopzoeking en informatie-onderzoek beheersen en bepaalde bekwaamheid van wetenschappelijk onderzoek en praktisch werk hebben.

Hoofdgerecht:

Serie Courses of Circuit Theory, Series Courses of Computer Technology (language, software foundation, hardware foundation, SCM), Informatietheorie en codering, Signaal en systeem, Digitale signaalverwerking, Principe van automatische besturing, Sensing Technology, etc.

Applicatie vereiste

Notarized hoogste diploma (fotokopie): potentiële winnaars van een diploma moeten een officieel bewijs van de status van student indienen bij hun huidige school. Documenten in andere talen dan Chinees of Engels moeten worden bijgevoegd met notariële Chinese of Engelse vertalingen.

Toepassingsmaterialen

 • Kopie van de eerste 10 pagina's van het paspoort
 • Kopie van het diploma van de middelbare school of de transcriptie
 • Recent overzicht van de bankafschriften van de sponsor
 • Sponsoringbrief
 • Aanvraagformulier (gevuld)
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Liaoning University of Technology »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
18,000 CNY
- per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum