Lees de Officiële Beschrijving

Het doel van deze major is om toegepaste talenten van engineeringtechnologie te ontwikkelen met allround ontwikkeling van moraliteit, intelligentie en lichaamsbouw, solide theoretische basis en sterk vermogen van praktijk en innovatie, zodat studenten kunnen werken met systeemwerking, automatische besturing, vermogenselektronica, relais bescherming, experimentele analyse en onderzoek en ontwikkeling op het gebied van elektrotechniek.

Deze major cultiveert voornamelijk toegepaste en interdisciplinaire professionals op het gebied van elektrotechniek en automatisering, met de nadruk op gebieden van elektrisch systeem en automatisering en voedingstechnologie en de combinatie van zware en lichte stroom, elektrotechnologie en elektronische technologie, software en hardware , component en systeem, die studenten in staat stellen om de basistraining van elektrische en elektronische technologie en informatiebesturingstechnologie te leren en om het basisvermogen te verwerven om problemen op te lossen van technologische analyse en besturing van elektrische engineering.

Vereiste curriculum:

Vereiste kennis en vaardigheden van afgestudeerden:

 1. Een solide fundament hebben van natuurwetenschappen, humanistische wetenschappen, artistieke wetenschappen en sociale wetenschappen en het vermogen om nauwkeurig gebruik te maken van moedertaal en letterlijke expressie.
 2. Systematische beheersing van de basistheorieën en kennis van deze major en beschikken over het vermogen tot tekenen, ontwerpen, berekenen, experimenteren, testen, documentontsluiting en basisverwerking, enz. Met betrekking tot deze belangrijke en goede toepassing van computer- en vreemde taal.
 3. De wetenschappelijke leading edge en ontwikkelingstrend van deze major kennen.
 4. Elementair vermogen hebben voor wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling en organisatiebeheer.
 5. Om een ​​sterk vermogen tot zelfstudie, een sterk gevoel voor innovatie en een hoge integrale kwaliteit te hebben.

Hoofdgerecht:

Beschrijvende geometrie en mechanische grafieken, theoretische mechanica, materiaalmechanica, mechanisch principe, mechanisch ontwerp, hydraulische en pneumatische transmissie, fundament van mechanische vervaardiging, mechanisch ontwerp, mechanisch systeemontwerp, fundament en toepassing van eindig element, elektrotechniek, elektronische technologie, Oprichting van Mechanical Control Engineering, Testtechniek van Werktuigbouwkunde, PLC Besturingstechniek, etc.

Applicatie vereiste

 1. HSK 4 niveau
 2. Notarized hoogste diploma (fotokopie): potentiële winnaars van een diploma moeten een officieel bewijs van de status van student indienen bij hun huidige school. Documenten in andere talen dan Chinees of Engels moeten worden bijgevoegd met notariële Chinese of Engelse vertalingen.

Toepassingsmaterialen

 • Kopie van de eerste 10 pagina's van het paspoort
 • Kopie van het diploma van de middelbare school of de transcriptie
 • Recent overzicht van de bankafschriften van de sponsor
 • Sponsoringbrief
 • Aanvraagformulier (gevuld)
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Liaoning University of Technology »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
15,000 CNY
- per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum