Bachelor in elektrotechniek

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in elektrotechniek

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Elektrische ingenieurs synthetiseren wetenschap, wiskunde, technologie en toepassingsgerichte ontwerpen in consumentenproducten van wereldklasse, tijdige microprocessors, geavanceerde computers, geavanceerde elektronische componenten en nog veel meer.

Van innovatieve revoluties tot real-life toepassingen, de innovaties van elektrotechnici blijven de toekomst leiden en verbeteren de standaarden op de markt. Met een tekort aan elektrotechnisch talent op de arbeidsmarkt blijft de vraag naar afgestudeerden van RIT Dubai op een historisch hoog niveau. RIT Dubai's hoog aangeschreven elektrotechnisch programma combineert op unieke wijze de nauwkeurigheid van theorie met praktische toepassingen en laboratoriumexperimenten om diepgaande kennis van het onderwerp te bieden.

Hiertoe verwerven studenten de beheersing van wiskunde en wetenschappelijke principes in hun eerste twee jaar studie terwijl ze de ontwerppraktijken van wereldklasse onderzoeken met behulp van onze moderne laboratoria. Kern elektrotechnische vakken worden in de komende twee jaar bestudeerd om een ​​stevige basis te bieden voor een verscheidenheid aan geavanceerde onderwerpen, concentraties en specialisaties. In het vijfde jaar specialiseren studenten zich meestal in een professioneel interessegebied terwijl ze een belangrijk multidisciplinair senior ontwerpproject uitvoeren dat hun uitgebreide kennis van de kunst gebruikt en tegelijkertijd een vruchtbare voedingsbodem biedt voor interacties met collega's uit andere disciplines.

Mogelijke carrièremogelijkheden

Omdat afgestudeerden van RIT Dubai goed zijn in probleemoplossing en echte ervaring en teamvaardigheden hebben, zijn ze erg in trek. Onze elektrotechnische alumni werken in elke denkbare branche, van medisch tot militair, van energiedistributie tot communicatie en financiële diensten. De computerindustrie trekt veel van onze afgestudeerden aan, die innovators zijn met een trackrecord van succes op uiteenlopende gebieden als onderzoek en ontwikkeling tot marketing en verkoop.

leerplan

Eerste jaar

Aandachtsgebieden

Studenten kunnen een focusgebied ontwikkelen in een van de vier opties. Studenten voltooien alle verplichte vakken voor de BS in de elektrotechniek en kiezen hun vrije en professionele keuzevakken uit een specifieke reeks cursussen op een van de volgende gebieden: Hernieuwbare energie / Computertechniek / Robotica / Draadloze communicatie. *

* Studenten toegelaten tot de RIT Dubai campus kunnen hun graden voortzetten naar een BS in het algemeen Electrical Engineering. De andere opties zijn alleen beschikbaar via een uitwisselings- of overdrachtsregeling, die afhankelijk is van het behalen van aanvullende respectieve vereisten en goedkeuringen zoals uiteengezet in de academische beleidslijnen en procedures.

Coöperatief onderwijs

Coöperatief onderwijs is een voltijdse betaalde werkervaring op het studiegebied van de student. Het coöperatieprogramma voor elektrotechniek vereist de voltooiing van 50 weken in een of meer van de elektrotechnische domeinen, zoals apparaten en geïntegreerde schakelingen, computer- en digitale systemen, signaalverwerking, besturing en communicatie. Co-op kan worden voltooid in twee blokken van 25 weken; elk blok is een zomer en een vast semester.

Co-op is ontworpen als een leerervaring voor de student en als een productieve werkopdracht voor de werkgever. De ervaring moet de nadruk leggen op taken en verantwoordelijkheden in de praktijk die meegroeien met de toegenomen kennis, vaardigheden en ervaringen van de student.

Accreditaties

De Bachelor of Science in Electrical Engineering programma is geaccrediteerd door de VAE Ministerie van Onderwijs - Hoger Onderwijs Zaken en is in licentie gegeven door de KHDA. Het is ook geaccrediteerd door ABET. Het BS Electrical Engineering-programma in Rochester NY is ook geaccrediteerd door de Middle States Association of Colleges and Schools.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op August 18, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,973 USD
per jaar
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2022
Dates
Sept. 2019
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2022