Bachelor in evenementenbeheer

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De BSc (Hons) Events Management-graad in Lincoln heeft als doel om aspirant-evenementenprofessionals te helpen hun creativiteit, organisatorische vaardigheden en praktische probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen en tegelijk een kritisch inzicht te verwerven in de theorie achter succesvolle evenementen.

Events Management bij Lincoln is een multidisciplinair onderwerp dat studenten de kans biedt een begrip te ontwikkelen van gebeurtenissen in een fysieke, sociale en culturele context. De cursus biedt studenten kansen om live projecten en stages te volgen om praktische ervaring op te doen.

Hoe je bestudeert

In het eerste jaar introduceert de cursus de brede vakgebieden die bijdragen aan de organisatie en het beheer van evenementen, waaronder financiële communicatie, reclame, de belevingseconomie en marketing.

Het tweede jaar richt zich meer op specifieke evenementenpraktijken, en studenten kunnen een beoordeeld evenement organiseren en organiseren. Studenten hebben de mogelijkheid om zich meer te concentreren op evenementen zelf, en modules kunnen bestaan ​​uit onderzoeksmethoden voor toerisme en evenementen, het beheer van het milieu voor toerisme en evenementen, en inzicht in de bezoekerservaring.

In dit stadium hebben studenten de mogelijkheid om in het buitenland voor twee termen in een partnerinstelling te studeren. Studenten die ervoor kiezen om in het buitenland te studeren, moeten betalen voor reis-, verblijf- en algemene kosten van levensonderhoud. In het laatste jaar kunnen studenten een proefschrift schrijven of deelnemen aan een live consultancyproject. Kosten met betrekking tot studeren in het buitenland worden gemarkeerd op het tabblad Functies.

Studenten kunnen ook deelnemen aan optionele studiebezoeken gedurende de cursus aan evenementen zoals tentoonstellingen. Studenten die ervoor kiezen om de optionele derdejaarsmodule Crisis en Rampenmanagement te volgen, kunnen ervoor kiezen om naar Sri Lanka te reizen als onderdeel van een studiebezoek.

Een moderne taal bestuderen

Deze cursus omvat ook de mogelijkheid om zonder extra kosten taalvaardigheden te ontwikkelen met de mogelijkheid om Frans, Duits, zakelijk Engels, Spaans of Mandarijn Chinees te studeren.

In het eerste jaar van de opleiding hebben studenten de mogelijkheid om visuele taal-, probleemoplossings- en communicatietechnieken te bestuderen, terwijl ze reclame in haar sociaal-historische context plaatsen. Studenten kunnen doorgaan met het beantwoorden van advertentiebulletins, wat een goed begrip vereist van commerciële communicatie en de mogelijkheid om bepaalde doelgroepen te identificeren en te bereiken. In het laatste jaar krijgen studenten de kans hun portfolio van werken te verfijnen, een showcase van professionele standaard reclamecampagnes over verschillende communicatiekanalen.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln over feedback op beoordeling heeft tot doel ervoor te zorgen dat academici de cursisten binnen de cursus snel feedback geven - meestal binnen 15 werkdagen na de datum van indiening (tenzij anders vermeld hierboven).

Beoordelingsmethoden

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. De weging die aan elke beoordelingsmethode wordt gegeven, kan per academisch jaar variëren. De University of Lincoln doel ervoor te zorgen dat medewerkers de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren.

Kenmerken

Studiebezoeken

Studenten kunnen ook deelnemen aan optionele studiebezoeken tijdens de cursus aan evenementen zoals tentoonstellingen en kunnen verwachten te betalen tussen £ 20 en £ 40 voor elk bezoek. Studenten die ervoor kiezen om de optionele derdejaarsmodule Crisis en Rampenmanagement te volgen, kunnen ervoor kiezen om naar Sri Lanka te reizen als onderdeel van een studiebezoek. De kosten van deze reis bedragen ongeveer £ 900 en studenten kunnen in termijnen betalen. Niet alle levensmiddelen zijn inbegrepen en de opkomst wordt niet beoordeeld.

Een moderne taal bestuderen

Deze cursus omvat ook de mogelijkheid om zonder extra kosten taalvaardigheden te ontwikkelen met de mogelijkheid om Frans, Duits, zakelijk Engels, Spaans of Mandarijn Chinees te studeren.

Student als producent

Student als producent is een model van onderwijs en leren dat academici en studenten stimuleert om samen te werken aan onderzoeksactiviteiten. Het is een programma dat zich inzet voor leren door te doen.

Het initiatief Student als producent is door de QAA geprezen in onze recensie van 2012 en is een van de lessen en leerfuncties die de Lincoln-ervaring uniek maakt.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BCC
  • Internationaal baccalaureaat: 28 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, waaronder Engels en wiskunde. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen ook worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder