Bachelor in financiële wiskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een berekend pad naar carrièresucces

Wilson College is een van de weinige hogescholen in de Verenigde Staten die een undergraduate degree in financiële wiskunde / actuariële wetenschappen aanbiedt. Dit selecte programma leidt studenten op om de in het klaslokaal geleerde wiskundeprincipes toe te passen op realistische scenario's die van invloed zijn op de financiële wereld. Studenten gebruiken hun analytische vaardigheden om problemen aan te pakken die zich voordoen op de wereldmarkt, bedrijfsniveau, kleine bedrijven en zelfs onze persoonlijke bankrekeningen.

image023.jpg

Carrière in zaken en financiën

Professionals die de arbeidsmarkt betreden met sterke kwantitatieve vaardigheden en financiële expertise zijn nog steeds in trek. Met de kleine omvang van het programma en de aandachtige professoren krijgen studenten het vertrouwen om te streven naar leiderschapsrollen in bedrijven, non-profitinstellingen en overheidsinstanties.

Daarnaast zijn afgestudeerden klaar met de fundamenten die nodig zijn om door te stromen naar afgestudeerde programma's in toegepaste wiskunde, financiën of bedrijfskunde.

Carrièrebronnen

  • Society of Industrial and Applied Mathematics http://www.siam.org/
  • Het CFA-instituut https://www.cfainstitute.org/pages/index.aspx
  • American Academy of Actuaries http://www.actuary.org/

Financiële wiskunde, Bachelor of Science

Met de dynamische ontwikkeling van wereldwijde financiële markten plaatsen bedrijven een premie voor afgestudeerden met sterke kwantitatieve vaardigheden voor het oplossen van problemen in de financiële wereld. Een Bachelor of Science in de financiële wiskunde is een interdisciplinaire graad integratie van zakelijke financiën, economie en wiskunde ter voorbereiding van een loopbaan in het bankwezen, vermogensbeheer, verzekeringen en risicobeheer.

Graad Vereisten

Benodigde cursussen

ACC 105

3

ACC 106 Management accounting

3

BUS 240 Fundamenten voor bedrijfsfinanciering

3

BUS 305 Kwantitatieve methoden voor bedrijven

3

BUS 327 Internationale financiën

3

BUS 340 Investments

3

BUS 355 Stage

3

ECO 101 Inleiding tot macro-economie

3

ECO 102 Inleiding tot Microeconomics

3

ECO 204 Geld en bankieren

3

MAT 115 Inleidende statistieken

3

MAT 130 Calc

4

MAT 140 rekening

4

MAT 205 Discrete wiskunde

3

MAT 320 Gewone differentiaalvergelijkingen

3

MAT 325 Wiskundige statistieken I

3

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Wilson is committed to providing our students and their families with value in a college education. From our first-in-the-nation student loan buyback program to career development and financial litera ... Lees meer

Wilson is committed to providing our students and their families with value in a college education. From our first-in-the-nation student loan buyback program to career development and financial literacy training, we’re dedicated to providing an experience Lees Minder