Lees de Officiële Beschrijving

Fotografie is een internationale taal met eigen regels en manieren om legitimiteit te verkrijgen. Het kan complexe relaties verheerlijken, verhalen vertellen en emoties aanwakkeren zonder woorden te gebruiken. Het beïnvloedt de manier waarop we denken en handelen en beïnvloedt hoe we de wereld waarnemen. Het is alomtegenwoordig en onmogelijk om uit je hoofd te raken. Zoals je je kunt voorstellen, is het begrijpen van fotografie als medium en het bewust gebruiken ervan niet alleen onmisbaar in de artistieke praktijk, maar ook in reclame en redactionele bezigheden.

De University of Applied Sciences Europe heeft een baanbrekend studieprogramma op dit gebied. We behoorden tot de eerste Duitse particuliere universiteiten om een ​​fotografieprogramma op te zetten. Tijdens je studie maak je kennis met en probeer je verschillende fotografische genres uit, zoals portret, mode, kunst en documentaire.

Onze universiteit richt zich op jouw ontwikkeling. Daarom geven we les in kleine leergroepen en in een vriendelijke en persoonlijke sfeer. We houden toezicht op uw individuele ontwikkelingsproces en helpen u uw talenten en sterke punten te definiëren, terwijl we u helpen uw eigen visuele handtekening te ontwikkelen. Je wordt onderwezen door gerenommeerde fotografen en studeert op een campus die centraal gelegen is, uitgerust met de nieuwste technologie (fotostudio, print

Portrait of a photographer covering her face with the camera.

Je carrièremogelijkheden met een graad in fotografie

Werken met foto's betekent niet automatisch dat je een onafhankelijke fotograaf moet zijn. Met een bachelorsdiploma fotografie kun je een hele reeks carrièremogelijkheden voor je kiezen, inclusief beeldredacteur, kunstkoper, retoucher of curator.

Natuurlijk kunt u ook als fotograaf binnen de reclamebranche werken, voor publicaties, zakelijke communicatie en evenementen, of als een kunstenaar. In de meeste gevallen zul je als freelancer werken. Omdat de technische aspecten van fotografie steeds toegankelijker worden, is het tegenwoordig meer dan ooit nodig om uw ideeën en gevoelens om te zetten in visuele concepten, om soft skills, zelfmarketing en organisatietalent te leren.

Het programma - cursussen, stages, semester buitenland

Dit programma is onderverdeeld in modules. In de basiscursussen leren we je compositorische vaardigheden, zoals lichtontwerp, compositie en de volledige analoge en digitale workflow, en ook hoe je experimenteel filmt.

Parallel hiermee ontvang je een overzicht van historische en hedendaagse ontwikkelingen in kunst, fotografie, design en film in de theoretische cursussen. In projectmodules verdiept u uw kennis van individuele fotografische genres. Door ons aanbod van interdisciplinaire seminars, workshops en studiereizen, heb je de mogelijkheid om vaardigheden te verwerven van andere studieprogramma's in ontwerp.

In het 5e semester kies je voor een stage in Duitsland of in het buitenland, of studeer je als gast aan een van onze partneruniversiteiten of hogescholen. In het laatste semester vóór je bachelor-project, wijd je je aan het vinden en definiëren van je individuele profiel.

Meld je vandaag aan voor University of Applied Sciences Europe

Je kunt een jaar van tevoren een aanvraag indienen voor je gewenste startende semester.

Hoe toe te passen:

  1. Vul ons online aanvraagformulier in zijn geheel in.
  2. Upload een gewaarmerkte kopie en een beëdigde vertaling in het Duits of Engels van uw middelbare schooldiploma of een gelijkwaardig diploma.
  3. Als je al gestudeerd hebt op het gebied van design, stuur dan ook een kopie en een beëdigde vertaling van je transcript in.

Zodra we uw aanvraag en werkvoorbeelden hebben doorgenomen, nodigen we u uit voor een interview, dat kan plaatsvinden op onze campus, via een telefoon- of videoconferentie (bijvoorbeeld Skype).

Belangrijk: in de toepassingsfase moet u al hebben besloten in welke van onze programma's u wilt studeren. Houd er echter rekening mee dat u desgewenst op een later tijdstip van programma kunt veranderen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Duits

Zie 5 andere vakken van University of Applied Sciences Europe »

Laatst bijgewerkt op April 8, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Sept. 2019
Duration
7 semesters
Voltijd
Prijs
665 EUR
665 € per maand voor aanvragers uit de EU / niet-EU-aanvragers: 865 € / maand
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mar. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Mar. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum