Bachelor in geesteswetenschappen, kunst en sociaal denken

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Humanities01


Bard College Berlin BA-graad van Bard College Berlin in Humanities, the Arts and Social Thought biedt studenten de mogelijkheid om een grondige opleiding te volgen op het gebied van de geesteswetenschappen, terwijl ze ook kennis verwerven van de belangrijkste intellectuele ontwikkelingen, werken en debatten die ten grondslag liggen aan de oorsprong van de disciplines van de sociale en natuurwetenschappen en de praktiserende kunsten. Het kernprogramma bestaat uit cursussen die enkele van de belangrijkste teksten en artefacten in de culturele nalatenschappen van Europa en de wereld behandelen. Naast het kernprogramma kiezen studenten een van de volgende concentratiegebieden: kunst en esthetiek, ethiek en politiek, literatuur en retoriek.

Keuzevakken in studiokunst (theater, dans, schilderkunst, kunstproductie) zijn ook beschikbaar, evenals een breed scala aan keuzevakken in filosofie, kunstgeschiedenis, literatuur, film en sociale theorie. Studenten vooruitgang in de richting van de voltooiing van een BA-scriptie in het vierde jaar, onder toezicht van een individueel faculteitslid. Studeren in het buitenland in Europa (via het ERASMUS-netwerk), of in de Verenigde Staten (op Bard College of de bijbehorende programma's en campussen) en over de hele wereld (in het Bard-netwerk of via de internationale uitwisselingsovereenkomsten van Bard College Berlin ) is mogelijk in het derde jaar. Een stageprogramma ondersteunt het uitvoeren van praktische training of werkervaring in elke fase van de opleiding. Taalstudie in het Duits van beginners- tot gevorderdenniveau is gedurende het programma beschikbaar. Alle kandidaten voor BA in geesteswetenschappen, kunst en sociaal denken moeten tegen het einde van hun tweede jaar een gemiddelde vaardigheid in het Duits hebben.

De graad kwalificeert studenten voor graduate studie of werk in een breed scala van geesteswetenschappen en kunstgebieden.

Diploma-eisen en structuur

bardh02

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Bard College Berlin is an accredited German-American university that offers intensive, transdisciplinary education in the humanities and social sciences.

Bard College Berlin is an accredited German-American university that offers intensive, transdisciplinary education in the humanities and social sciences. Lees Minder