Bachelor in grafisch ontwerp

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Dit programma is bedoeld om studenten kennis te laten maken met de sociale context van grafisch ontwerp. Het omvat een breed scala aan onderwerpen, zoals typografie, reclame, branding, redactioneel ontwerp, kunstenaarsboeken, verpakkingen, interactief ontwerp, animatie, film en installatie.

Onze onderzoek-actieve academische praktijk in de industrie en deze cursus heeft banden gelegd met de International Society of Typographic Designers. Er zijn mogelijkheden om werkervaring op te doen en stages bij ontwerpbureaus en om samen te werken met mentors uit de sector.

Hoe je bestudeert

In het eerste jaar hebben studenten de mogelijkheid om in zowel traditionele als digitale media te werken terwijl ze leren over de fundamentele principes van grafisch ontwerp. De cursus introduceert de creatieve methoden die nodig zijn in de industrie om korte opdrachten te beantwoorden en communicatieproblemen op te lossen. In het tweede jaar worden meer geavanceerde concepten van grafisch ontwerp geïntroduceerd. Het derde jaar biedt studenten de mogelijkheid om hun eigen specialisme te ontwikkelen en culmineert in een eindejaars show.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln over feedback op beoordeling heeft tot doel ervoor te zorgen dat academici de cursisten binnen de cursus snel feedback geven - meestal binnen 15 werkdagen na de datum van indiening (tenzij anders vermeld hierboven).

Beoordelingsmethoden

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. De weging die aan elke beoordelingsmethode wordt gegeven, kan per academisch jaar variëren. De University of Lincoln doel ervoor te zorgen dat medewerkers de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren.

Kenmerken

Live briefs

Studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan zowel live project-opdrachten van externe klanten als nationale en internationale wedstrijdopgaven.

wedstrijden

Studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan een reeks competities, waarvoor de cursus een benijdenswaardige staat van dienst heeft. Eerdere studenten hebben de Student Design Awards van de Royal Society of the Arts gewonnen, zijn afgestudeerd als lid van de International Society of Typographic Designers, hebben D&AD gele potloden gewonnen, projecten hebben de halve finales van de Adobe Design Achievement Awards bereikt en zijn geprezen voor de YCN Student Awards .

Een bezoek aan docenten

Professionele ontwerpspecialisten verbeteren het curriculum door middel van een gastdocentprogramma.

Adobe Creative Cloud

Studenten krijgen momenteel gratis toegang tot Adobe Creative Cloud en Autodesk-software en Lynda.com voor de duur van hun studie.

Student als producent

Student als producent is een model van onderwijs en leren dat academici en studenten stimuleert om samen te werken aan onderzoeksactiviteiten. Het is een programma dat zich inzet voor leren door te doen.

Het initiatief Student als producent is door de QAA geprezen in onze recensie van 2012 en is een van de lessen en leerfuncties die de Lincoln-ervaring uniek maakt.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BBC
  • Internationaal baccalaureaat: 29 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, die ook Engels moeten bevatten. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Voor aanvragers die niet voldoen aan onze standaard toelatingseisen, kan ons Arts Foundation Year een alternatieve toegang bieden tot onze volledige opleidingen: http://www.lincoln.ac.uk/home/course/AFYAFYUB/

Als u meer informatie wilt over de toelatingseisen of wilt bespreken of de kwalificaties die u momenteel bestudeert acceptabel zijn, neem dan contact op met het Admissions-team op 01522 886097 of e-mail admissions@lincoln.ac.uk.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder