Bachelor In Grafisch Ontwerp

Kadir Has University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Grafisch Ontwerp

Kadir Has University

Bachelor in grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp is een ontwerpveld dat visuals en geschriften organiseert om visueel te communiceren en een boodschap over te brengen naar een doelgroep. Om deze communicatie mogelijk te maken, worden studenten opgeleid om logo's, posters, billboards, verpakkingen, boeken en tijdschriften te ontwerpen, 3D-modellering en bestuderen ze concentratiegebieden zoals typografie, computer, fotografie, illustratie.

De Afdeling Grafisch Ontwerp volgt een educatief programma dat de aspirant-ontwerper in staat stelt om elk visueel probleem op te lossen met een hedendaags gezichtspunt, met behulp van een breed scala aan technologieën. Het onderwijs gaat door verschillende projecten in elk semester. Ten eerste worden projecten in theorie aan studenten uitgelegd. Vervolgens worden applicaties gemaakt in computerlabs en studio's. Ten slotte bevatten de projecten en studiowerken velden zoals communicatieontwerp, illustratie, computergraphics en presentatie. Het belangrijkste doel van het Graphic Design-programma is om creatieve en ruimdenkende jonge ontwerpers op te leiden voor communicatie en multimedia-ontwerp en professionele standaarden te bereiken in ontwerp en productie. Om dit doel te bereiken, krijgen studenten ook cursussen in kunst en cultuur en worden ze aangemoedigd om stage te lopen bij reclamebureaus.

Werkgelegenheid:

Studenten studeren af ​​aan de grafische ontwerpafdeling als creatieve en moderne grafisch ontwerper, uitgerust met de nodige vaardigheden om te werken in reclamebureaus, grafische kunststudio's, uitgeverijen en omroeporganisaties.

leerplan

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op May 17, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 17, 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum: Sept. 17, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 17, 2018
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan