Bachelor In Grafisch Ontwerp

Colby-Sawyer College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Grafisch Ontwerp

Colby-Sawyer College

Spreek in tinten, contouren, illustraties en afbeeldingen

Ontwikkel je creatieve passie, je verlangen om mensen te bewegen en je interesse in visuele communicatie met een diploma in grafisch ontwerp.

Communiceer visueel ideeën die inspireren, informeren en boeien door te leren conceptualiseren, onderzoeken, schrijven, bewerken, beoordelen, samenwerken en vragen stellen.

Selecteer ons BA-programma voor uitgebreide ontwerpkennis met de flexibiliteit om beroepen buiten het veld te verkennen of kies het BFA-programma als u van plan bent een carrière als grafisch ontwerper na te streven . De minor grafisch ontwerp kan worden gecombineerd met elk studieprogramma om een ​​rijk begrip van ontwerpconcepten en -praktijken toe te voegen.

Ontwerp een succesvolle toekomst

Het grafische ontwerpcurriculum bij Colby-Sawyer combineert het creatieve proces, de praktijk en de theorie met professionele voorbereiding. Kansen om te leren naast getalenteerde docenten en gastontwerpers, een vereiste stage en expositie-ervaring in onze campusgalerij verbeteren uw leerproces terwijl u een dynamisch cv en portfolio ontwikkelt.

Bezoeken aan ontwerpstudio's, productielocaties voor drukwerk, grote galerieën en musea zorgen ervoor dat u het ontwerpproces van dichtbij kunt volgen, terwijl gastcolleges en exposities gerenommeerde, opkomende en toonaangevende nationale en internationale ontwerpers en artiesten u recht geven.

Partnerschappen met klanten op en buiten de campus bieden kansen om potentiële werkgevers te imponeren met uw groeiende verzameling logo's en andere visuele merkontwerpen.

Uw Capstone-project, een hoogtepunt van uw ontwerpwerk bij Colby-Sawyer , fungeert als uw professionele portfolio wanneer u afstudeert.

Een minor grafisch ontwerp kan worden gecombineerd met elk studieprogramma

Een nieuw huis voor de kunsten

Met zijn ruime en moderne ontwerp belooft het nieuwe Centre for Art Design de culturele en artistieke ervaringen van studenten, alumni, faculteiten, medewerkers en de grotere gemeenschap te verrijken. De 16.000 vierkante meter ruimte, gepland om te openen in het najaar van 2017, biedt studio's, een ultramodern black-box-theater en een kunstgalerij met uitzicht op Mount Kearsarge, evenals faculteitskantoren en kunstterrassen.

Express Yourself buiten de klas

Maak contact met anderen die geïnteresseerd zijn in creatieve expressie door lid te worden van een door studenten geleide club of organisatie die zich richt op visuele en podiumkunsten. Maak je podiumdebuut met de Colby-Sawyer Players, beland met Vocally Charged a Capella group of wissel grote ideeën uit met andere artiesten in het Guild of Artistic Thinkers (GOAT).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 21, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New London, New Hampshire
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates