Bachelor in het Engels en journalistiek

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De cursus

De BA (Hons) English and Journalism combineert een studie van Engelse literatuur met een basis in een levendige redactieomgeving.

De studie van twee nauw verwante gebieden zoals Engels en journalistiek moedigt studenten aan om een breed scala aan literaire benaderingen te analyseren. De journalismemodules zijn ontworpen om studenten uit te rusten met essentiële kennis en vaardigheden die relevant zijn voor de snel veranderende wereld van media van vandaag. Deze cursus biedt studenten ook de gelegenheid om een chronologische studie te maken van de Engelse literatuur en een uitgebreid en uitgebreid scala aan werken te onderzoeken.

In Lincoln biedt de redactiekweek studenten de mogelijkheid om de vaardigheden van een journalist te ontwikkelen, zoals een primeur te vinden of diepgaande ideeën voor functies te ontwikkelen.

Hoe je bestudeert

Tijdens het eerste en tweede jaar maken studenten kennis met literaire vormen en theorieën, en teksten en auteurs van het begin van de 19e eeuw tot de dag van vandaag. Er zijn modules over het produceren van inhoud voor gedrukte en uitgezonden media binnen een journalistieke context.

In het derde jaar kunnen studenten kiezen uit een breed scala aan optionele modules en krijgen ze de kans om stage te lopen om ervaring op te doen. Studenten produceren ook een proefschrift over een onderwerp van hun keuze.

Studenten kunnen ervoor kiezen om stage te lopen om waardevolle ervaring opdoen in het veld. Potentiële kosten met betrekking tot optionele stages worden beschreven op het tabblad Plaatsingen.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln het gebied van beoordelingsfeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Beoordelingsmethoden

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. De weging die aan elke beoordelingsmethode wordt gegeven, kan per academisch jaar variëren. De University of Lincoln doel ervoor te zorgen dat medewerkers de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren.

Kenmerken

Onderzoek

Veel Engelse en journalistieke academici houden zich bezig met onderzoek dat het onderwijs rechtstreeks informeert. Er zijn bijzondere sterke punten in literatuur uit de 21e eeuw, literatuur uit de 19e eeuw en gotische studies.

Medewerkers in de School of English and Journalism zijn momenteel bekroonde mediaprofessionals die een breed scala aan ervaring en expertise inbrengen. Afgelopen gastsprekers waren journalist, nieuwslezer en presentator Angela Rippon en hoofd nieuws en actualiteiten bij Channel 4 Dorothy Byrne.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BBC
  • Internationaal baccalaureaat: 29 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit
  • Toegang tot hoger onderwijs Diploma: 45 credits van niveau 3 met een minimum van 112 UCAS-tariefpunten

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, die ook Engels moeten bevatten. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, vereisen Engelse taal IELTS 7.0 met niet minder dan 6,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder