Bachelor in het Engels voor specifieke doeleinden en de tweede vreemde taal

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het programma is gericht op het voorbereiden van specialisten in het Engels en een andere vreemde taal en communicatie voor specifieke doeleinden (openbaar bestuur, bedrijfsleven en recht). De studenten van het programma verwerven algemeen filologisch onderwijs en praktische kennis en vaardigheden die nodig zijn voor de moderne arbeidsmarkt. De reikwijdte van studies bestrijkt talen van Europese communicatie (Engels en Frans / Duits / Noors) of talen van Euro-Aziatische communicatie (Engels en Koreaans).

Opmerking: specialisatie in het Engels voor specifieke doeleinden en de tweede beschikbare vreemde taal. Meer informatie over het programma hier.

De afgestudeerden van het programma zijn vloeiende communicatoren in twee vreemde talen en zijn actieve deelnemers aan zakelijke communicatie (deelnemen aan zakelijke bijeenkomsten, mondelinge presentaties maken, officiële documenten en brieven opstellen, zakelijke teksten vertalen, bewerken enz.); afgestudeerden van opleidingen zorgen voor een vlotte samenwerking tussen overheidsinstellingen en particuliere bedrijven in een internationale arena.

Internationale mobiliteitsmogelijkheden

De tweede en derdejaars studenten kunnen deelnemen aan het ERASMUS mobiliteitsprogramma dat de mogelijkheid biedt om 1 of 2 semesters te studeren aan een universiteit in het buitenland en stage te lopen in een ander land. Studenten van dit programma hebben gestudeerd aan de universiteiten in Ierland, Frankrijk, Duitsland, Spanje en hebben stage gelopen in het Verenigd Koninkrijk, Cyprus en Spanje.

Carriere vooruitzichten

De verworven opleiding biedt de afgestudeerden van het programma de mogelijkheid om op een breed scala van gebieden te werken - cultuur, onderwijs- en informatie-instellingen (cultuur, onderwijs- en informatiecentra, mediabedrijven, uitgeverijen, toeristenbureaus, vertaalbureaus), internationale organisaties, eenheden van overheidsdepartementen, gemeenten en bedrijven die specialisten nodig hebben die een professionele dialoog tussen vertegenwoordigers van verschillende culturen kunnen starten en ontwikkelen.

Toelatingseisen

Voortgezet onderwijs (cijfer in geschiedenis / vreemde taal).

Engelse taalvaardigheid - het niveau niet lager dan B1 (volgens het Common Framework of Reference for Language dat is goedgekeurd door een niveautest) is georganiseerd voor degenen die geen IELTS- of TOEFL-certificaten bezitten.

Aanvraagprocedure en vereiste documenten

Volg 4 stappen:

 1. Vul het online aanvraagformulier in op apply.mruni.eu
 2. Upload vereiste documenten
 3. Beveilig uw registratie door de aanvraagkosten te betalen
 4. Dien uw aanvraag in

Vereiste documenten:

 1. Educatieve documenten
  1. Voor bachelorstudenten die op zoek zijn naar een diploma: een gewaarmerkte kopie van het diploma van het secundair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs met het transcript van academische archieven. Documenten moeten officieel in het Litouws of het Engels worden vertaald.
  2. Opmerking: Aanvullende educatieve documenten (zoals de resultaten van staatsexamens of pre-universitair onderwijs) kunnen vereist zijn in het land waar de aanvrager woonachtig is .
  3. Voor Masters die op zoek zijn naar een graad: gewaarmerkte echte kopieën van universitair transcript en diploma (een kandidaat moet een universitair bachelordiploma of een gelijkwaardig eerste universitair diploma hebben met een studieduur van minimaal 3 jaar). Documenten moeten officieel in het Litouws of het Engels worden vertaald.
 2. Document dat de resultaten van de Engelse taalvaardigheid bewijst.
  1. Voor bachelorzoekende studenten: minimaal niveau B1; beoordelingen van Engelse taalvaardigheidscertificaten gelijk aan niveau B1: TOEFL-paper 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4.5-5.0, PTE-niveau
  2. Voor studenten die op masterdiploma hebben gestudeerd: minimaal niveau B2, beoordelingen van taalvaardigheidscertificaten voor het Engels, gelijk aan niveau B2: TOEFL-paper 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5,5-6,0.
  3. Opmerking: als u geen IELTS of TOEFL hebt, bestaat de mogelijkheid om de online taaltest op Engels te volgen, georganiseerd door de universiteit. U zou deze optie moeten kiezen bij het invullen van de applicatie. Er is geen extra vergoeding voor deze test.
 3. Paspoort kopie
 4. Pasfoto
 5. Notariële sponsorbrief van ouders / sponsors en de brief van een bank over hun financiële mogelijkheden (met inkomens van de laatste 3 maanden).

Verbeter je Engels!

Ben je geïnteresseerd in Engels, maar beschik je niet over voldoende kennis van de Engelse taal om in het Engels te studeren?

Minor Engelse taalstudies zijn bedoeld voor diegenen die bereid zijn om een ​​bacheloropleiding aan de Mykolas Romeris University maar niet voldoende kennis hebben van de Engelse taal die nodig is om in een vreemde taal te studeren. Tijdens het eerste studiejaar zullen studenten, die een grote bacheloropleiding volgen, samen met kleine Engelstalige studies, zich alleen richten op taalstudies. Na het afronden van een jaar Minor Engelse taalstudies en het bereiken van voldoende Engelstalige vaardigheidsniveaus zullen internationale studenten doorgaan met het bestuderen van hun geselecteerde bacheloropleiding aan de MRU.

Een jaar Minor Engelse taalstudiegeld - 1800 EUR.

Ga voor meer informatie naar els.mruni.eu

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Mykolas Romeris University (MRU), gelegen op slechts 20 minuten van het centrum van Vilnius, is een van de grootste en meest internationale universiteiten in Litouwen en heeft momenteel ongeveer 7.000 ... Lees meer

Mykolas Romeris University (MRU), gelegen op slechts 20 minuten van het centrum van Vilnius, is een van de grootste en meest internationale universiteiten in Litouwen en heeft momenteel ongeveer 7.000 studenten uit 58 landen. De universiteit biedt volledig Engelstalige programma's voor internationale studenten op alle niveaus - van bachelor tot doctor op het gebied van sociale wetenschappen. Lees Minder