Bachelor in het Engels

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Je liefde voor literatuur en schrijven en je verlangen naar zelfonderzoek zullen volledig tot uiting komen in het Engelse programma van het Dominican College . Onze cursussen helpen je communicatie- en denkvaardigheden te ontwikkelen die in bijna elke carrière kunnen worden toegepast terwijl je literatuur bestudeert op een manier die je geest opent en je creativiteit, zelfexpressie, zelfvertrouwen en verbeelding verbetert.

Als Engelse majoor zul je volledig thuis zijn in 'het beste dat is gedacht en gezegd' in de literatuur, terwijl je tegelijkertijd zelfkennis en kritische en analytische vaardigheden ontwikkelt die in bijna elk vakgebied worden gevraagd. Je zult schrijven en taal studeren, zowel als kunst als als een uitdrukking van belangrijke gedachten, het verwerven van culturele kennis en een levendige waardering voor de beste Engelse werken.

Gebieden met aangeboden cursussen

 • Amerikaanse literatuur
 • Britse literatuur
 • Wereldliteratuur
 • Creatief schrijven
 • Retoriek en grammatica127044_DominicanCollege-PrusmackCenter.jpg

Studieprogramma's

 • Bachelor of Arts in het Engels: de Engelse Major vereist 36 studiepunten bestaande uit cursussen in de wereldliteratuur; vroege en late Britse literatuur; Amerikaanse literatuur; gerichte studie van een individuele auteur of genre; een geavanceerd senior seminar; en 18 keuzecredits die kunnen worden gebruikt om je studie aan te passen aan je interessegebied.
 • Bachelor of Arts in het Engels met voorbereiding op het onderwijs: als je Engels op de basisschool of op de middelbare school wilt geven, kun je een major in het Engels met voorbereiding op het onderwijs voor kinderen of Engels met voorbereiding op de adolescentie. Beide tracks vereisen cursussen in de wereld, Britse en Amerikaanse literatuur, evenals een cursus Literatuur voor kinderen en adolescenten; een geavanceerd senior seminar; een schrijfpracticum; en verschillende keuzevakken. Samen met de studie die wordt aangeboden via de Teacher Education Division, zullen deze programma's je voorbereiden op een effectieve opvoeder in de klas en je voorbereiden op de certificering van de staat New York.
 • Bachelor of Arts in de geesteswetenschappen met Engelse specialisatie: Deze specialisatie is ontworpen om je interesse in het Engels te laten nastreven terwijl je een brede expertise in vrije kunsten opdoet door hoofdvak in de geesteswetenschappen.
 • Bachelor of Science in het onderwijs met Engelse concentratie: hoofdvak in lerarenopleiding met een concentratie in het Engels, bereidt je voor op de New York State-certificering in het onderwijs voor kinderen, en voorziet je van de pedagogische en vakinhoudelijke expertise die nodig is om een kampioen-opvoeder te worden. Als je Engels in de jongere klassen wilt doceren en liever een opleiding in het onderwijs dan in het Engels wilt volgen, kun je een master in lerarenopleiding volgen en Engels selecteren als je concentratiegebied.

Toelatingsvoorwaarden voor eerstejaars studenten

Afschriften

Vraag je schooladviseur om transcripties rechtstreeks naar het toelatingsbureau door te sturen

ACT / SAT

Als Engels niet de eerste taal van de aanvrager is, is een minimale TOEFL-score van 80 op de internettest (IBT) of 550 op de traditionele papieren test of 213 op de computertest vereist voor toelating .

Dien de resultaten van een van de volgende onderzoeken in bij het Bureau van toelatingen:

 1. Scholastic Aptitude Test (SAT) van de College Entrance Examination Board. De CEEB-code voor Dominican College is 2190.
 2. De American College Testing (ACT) beoordelingstest. De ACT-code voor Dominican College is 2730.

Persoonlijk interview

Een ontmoeting met een toelatingsconsulent is niet altijd vereist, maar is altijd wenselijk. Sommige aanvragers kunnen gevraagd worden om een lid van het Admissions-personeel te ontmoeten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The aim of Dominican College is to promote educational excellence, leadership, and service in an environment characterized by respect for the individual and concern for the community and its needs. Fo ... Lees meer

The aim of Dominican College is to promote educational excellence, leadership, and service in an environment characterized by respect for the individual and concern for the community and its needs. Founded by the Dominican Sisters of Blauvelt, the College is an independent institution of higher learning, Catholic in origin and heritage. In the Dominican tradition, it fosters the active, shared pursuit of truth and embodies an ideal of education rooted in the values of reflective understanding and compassionate involvement. Lees Minder