Bachelor in het Engels

Algemeen

Beschrijving van opleiding

We zijn een samenwerkingsgemeenschap waarin studenten en faculteit elkaar intellectueel en creatief uitdagen.

Engelse studenten bij Hope duiken diep in de literatuur van elke soort en leren hoe ze hun schrijven met meesters van het vak kunnen verbeteren. Door middel van compositie, creatief schrijven en literatuurlessen worden onze studenten artistieker in hun studiebeurs en meer geïnformeerd over hun creativiteit.

Kleine klassen en een-op-een samenwerking bevorderen een omgeving die zowel veeleisend als bemoedigend is. We bieden een breed scala aan unieke cursussen die worden gegeven door professoren die houden van wat ze doen en die plezier beleven aan het bevorderen van hun studenten op intellectueel, spiritueel en sociaal vlak. Deel uitmaken van onze afdeling is veel meer dan de tijd die je doorbrengt in les- en individuele cursussen.

De afdeling is toegewijd om zijn studenten voldoende mogelijkheden te bieden om hun leerproces aan te vullen en er deel aan te nemen. Van on-campus activiteiten en gastsprekers tot vrijwilligersmogelijkheden, zeer gewilde workshops en student-facultaire samenwerking, Engelse studenten bij Hope engageren zich actief in het opdoen van praktische ervaring en het maken van onvergetelijke herinneringen. De ervaring van elke student in het programma is onderscheidend, afgestemd op zijn of haar interesses en passies. We werken samen en ondersteunen elkaar.

Degree-programma's

Drie verschillende Engelse majors stellen studenten in staat om hun studie te richten op literatuur, creatief schrijven of voorbereiding op secundair onderwijs.

Een Engelse major past goed bij een aantal andere studiegebieden. Het vermogen om duidelijk te communiceren via het geschreven woord is essentieel voor alle loopbanen en beroepen.

majors

 • Engels met de nadruk op literatuur
 • Engels met de nadruk op creatief schrijven
 • Engels voor secundair onderwijs
 • MINDERJARIGEN
 • Engels
 • schrift
 • Engels voor secundair onderwijs

Waarom Engels studeren?

Literatuur stelt lezers in staat om op fantasierijke wijze de verhalen, gevoelens en ervaringen van andere personen te betreden en te delen. Het presenteert, met schoonheid en kracht, eeuwige menselijke situaties en problemen - problemen van identiteit, doel, relatie en betekenis.

De studie van creatief schrijven stelt studenten in staat om schrijven te zien als een proces van het zien en opnieuw zien van de wereld. Het helpt hen om hun eigen verhalen te waarderen en uit te drukken, om over hun leven na te denken en te geloven dat ze iets van nut hebben om onder woorden te brengen.

Ons curriculum streeft ernaar tegemoet te komen aan de behoeften van alle studenten die de brede doelen van een vrijzinnig onderwijs nastreven - niet alleen gespecialiseerde cursussen voor Engelse majors. Studenten die literatuur en schrijven studeren, zullen groeien in hun mogelijkheden om logisch, samenhangend en creatief te lezen, te denken en zich uit te drukken.

cursussen

We bieden een breed scala aan unieke lessen die worden gegeven door professoren die houden van wat ze doen en die plezier beleven aan het bevorderen van hun studenten op intellectueel, spiritueel en sociaal vlak.

Studenten hebben een grote vrijheid in de volgorde waarin zij hun Engelse lessen volgen. Houd echter een paar algemene principes in gedachten die u zullen helpen om het meeste uit uw opleiding bij Hope te halen:

 • Neem ENGL 248 en / of 253 zo vroeg mogelijk. Dit zijn basiscursussen in ons curriculum.
 • Engels 113 of het equivalent daarvan is een vereiste voor alle andere schrijfcursussen.
 • Studenten die een Engelse major overwegen, moeten overleg plegen met de afdelingsvoorzitter of een ander faculteitslid in de afdeling voordat ze beginnen met het volgen van Engelse lessen op het hoogste niveau voor hulp bij het beslissen over de meest geschikte cursussen.
 • Studenten die zich voorbereiden op een loopbaan in het lager en middelbaar onderwijs, moeten het ministerie van Onderwijs raadplegen voor een gedetailleerde interpretatie van de belangrijkste vereisten voor de certificering van leraren.

Na het afstuderen

Onze studenten gaan carrière maken in publiceren en marketing, behalen een hogere graad op een aantal gebieden en dienen als leraren en opvoeders in het hele land.

Mogelijkheden voor Engelse majors zijn onbeperkt. De kritische denk- en probleemoplossende vaardigheden die studenten via onze opleiding leren, dienen als basis voor succes op elke banenmarkt. Nauwgezet lezen, nauwkeurig schrijven en het vermogen om goed te luisteren, leiden afgestudeerden naar een bevredigende carrière en uitstekende afstudeerprogramma's.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled.

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled. Lees Minder