Lees de Officiële Beschrijving

Waarom groot in het Engels?

Engelse majors zijn vaak lezers of schrijvers. Velen zijn beide. Door middel van cursussen in literatuur, schrijven, taalkunde en de geschiedenis van de Engelse taal, verkennen studenten een breed scala aan teksten met als doel doordachte en goed geïnformeerde lezers, schrijvers, denkers, communicatoren en kunstenaars te worden.

Naast lezen en schrijven, maken studenten kennis met de beginselen van taalkunde, het schrijven van pedagogiek, gemeenschapsgeletterdheid, publiceren, schrijven op de werkplek en creatief schrijven. Ze lezen en houden zich bezig met discussies over literaire werken, nemen deel aan literaire kritiek, schrijven in verschillende analytische, argumentatieve en creatieve genres en worden uitgedaagd om taal te bekijken door middel van artistieke, sociale en wetenschappelijke lenzen.

Minor in het Engels

Een minderjarige in het Engels leert studenten de grondslagen van de Amerikaanse en Engelse literatuur. Bovendien leren studenten vaardigheden over creatief schrijven, schrijven voor professionals en het schrijven van toneelstukken. Na het volgen van de vereiste vakken, kunnen studenten hun minor aanpassen uit een lijst met goedgekeurde keuzevakken. Ga naar de academische catalogus voor een lijst met verplichte vakken. Deze minor vereist de oplevering van 24 credit-uren.

Carrièremogelijkheden

91%
plaatsingspercentage

91% van de studenten die afstuderen met een Engelse graad, krijgen binnen zes maanden na hun afstuderen een baan of volgen hun opleiding. Functietitels gerelateerd aan deze major zijn:

 • auteur
 • Editor
 • Uitgever
 • Schrijver kopiëren
 • Technische schrijver
 • Speech schrijver

* Gebaseerd op zelfgerapporteerde gegevens

Beroepsgerichte leerervaring

GreenTower Press is een kleine pers die wordt ondersteund door de afdeling en wordt beheerd door twee leden van de faculteit. GreenTower Press publiceert een zeer geprezen literair tijdschrift, The Laurel Review . Elke termijn krijgen student-stagiairs professionele publicatie-ervaring met GreenTower Press en The Laurel Review . Studenten werken als editors-in-opleiding bij The Laurel Review , waar ze manuscripten lezen, beoordelen en bewerken voor publicatie.

Medium Weight Forks is een kunst- en literair tijdschrift dat elke voorjaarsperiode wordt uitgegeven door studenten in de cursus Publications Skills.

Het schrijfcentrum biedt tutoring en andere diensten aan alle Noordwest-studenten, en veel studenten van de afdeling krijgen waardevolle ervaring als het schrijven van docenten en als student managers. Studenten hebben ook de mogelijkheid om te werken als het schrijven van fellows met faculteit in klaslokalen.

Studenten in het vak schrijven complete praktijkgerichte oefeningen in genres van de werkplek, inclusief incidentele real-world projecten voor regionale bedrijven en organisaties.

Studenten reizen met faculteit naar conferenties zoals de jaarlijkse conferentie van de vereniging van schrijvers en schrijfprogramma's, de vergelijkende dramaconferentie en de conferentie over samenstelling en communicatie van het college.

Studentenorganisaties

Sigma Tau Delta, een Engelse eretitel, stuurt jaarlijks studenten naar een nationale conferentie om kritisch en creatief werk te presenteren. Sigma Tau Delta werd in 1931 in Northwest gevestigd.

Scribblers, Northwest's creative writing club, komt wekelijks samen om creatief werk te delen en samen te schrijven.

Voor een volledige lijst van studentenorganisaties met in de afdeling »

Carrière klaar. Dag een.

Northwest zorgt ervoor dat studenten carrière klaar zijn, de eerste dag door middel van stages, praktijkervaringen en netwerkmogelijkheden.
Lees Korbin's verhaal »

stages

Hoewel stages bij de Engelse major niet verplicht zijn, worden ze sterk aangemoedigd. Stagiaires hebben gewerkt met de volgende organisaties:

 • GreenTower Press (Northwest campus)
 • KZLX-radiostation (Northwest-campus)
 • Grant coördinator (Northwest campus)
 • Northwest Missourian (studentenkrant)
 • Tower Jaarboek
 • Betere huizen en tuinen
 • Nodaway County Historical Society
 • A tot Z-communicatie

In het buitenland studeren

Study Abroad is een mogelijkheid voor studenten om hands-on internationale ervaring toe te passen op hun eigen academische ontwikkeling. Faculteit leden bieden korte-termijn studieprogramma's die studenten voorbereiden voor, tijdens en na het programma. Er zijn twee soorten buitenlandse studieprogramma's beschikbaar, die door de faculteit worden geleid en traditioneel in het buitenland worden gestudeerd.

Het traditionele programma kan een semester, zomer- of jaarprogramma zijn en wordt gegeven door de internationale partnerinstellingen van Northwest.

Het verschil in het noordwesten

Northwest, opgericht in 1905, is een traditionele campus met meer dan 7.200 undergraduate en graduate studenten. Gelegen in het midden van overal , Maryville is twee uur van Omaha, Nebraska en Kansas City, Missouri en
2 ½ uur van Des Moines, Iowa.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 17 andere vakken van Northwest Missouri State University »

Laatst bijgewerkt op August 21, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Jan. 2020
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
25,803 USD
Deadline
Juli 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Vraag informatie aan
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Einddatum
Dec. 15, 2023
Aanmeldingslimiet
Juli 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Begindatum
Jan. 2020
Einddatum
Mei 15, 2023
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Juli 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Einddatum
Dec. 15, 2023

Jan. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Mei 15, 2023