Bachelor in het bedrijfsleven (internationaal zakendoen)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Je carrière in het internationale bedrijfsleven

Het hebben van personeel met internationale vaardigheden is nu een organisatorische noodzaak. Ons programma is gericht op het produceren van afgestudeerden die kritisch kunnen nadenken over verantwoord en verantwoord omgaan met internationale bedrijven en die zijn uitgerust met de vaardigheden om een ​​succesvolle carrière op te bouwen in zakelijke / zakelijke sectoren, overheid, derde sector en consultancy in Australië en het buitenland.

Wat je in dit programma zult leren

Je krijgt in de eerste helft van de studie basiskennis op verschillende gebieden van het internationale bedrijfsleven. Je ontwikkelt dan een diepere kennis en de vaardigheid om een ​​aantal kritieke perspectieven toe te passen op belangrijke gebieden van bedrijfspraktijk en management. In de tweede helft van de graad kun je gespecialiseerde studies of keuzevakken opnemen in een andere discipline om je carrièremogelijkheden uit te breiden.

Details

In dit drie jaar durend programma kun je een tweede bedrijfsmaand kiezen, of een minor uit een andere bedrijfsdiscipline, een reeks cursussen voor internationale studies of een vreemde taal die bij je carrièredoelen past.

Voorbeelden zijn buitenlandse talen, internationale studies, duurzaamheid en milieu, geospatiale studies, statistiek en gegevensbeheer, politiek, sociale rechtvaardigheid, genderstudies en conflictbemiddeling.

Het programma stelt u in staat om inzicht te verwerven in kernbedrijfskwesties met betrekking tot financiële markten, internationale handel en wereldwijde logistiek en supply chain management, en om vaardigheden in multicultureel management te ontwikkelen.

Daarnaast leer je kritisch te denken over het verantwoord en duurzaam beheren van internationaal zakendoen, over ontwerp en ondernemerschap, en inzicht te krijgen in de institutionele rollen van bedrijven die laten zien hoe de mondiale politieke economie gevormd wordt door en gevormd wordt door internationale bedrijfsorganisaties. .

Hoe je zult leren

De meeste van je lessen worden gehouden in het Swanston Academic Building van RMIT, met innovatieve leerruimtes afgewisseld met winkels en sociale ruimtes, wat resulteert in een stimulerende omgeving voor studenten.

Gedurende je studie werk je samen met vakgenoten en werk je zinvol samen met de industrie via kleine groepsprojecten en simulatie-oefeningen. Je bent ook in staat om deel te nemen aan het leren of werken in het buitenland als onderdeel van je studie.

RMIT biedt u een verscheidenheid aan ervaringen, zodat u concepten in de klas kunt leren en ontwikkelen, en kunt werken met de wereld van werken en uw leren kunt toepassen op zowel echte als realistische problemen.

Je krijgt de kans om te laten zien wat je hebt geleerd in de klas of in de industrie door:

 • ideeën en oplossingen presenteren aan vertegenwoordigers van het bedrijfsleven
 • gebruik van op maat gemaakte simulators
 • uw kennis toepassen om echte problemen aan te pakken die in casestudy's worden gepresenteerd
 • het voltooien van werkplekprojecten volgens specificaties en tijdschema's.

Via het online leerportaal van RMIT University, myRMIT, kun je online bronnen en leeractiviteiten bekijken die zijn gemaakt door docenten, toegang krijgen tot cursusmateriaal via Blackboard, samenwerken met docenten en medestudenten en toegang krijgen tot je studente-mailaccount. Educatieve software, de Learning Hub, bronnen en printers zijn op de campus toegankelijk via het draadloze RMIT-netwerk met behulp van uw eigen laptop, tablet of smartphone of via computerfaciliteiten op de campus. U kunt dezelfde software vanuit huis openen met myDesktop.

Verbindingen met de industrie

U krijgt de mogelijkheid om uw academische vaardigheden rechtstreeks toe te passen op een werkcontext in de volgende werkgeïntegreerde leercursussen:

 • Internationaal ondernemen verantwoord beheren. In deze kerncursus wordt u begeleid door een academicus die gespecialiseerd is in maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en die als management consultant heeft gewerkt op het gebied van CSR en duurzaamheid. Je evalueert verschillende benaderingen van dit vakgebied en leert hoe je je met een reeks belanghebbenden bezighoudt om de resultaten voor het bedrijfsleven en de samenleving te verbeteren.
 • Politieke economie van internationaal ondernemen. In deze sluitsteencursus zul je de historische en institutionele context van de wereldeconomie bestuderen, en hedendaagse trends in handel, financiën, productie en economische schaalbaarheid van wereldwijde bedrijven en de politieke, economische en culturele omgevingen waarin ze opereren. Ze zijn ontworpen om uw work-ready mogelijkheden te ontwikkelen en uw vermogen om informatie en contexten te analyseren en beheren, problemen op te lossen en effectief te communiceren in uw toekomstige zakelijke carrière.

Andere werkgerelateerde en branchegerelateerde opties zijn onder andere:

 • Werken in een studententeam als onderdeel van het Fastrack Innovatieprogramma. In dit keuzevak zul je samenwerken met mentoren om een oplossing voor een echt probleem te ontwikkelen en presenteren. Deze vorm van fast-prototyping is ontworpen om gebruik te maken van fris denken van RMIT-studenten.
 • Bedrijfsstage kiest ervoor om een semester een of twee dagen per week een functie te vervullen. Deze functies zijn normaal gesproken onbetaald en zijn ontworpen om je soft skills te ontwikkelen en je algehele inzetbaarheid bij het afstuderen te vergroten. U bent zelf verantwoordelijk voor het vinden van uw eigen plaatsing, maar hulp bij het zoeken naar werk is beschikbaar.
 • BUSM4599 Business Skills for Start Ups, een cursus bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het opstarten van een eigen bedrijf.

Het begeleiden van de ontwikkeling van het College van Zaken, zowel nationaal als internationaal, is een adviesraad voor de industrie van spraakmakende leidinggevenden, voorgezeten door Gerhard Vorster, Chief Strategy Officer van Deloitte. Het bestuur creëert een strategische brug tussen de nieuwste technologie en designdenken en -zaken.

RMIT University zet zich ervoor in om u een opleiding te bieden die formeel leren sterk verbindt met professionele of beroepsgerichte praktijken.

Keuzevakken en programmastructuur

Dit programma is geschikt voor studenten die al over een aanzienlijke werkervaring beschikken, of voor diegenen die studies in bedrijfs- en aanverwante disciplines willen uitbreiden door een keuze te maken uit een reeks van tweede majors en minderjarigen die geschikt zijn voor hun carrière of persoonlijke ontwikkelingsdoelen.

Het programma bestaat uit 24 cursussen (elk 12 studiepunten) en omvat:

 • 8 verplichte kerntrainingen voor gemeenschappelijke bedrijven
 • 8 belangrijke cursussen voor bedrijfsdiscipline
 • 8 flexibele cursussen.

De 8 flexibele cursussen kunnen worden gekozen uit drie opties:

 • een tweede zakelijke discipline major (8 cursussen)
 • een verplichte minor bedrijfsdiscipline (4 vakken) plus tweede minor (elke discipline)

een verplichte minor bedrijfsdiscipline (4 vakken) plus 4 keuzevakken.

Een tweede zakelijke major kan worden geselecteerd uit:

 • accounting
 • economie
 • financiën
 • financiële planning
 • informatie Systemen
 • logistiek en supply chain management
 • beheer
 • marketing.

Toelatingseisen

Je moet met succes een Australisch jaar 12 of een gelijkwaardige kwalificatie van het middelbaar secundair onderwijs met een minimumgemiddelde van 65% hebben behaald (zie onderstaande rekenmachine).

Equivalente kwalificaties kunnen ook het voltooien van het RMIT Foundation Studies-programma of een erkend post-secundair diploma in de relevante discipline met de vereiste cijfers omvatten.

Het voldoen aan de minimale academische vereisten garandeert geen toegang. Uw aanvraag moet nog worden beoordeeld en geaccepteerd.

Engelse taalvereisten

Om dit programma te studeren, moet je een van de volgende Engelse taaltests afleggen:

 • IELTS (Academisch): minimum totale band van 6.5 (zonder individuele band onder 6.0)
 • TOEFL (Paper Based Test): minimum score van 580 (TWE 4,5)
 • TOEFL (Internet Based Test - IBT): minimale overall score van 79 (met minimaal 13 in Reading, 12 in Listening, 18 in Speaking en 21 in Writing)
 • Pearson-test van Engels (academisch) (PTE (A)): minimumscore van 58 (zonder communicatieband van minder dan 50)
 • Cambridge English: Advanced (CAE): minimaal 176 met niet minder dan 169 in een component.

Internationale kansen

Je wordt actief aangemoedigd om de wijdere wereld binnen zowel traditionele als virtuele klaslokalen te ervaren. Blootstelling aan verschillende vormen van grensoverschrijdende samenwerking tijdens je studie zal inzicht verschaffen in hoe organisaties ideeën ontwikkelen, en je presenteren met ander gedrag, leerstijlen en werkwijzen die je tegenkomt na het afstuderen.

Opties zijn onder meer:

 • studeren met RMIT in Vietnam
 • studeren bij de educatieve partner van RMIT, de Shanghai University of International Business and Economics
 • deelnemen aan een studentenuitwisseling
 • deelnemen aan een studiereis die een overzeese reis en culturele ervaring combineert met cursussen voltooid in een intensieve modus die wordt bijgeschreven op uw diploma
 • samenwerken aan projecten op campussen en locaties met studenten uit het bedrijfsleven en andere disciplines
 • een buitenlandse stage doen als onderdeel van het Global Entrepreneurship and Internship Program (GEIP).

Carrière

Het doel van RMIT is dat internationale afgestudeerden van bedrijven betere wereldburgers worden omdat ze baat hebben gehad bij het onderzoeken van zakelijke praktijken via een wereldwijde lens en een maatschappelijk verantwoorde zakelijke lens. Je komt te voorschijn met inzicht in hoe verschillende activiteiten binnen en tussen organisaties en bedrijfstakken met elkaar verbonden zijn.

De rollen en industrieën waarmee een internationale bedrijfskwalificatie wordt bereikt, kunnen zijn:

 • beleidsontwikkeling en advies, vooral binnen een organisatie
 • een breed scala aan handels- en financieel gerelateerde functies
 • bedrijfsanalist
 • logistieke en supply chain managementrollen, zoals het adviseren van inkoopmanagers over eerlijke handel en ethische inkoop in de logistieke import / export-industrie
 • overheidsrelaties en consultancy, bijvoorbeeld, adviseren over handelsgerelateerde kwesties
 • economisch onderzoek en ontwikkeling van economisch beleid of richtsnoeren voor regelgeving
 • management consultant
 • zakelijke rollen met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid, met betrekking tot bedrijfsstrategie, ranglijsten, ethische ratings en indexen, en verbetering van zakelijke raadpleging, partnerschappen en sociale en milieueffecten.
Laatst bijgewerkt op feb 2019

Over de school

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the ... Lees meer

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the needs of industry and the community. Lees Minder