Bachelor In Het Bedrijfsleven, Bachelor Of Arts

Southern Cross University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het Bedrijfsleven, Bachelor Of Arts

Southern Cross University

Als je je bedrijfsmanagementvaardigheden wilt combineren met een focus op menswetenschappen of creatieve kunst, dan is deze dubbele graad in Business en Arts de cursus voor jou.

De Bachelor of Business, Bachelor of Arts geeft je kernvaardigheden om zakelijke besluitvorming te ondersteunen, waaronder stichtingen in het ondernemingsrecht, economie en boekhouden, evenals de mogelijkheid om je te specialiseren in een breed scala van vakgebieden, zowel uit het bedrijfsleven als uit kunstdisciplines.

Overweeg bijvoorbeeld om een ​​major te koppelen aan boekhouden met toerisme, marketing met psychologie, informatiesystemen met creatieve kunst of een groot aantal andere combinaties waarmee je een carrière kunt nastreven waar je gepassioneerd over bent.

Afgestudeerden hebben een scala aan mogelijkheden voor hen, van journalistiek tot beleid, management tot design, public relations tot bankwezen en daarbuiten. Een aantal majors zijn geaccrediteerd door brancheorganisaties en bieden een gegarandeerde Pathway naar beroepen.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden kunnen carrièremogelijkheden nastreven die kennis van zaken en kunst combineren; en die specifiek zijn voor elke discipline. Voor bedrijven: reclame, marketing, public relations, productbeheer, management, internationale zaken, human resources management, investeringen, bankieren, boekhouding en financiën. Voor kunst: communicatie-industrie, gemeenschapsrelaties, journalistiek, cultuurbeleid, management en administratie, onderwijs, overheid, uitgeverij, openbare dienstverlening, multimedia-ontwerp, creatieve en culturele industrieën, politiek, sociale rechtvaardigheid en mensenrechten.

Professionele erkenning

Geselecteerde majors van de Bachelor of Business zijn geaccrediteerd door grote industriële organisaties.

Professionele plaatsing

Studenten kunnen kiezen, als keuzevak, een dubbel-gewogen stage-eenheid.

Grote studiegebieden

Bachelor of Business majors beschikbaar in de dubbele graad:

 • Accounting
 • Financiën
 • Personeelszaken
 • Internationale zaken
 • Beheer
 • Marketing.

Bachelor of Arts majors zijn beschikbaar in de volgende gebieden in de dubbele graad:

 • Geesteswetenschappen en Sociale wetenschappen
 • Creatieve kunsten
 • Leergebieden van de middelbare school
 • Sciences
 • Recht en justitie studeert
 • Toeristische studies
 • Psychologie

Zie cursusstructuur voor meer informatie. Let op: sommige majors en eenheden in deze double degree zijn alleen online beschikbaar en zijn mogelijk niet op elke locatie beschikbaar.

Evaluatiemethoden

Verwijs naar de Bachelor of Business en de Bachelor of Arts.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan onderwijs benaderingen, waaronder lezingen, tutorials, online activiteiten en video-linked of podcast virtuele klassen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Onze online studieoptie is zeer interactief en streeft naar samenwerking en gemeenschapszin. Studenten kunnen een combinatie van podcast of video-gebonden colleges, elektronisch studiemateriaal, workshops, online discussieforums en virtuele lessen ontvangen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op March 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
4.5 - 9 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates