Bachelor in het bedrijfsleven en financiën

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De BA (Hons) Business and Finance-graad in Lincoln heeft als doel studenten uit te rusten met de tools en kennis om te werken in een scala aan zakelijke omgevingen en een breed begrip van zaken en financiën te ontwikkelen vanuit een internationaal perspectief.

Het programma introduceert zakelijke en financiële theorieën, waaronder het belang van data-analyse, juridische kennis, marketing en operaties. Modules zijn ontworpen om studenten in staat te stellen het vermogen om toe te passen te ontwikkelen om te leren in praktische situaties.

Accreditaties

Deze cursus biedt vrijstellingen van elementen van onderzoek voor de Vereniging van Chartered Certified Accountants.

Afhankelijk van de gevraagde uitzonderingen, kunnen studenten worden gevraagd specifieke modules te volgen. Andere vrijstellingen worden bereikt na voltooiing van de cursus.

Deze omvatten:

Vereniging van Chartered Certified Accountants (ACCA) Papers F1, F2 en F3 bij afronding van het diploma, en F9 na afronding van de modules Financieel beheer en Geavanceerd financieel beheer.

Hoe je bestudeert

Het eerste jaar introduceert belangrijke bedrijfsonderdelen, waaronder hedendaagse bedrijfsanalyses, bedrijfsrecht, marketing en organisatiegedrag, naast accountancy en financiën. Het tweede jaar bouwt voort op deze stichting met bedrijfs- en economische modules, naast specialistische opties.

In het laatste jaar hebben studenten de mogelijkheid om financieel management op een gevorderd niveau te onderzoeken en hun opleiding aan te passen door een keuze te maken uit een reeks opties die zijn afgestemd op individuele interesses en loopbaanambities.

Daarnaast is er de mogelijkheid om na het tweede jaar een jaarlange stage te volgen. Stages kunnen studenten waardevolle ervaring opdoen en hun leren in de praktijk toepassen.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

In het eerste jaar is de beoordeling 40% cursussen, 10% praktische examens en 50% schriftelijke examens. In het tweede jaar is het 55% cursussen en 45% schriftelijke examens. In het derde jaar is het 59% cursussen, 6% praktische examens en 35% schriftelijke examens.

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. Het beleid van de University of Lincoln is erop toe te zien dat personeel de beoordelingen snel aan studenten retourneert.

Kenmerken

ondernemerschap

Als studenten een eigen bedrijf willen starten, kan de universiteit helpen. Sparkhouse is het business incubation center van de universiteit, dat ondersteuning biedt aan studenten en afgestudeerden die een eigen bedrijf willen starten. Het kan helpen met kantooraccommodatie, mentoring, bedrijfsplanning en financieel advies, en heeft geholpen bij het opzetten van meer dan 270 startende bedrijven.

Student als producent

Student als producent is een model van onderwijs en leren dat academici en studenten stimuleert om samen te werken aan onderzoeksactiviteiten. Het is een programma dat zich inzet voor leren door te doen.

Het initiatief Student als producent is door de QAA geprezen in onze recensie van 2012 en is een van de lessen en leerfuncties die de Lincoln-ervaring uniek maakt.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BCC
  • Internationaal baccalaureaat: 28 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit
  • Toegang tot hoger onderwijs Diploma: 45 credits van niveau 3 met een minimum van 104 UCAS-tariefpunten

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, waaronder Engels en wiskunde. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen ook worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder