Bachelor in het bedrijfsleven en marketing (met professionele praktijk)

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Deze BA (Hons) Business and Marketing graad in Lincoln is ontworpen om studenten een goed begrip te geven van de principes van business en marketing. Studenten worden aangemoedigd om de theoretische en praktische context van het bedrijfsleven te verkennen en een marketingspecialisme te ontwikkelen.

Snelle technologische ontwikkelingen maken het speelveld wat betreft marketing nivellerend, een sector die innovatie en creativiteit nu erkent als elementen die net zo belangrijk zijn als, of zelfs meer dan, een groot marketingbudget.

Gedurende deze graad hebben studenten de mogelijkheid om vertrouwd te raken met de internationale zakelijke omgeving, marketingkansen te identificeren en inzicht te krijgen in hoe ze de uitdagingen van het bereiken van massa- en nichepubliek kunnen overwinnen. Modules zijn ontworpen om studenten in staat te stellen de tools te verwerven die nodig zijn om succesvolle strategieën en zakelijke campagnes te ontwikkelen.

Het belang van digitale marketing wordt erkend door het hele programma en studenten hebben de mogelijkheid om vanaf het eerste jaar digitale vaardigheden te ontwikkelen.

Studenten kunnen na het tweede jaar kiezen voor een jaar professionele praktijk. Van hen wordt verwacht dat zij hun eigen betaalde plaatsing zoeken, maar tutoren kunnen desgewenst ondersteuning bieden tijdens het proces. Studenten die hun studie succesvol afronden met een jaar professionele ervaring, ontvangen de onderscheiding BA (Hons) Business en Marketing (met professionele praktijk). Degenen die dat niet doen, ontvangen een BA (Hons) Business and Marketing Award of gelijkwaardige uitreiking.

Er zijn geen collegegeld voor het jaar van de Professional Practice, maar studenten moeten betalen voor hun eigen reis-, verblijfs- en algemene kosten van levensonderhoud.

Accreditaties

Dit programma is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing (CIM) en na succesvolle afronding krijgen studenten 'advanced standing'. Hierdoor kunnen studenten studeren voor CIM-kwalificaties zonder alle modules te hoeven voltooien. Studenten hoeven slechts twee beoordelingen te voltooien in plaats van de gebruikelijke drie. Studenten kunnen ook een individuele prijs toevoegen om hun diploma aan te vullen.

Verdere details zijn te vinden op de CIM-website: http://www.cim.co.uk/qualifications/graduate-gateway/

Hoe je bestudeert

Deze graad heeft tot doel kernbusinessconcepten te introduceren en bouwt voort op deze basis gedurende de cursus. In het laatste jaar kunnen studenten kiezen uit een breed scala aan bedrijfsmodules om individuele interesses weer te geven. Lezingen zijn bedoeld om een ​​overzicht te geven van actuele onderwerpen en debatten binnen het vakgebied. Sommige worden geleverd door beoefenaars die 'live' casestudy leveren en studenten toegang bieden tot branchecontacten en loopbaanadvies.

Het extra jaar biedt de mogelijkheid voor studenten om na hun tweede studiejaar een periode van werkervaring te voltooien om hun kennis in een echte zakelijke omgeving toe te passen. Degenen die ervoor kiezen om een ​​jaar van professionele oefening te volgen, hoeven voor dat jaar geen collegegeld te betalen, maar moeten wel betalen voor hun reis-, verblijfs- en algemene kosten van levensonderhoud.

Studenten die niet in staat zijn om deel te nemen of ervoor kiezen om niet deel te nemen aan de Professional Practice-jaarregeling, kunnen de optie hebben om een ​​werkgerelateerd project te ondernemen, zoals een stuk consultancy of een ondernemingsproject.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

In het eerste jaar bestaat de beoordeling uit 48% cursussen, 18% praktische examens en 34% schriftelijke examens. In het tweede jaar is het 61% cursussen, 6% praktische examens en 33% schriftelijke examens. In het derde jaar is het 55% cursussen, 20% praktische examens en 25% schriftelijke examens.

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die kunnen worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. Het beleid van de University of Lincoln is erop toe te zien dat personeel de beoordelingen snel aan studenten retourneert.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BCC
  • Internationaal baccalaureaat: 28 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, waaronder Engels en wiskunde. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen ook worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations ... Lees meer

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations around the world, including the BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank, and Rockstar Games. Lees Minder