Bachelor in het bedrijfsleven

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Pas uw bedrijfsdiploma aan uw carrièreambities aan met een keuze uit 10 grote studiegebieden plus tweede majors, minoren en keuzevakken.

highlights

  • Studie accountancy, reclame, economie, financiën, financiële planning, human resource management, internationale zaken, management, marketing of public relations.
  • Afgestudeerd met diepe kennis en ervaring in de door jou gekozen major, je toerustend als professional in de door jou gekozen discipline.
  • Ontwikkel zakelijke vaardigheden en denk creatief en kritisch, communiceer professioneel, neem zakelijke zakelijke beslissingen en werk in een wereldwijde context.
  • Combineer je major met een reeks aanvullende studies om je eigen interesses te bevredigen.

114248_Image9Realsupport_1500Wx1000H.jpg

majors

Als onderdeel van deze cursus moet je een major kiezen

Bachelor in het bedrijfsleven (accountancy)

Als het adviseren van het bedrijf in de dynamische wereld van vandaag klinkt als een interessante uitdaging, dan is accountancy de juiste carrière voor jou.

Een boekhoudkwalificatie is zelfs een ideaal platform voor succes in elke zakelijke carrière. De accountancy-major, samen met de professionele accreditatie-extensie voor accountancy, bereidt studenten voor op een carrière in een van de meest gerespecteerde zakelijke beroepen.

In deze cursus ontwikkel je kennis van accounting discipline, kritisch en analytisch denken, en probleemoplossende en communicatieve vaardigheden. Discipline-units richten zich op financiële en management accountingvereisten, gespecialiseerde applicaties in bedrijfsboekhouding, audit en assurance, belasting en bedrijfsregulering. Belangrijke accountingconcepten en kennis worden in de hele major ontwikkeld, terwijl studenten leren over hedendaagse problemen waarmee moderne bedrijven worden geconfronteerd.

Als aanvulling op de accountancy kunnen grote studenten secundaire studiegebieden voltooien in regelgeving en belastingen, en forensische en data-analyse.

Accounting is een interessant en veel gevraagd beroep. Geaccrediteerde accountants zijn zeer inzetbaar en genieten van de voordelen van een interessant beroep dat over de hele wereld wordt erkend.

Bachelor in het bedrijfsleven (reclame)

QUT bood de eerste uitgebreide advertentiegraad in Australië en is nog steeds een leider in zijn benadering van innovatief advertentie-onderwijs. Dit real-world programma omvat alle gebieden van advertentiebeheer, inclusief accountbeheer, planning, media, creatief en digitaal. Het verbindt sterk met de reclame-industrie op lokaal niveau en met de reclamediscipline internationaal.

In deze cursus leer je over de theorie en praktijk van adverteren, ontwikkel je de technische kennis om markt- en publieksonderzoek uit te voeren en verdiep je je in de psychologische gewoonten van de consument.

Je ontwikkelt ook tactische vaardigheden op de belangrijkste professionele gebieden van adverteren copywriting en mediaplanning. Op een meer strategisch niveau leert u meer over het maken van advertentiecampagnes en het beheren van relaties tussen klanten en bureaus.

Het bestuderen van advertenties op QUT zal je helpen een succesvolle carrière te beginnen in de creatieve en veeleisende reclamewereld.

Bachelor in het bedrijfsleven (economie)

Economie is meer dan alleen een zakelijke discipline - het is een manier om naar de wereld te kijken. Het gaat om belangrijke zaken als werkloosheid, inflatie, rentetarieven, concurrentie, bedrijfsstrategie, duurzaam gebruik van hulpbronnen en de impact van beslissingen van overheden. Een goed begrip van de economie is essentieel om problemen uit de praktijk te begrijpen en echte oplossingen te vinden.

Met de hulp van economen van wereldklasse ontwikkelt u essentiële kennis over economisch gedrag, de werking van economische systemen en de vaardigheden die worden gebruikt bij het analyseren van economische vraagstukken in een breed scala van contexten.

De kracht van QUT in toegepast economisch onderzoek betekent dat je sociale, cognitieve en emotionele factoren leert gebruiken om inzicht te krijgen in de economische beslissingen van individuen en instellingen, en hun effecten op markten en publieke keuzes.

Een economie minor is ook een uitstekende aanvulling op andere majors omdat het studenten de mogelijkheid biedt om een breder begrip van de economie te ontwikkelen. Een economie-minor zal ook de kansen op inzetbaarheid van studenten vergroten door analytische en strategisch denkvaardigheden te ontwikkelen die algemeen worden erkend als een resultaat van een economische opleiding.

Als je je ooit hebt afgevraagd waarom de Reserve Bank of Australia de rente verhoogt, of wat de beste manier is om de aarde een koelere plek te maken door de klimaatverandering te bestrijden, of als je hebt gevraagd of Facebook de economie productiever maakt, overweeg dan economie als een majoor.

Bachelor in het bedrijfsleven (financiën)

Financiën is een dynamisch veld dat zich richt op het lenen, uitlenen en beleggen van geld door particulieren, financiële instellingen, bedrijven en overheidsorganisaties. Professionele financiers beheren de financiële functie van organisaties, analyseren en interpreteren informatie om hun behoeften te beoordelen en advies te geven.

Met een diploma in financiën, ontwikkel je de vaardigheden om bedrijfsportfolio's te analyseren en aanbevelingen te doen voor het beste financiële rendement. In deze cursus heb je de mogelijkheid om te luisteren naar praktijkmensen uit de praktijk, terwijl ze uitleggen hoe de waarde van beleggingen in de loop van de tijd verandert.

Je leert kernconcepten en vaardigheden op het gebied van financiën met betrekking tot projectevaluatie, kapitaalstructuur, beveiligingsanalyse en prijsbepaling, portefeuillebeheer, internationale financiën en risicobeheer.

Gedurende deze cursus neemt u deel aan praktische projecten, waaronder beoordeling van kapitaalinvesteringen, bedrijfswaardering, portefeuilletoekenningen en risicobeheer met behulp van actuele informatie van onze effectenhandel.

Studenten die meer inzicht willen krijgen in financiën, moeten overwegen zich in te schrijven voor een of beide financiële uitbreidingen. Empirische financiële uitbreiding ontwikkelt de geavanceerde technische en onderzoeksvaardigheden van studenten en is een nuttige basis voor studenten die een honours overwegen. De uitbreiding van de financiële dienstverlening is bedoeld voor studenten die een carrière in de bank- en financiële dienstverlening overwegen.

Als u gefascineerd bent door buitenlandse investeringen, wisselkoersen, schommelingen op de aandelenmarkten of bedrijfsfinanciën, overweeg dan een carrière in de financiële wereld.

Bachelor in het zakenleven (financiële planning)

Beroep op de financiële planning helpt mensen en bedrijven hun financiële zaken te beheren en hun financiële doelstellingen te bereiken. Financiële planners helpen hun klanten om hun financiële doelstellingen te bepalen, financiële plannen op te stellen en aanbevelingen te implementeren. Ze geven advies over cashflow en aansprakelijkheidsbeheer; pensioen, investeringen, belastingen en estate planning; en risicobeheer en verzekeringsplanning.

In deze cursus bouw je technische vaardigheden om effectieve, holistische oplossingen te bieden voor complexe en onvoorspelbare financiële problemen. Je ontwikkelt ook superieure communicatievaardigheden om de behoeften van je klanten te begrijpen en effectief, ethisch en professioneel met je klanten te communiceren.

In uw discipline-eenheden verwerft u expertise op het gebied van belastingheffing, cashflowmodellering, superannuation, verzekeringen en investeringsplanning voor een breed scala aan klanten en contexten.

114245_Image10GPCampuspicture_3000Wx1373H.jpg

Bachelor of Business (Human Resource Management)

Je leert over en bent voorbereid op het uitvoeren van de belangrijkste functies van de rol van human resource management (HRM), bijvoorbeeld werving, selectie, training en ontwikkeling, prestatie en compensatiebeheer, in een context van dynamische werkplekken, veranderende verwachtingen van het personeel, en verschuivende nationale en internationale prioriteiten van de overheid.

Je zult ook worden uitgerust met manieren om inzicht te krijgen in de strategische bijdragen die mensen en hun effectieve management kunnen leveren aan de prestaties van organisaties. Je zult real-world cases en authentieke projecten verkennen en bekritiseren; strategisch beleid voor organisaties ontwikkelen; analyseren, diagnosticeren en aanbevelingen doen voor het implementeren van organisatorische veranderingen die de impact van mensen op organisaties maximaliseren. Tijdens je studie heb je ook de mogelijkheid om een stage te voltooien.

Als u geïnteresseerd bent om anderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken en wilt bijdragen aan de ontwikkeling van werk dat bevredigend en bevredigend is, terwijl de organisatorische prestaties worden gemaximaliseerd, bent u goed op weg naar een carrière in human resource management.

Bachelor in het bedrijfsleven (internationaal zakendoen)

Er is veel vraag naar internationale zakelijke vaardigheden. Internationale bedrijven vereisen mensen met inzicht in de complexiteit van wereldwijde regelgeving, beheer van culturele verschillen, kennis van verschillende koopvoorkeuren, wereldwijde transportopties en ethisch gedrag. Deze cursus stelt je in staat om deze expertise op te bouwen.

De internationale bedrijfsgroot van QUT onderscheidt zich door een nadruk op industriële vaardigheden die betrekking hebben op handelsprocedures, logistiek, onderhandelingstechnieken, talen, regionaal begrip en offshore-bedrijfsstrategieën. Deze vaardigheden bieden een toolkit. U kunt profiteren van de mogelijkheden om uw studie in het buitenland te voltooien en uw geleerde vaardigheden lokaal in lokale stages te gebruiken.

Je krijgt de vereiste vaardigheden en kennis van verschillende bedrijfsdisciplines, waaronder marketing, management, financiën, boekhouding en logistiek. U leert over de internationale aspecten van importeren en exporteren, communicatie en onderhandeling, boekhouding, logistiek en marketing, en ontwikkelt de strategische knowhow die nodig is om te beheren in een wereldwijde commerciële omgeving.

Je onderzoekt echte business cases waarin de planning, besluitvorming en strategisch management die nodig zijn voor deze zeer competitieve wereldwijde operaties worden onderzocht. Als u geïnteresseerd bent in hoe het bedrijf op vele markten over de hele wereld werkt en u graag openstelt voor carrièremogelijkheden in de wereldwijde industrie, overweeg dan studie in het internationale bedrijfsleven.

Bachelor of Business (Management)

Management is een sleutelactiviteit in allerlei organisaties, die van fundamenteel belang zijn voor de prestaties en het succes van de organisatie.

In een wereld waarin organisaties worden verstoord en de verwachtingen ten aanzien van werk en beroepspraktijken veranderen, zullen wij uw vaardigheden ontwikkelen in ondernemend denken en strategische besluitvorming. Je kunt teams, risico's, projecten en activiteiten in veranderende omgevingen beheren.

De rol van de manager bij het innoveren, samenwerken, plannen en implementeren van het efficiënte en effectieve gebruik van organisatiemiddelen is de focus van deze major, of dat nu in nieuwe ondernemersprojecten of gevestigde organisaties is.

De management major heeft een structuur van acht eenheden en biedt stromen in management of ondernemerschap.

Bachelor in het zakenleven (marketing)

U krijgt een grondig inzicht in de marketingmix, van producten en diensten tot de non-profitsector. U leert over de snel veranderende wereld van eMarketing en geïntegreerde marketingcommunicatie door het gebruik van casestudy's uit de industrie. Je leert hoe je consumentengedrag kunt analyseren en marktonderzoek kunt gebruiken.

Je past je kennis van marketingprincipes toe op branchegerichte, real-world scenario's, zodat je strategische marketingconcepten kunt leren, zoals merkportfolio, segmentatie- en positioneringsstrategieën, evenals operationele marketing.

U krijgt de mogelijkheid om uw vaardigheden en kennis in een gesimuleerde omgeving te testen en een marketingplan te nemen, van concept tot implementatie. Met een team maakt u een echt product en bedenkt en implementeert u een gedetailleerd marketingplan en verkoopt u uw product op marktdagen aan andere studenten.

Bachelor of Business (Public Relations)

Je PR-cursus brengt de echte wereld naar de klas. U leert hoe u organisatieverbanden opbouwt, schrijft voor en contact houdt met de media en public relationsbeslissingen neemt in de bedrijfs-, overheids-, agentschaps- en non-profitsector.

Wat onderscheidend is aan public relations bij QUT, is dat de cursus twee loopbaantrajecten bouwt: public relations in-house practitioner en public relations consultant. In het interne praktijktraject ontwikkelt je laatste jaar bij QUT je vaardigheden om een PR-manager te worden en om problemen te beheren, te reageren op de publieke opinie en te werken aan het beschermen van reputaties voor organisaties uit de echte wereld. In het public relations consultanttraject, is je laatste jaar bij QUT een project waarbij je een idee naar een echte klant brengt en een campagne voorbereidt om aan hun behoeften te voldoen.

114249_Image7QUT_GP_SEC_Robotronica.jpg

vergoedingen

Je studeert af met een portfolio van werk om je vaardigheden en potentieel aan werkgevers te demonstreren.

Uw werkelijke kosten kunnen variëren, afhankelijk van welke eenheden u kiest. We beoordelen de vergoedingen jaarlijks en kunnen mogelijk worden verhoogd.

  • 2020: $ 31,100 per jaar fulltime (96 studiepunten)
  • 2019: $ 29,900 per jaar fulltime (96 studiepunten)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates in ... Lees meer

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates include eight Rhodes Scholars, five of these awarded in the past six years. Lees Minder
Brisbane , Kelvin Grove + 1 Meer Minder