Bachelor in het bedrijfsleven

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Gezocht door werkgevers

Binnen zes maanden na afstuderen, is ongeveer 85% van de afgestudeerden van de Bachelor of Business van Massey werkzaam in het zakelijke gebied van hun keuze in Nieuw-Zeeland of internationaal. Als je de Bachelor of Business studeert, krijg je leiderschap, communicatie, teamwork en creatieve vaardigheden waar werkgevers naar op zoek zijn.

De Bachelor of Business van Massey University draait om het maximale uit je studie in het bedrijfsleven, dus je kunt doorgaan naar een geweldige carrière.

Waarom bedrijven afgestudeerden van Massey in dienst hebben?

De Bachelor of Business geeft je de vaardigheden leiderschap, communicatie en kritisch denken, waardoor je een gewilde medewerker wordt.

Ervaring uit de echte wereld, terwijl je studeert

De Massey Business School heeft geweldige verbindingen met potentiële werkgevers en gemeenschappen. Je zult tijd doorbrengen met leren terwijl je lokale gemeenschapsorganisaties helpt die gespecialiseerde hulp nodig hebben.

Een stagecursus is ook een integraal onderdeel van de Bachelor of Business. Deze cursus houdt in dat je tijdens je studie voor een relevant bedrijf werkt. Dit zal u helpen relaties op te bouwen met potentiële werkgevers. Het is geweldig voor je CV en geeft je de kans om te zien hoe je leert zal worden toegepast in de echte wereld.

Dat betekent dat u uw leerproces kunt volgen en vanaf de eerste dag in uw baan kunt toepassen.

Leer de vaardigheden waar werkgevers naar op zoek zijn

De Bachelor of Business geeft je veel vaardigheden die je kunt gebruiken in veel verschillende soorten bedrijven, in Nieuw-Zeeland en de rest van de wereld. Jij zal zijn:

 • Iemand die een degelijke basis heeft in de bedrijfsfundamentals van accounting, economie, financiën, management, marketing, recht en communicatie
 • Een onafhankelijke leerling
 • Een innovatieve denker
 • Een effectieve communicator
 • Kunnen leiden of werken binnen een team
 • Iemand die de nieuwste kennis kan vinden en gebruiken om een ​​bedrijf te laten groeien
 • Effectief in multiculturele en internationale zakelijke omgevingen
 • Een ethische en cultureel gevoelige professional
 • Een specialist in ten minste een gebied van zakelijke expertise; en goed thuis in de bedrijfsfundamentals

Internationaal geaccrediteerd

Massey's business school staat wereldwijd in de top 2%, met accreditatie van AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business).

Massey University's boekhoud- en financieringsprogramma is gelokaliseerd in de 150 universiteiten in de wereld en haar bedrijfs- en managementstudies in de top 200 (door QS (Quacquarelli Symonds) rankings). We zijn ook gerangschikt in de top 150 universiteiten wereldwijd voor zakelijke administratie en financiële programma's door de wereldwijde ranking van academische onderwerpen van ShanghaiRanking.

Flexibiliteit

Met acht kerncursussen biedt Massey's BBus u meer mogelijkheden om meer tijd te besteden aan het focussen op uw interessegebieden. Misschien wilt u meer cursussen in het bedrijfsleven volgen. Of in de kunsten of wetenschappen. Als je een internationale student bent, kun je Engelse taalcursussen volgen. Je kunt werken aan wat je weet, je sterke punten zijn, of lacunes in je kennis en vaardigheden opvullen. Je wordt een afgestudeerde met een goed afgeronde, relevante kennis die klaar staat om de werkende wereld aan te nemen!

Hoe werkt het?

Jaar een

Er zijn zes kernvakken die je in je eerste jaar zult bestuderen: economie, strategische communicatie, financiën, accountancy, management en marketing. Het maakt niet uit in welke branche je een carrière wilt beginnen, dit zijn belangrijke vaardigheden om te hebben. Deze cursussen zullen een solide basisbegrip vormen van hoe bedrijven werken.

Je bouwt voort op deze kennis en vaardigheden terwijl je door het tweede en derde jaar van de Bachelor of Business gaat.

Jaar twee

In je tweede jaar kies je een major en, zo je wilt, een tweede major of minor, plus nog twee kernvakken over leiderschap, teamwork en bedrijfsrecht.

Het derde jaar

In je laatste jaar ga je verder met geavanceerde studies in de door jou gekozen major. Je kunt dit jaar je stagecursus doen, maar ook een gevorderde cursus over je hoofdthema, waarbij je je zakelijke kennis, communicatie en teamwork en kritische denkvaardigheden en begrip van ethiek samenbrengt in een sluitstukcursus.

Je zult een goed afgeronde, ervaren en kundige afgestudeerde worden, gewild bij potentiële werkgevers over de hele wereld.

Beoordeling

Voor de core business-cursussen in de Bachelor of Business krijg je regelmatig feedback over je voortgang. Dus aan het einde van het jaar zul je geen grote eindbeoordeling vinden, in plaats daarvan zul je het hele jaar door worden beoordeeld, terwijl het leren nog vers in je geheugen zit.

Beurzen

Er zijn een groot aantal beurzen beschikbaar voor het eerste jaar en de huidige bedrijfsstudenten van Massey University, waaronder ontberingen en beurzen voor sportbeoefening .

Onze Future Leaders Scholarship is een prestigieuze beurs om opkomende leiders te herkennen die zich inschrijven voor fulltime bedrijfs- en agricommerce-programma's aan Massey University.

Majors of goedkeuringen

Ezekiel Raui
Bachelor in het bedrijfsleven
Huidige student

"Ik heb ervoor gekozen om een Bachelor of Business diploma te behalen omdat ik graag wil weten hoe de wereld tikt, waarom de economie op en neer gaat, waarom mensen denken wat zij denken ..."

Nog voordat hij naar de universiteit ging, had Northlander Ezekiel Raui (Te Rarawa ) al heel wat successen behaald. Als hoofd van het Taipa College creëerde Ezekiel een academie voor leiderschap en een programma voor collegiale ondersteuning. Hij bezocht niet alleen de Bijenkorf om zijn ideeën te delen, hij was ook onderdeel van een jeugddelegatie naar Washington DC en woonde de allereerste Tribal Youth Gathering bij in het Witte Huis, waar hij president Obama ontmoette. Dan zijn er een reeks prijzen waaronder de Matariki Young Achiever of the Year tijdens de 2016 Matariki Awards.

Ezekiel's doelen kunnen zijn dat hij op een dag premier is, maar nu richt hij zich op zijn Bachelor of Business aan de Massey University.

"Ik heb ervoor gekozen om een Bachelor of Business diploma te behalen omdat ik graag wil weten hoe de wereld tikt, waarom de economie op en neer gaat, waarom mensen denken wat ze denken. Veel mensen houden daar geen rekening mee - als ze denken dat ze zaken denken, denken ze aan financiën, boekhouding - maar voor mij is het een onderwerp dat ons leert hoe we problemen uit de echte wereld kunnen oplossen. '

Ezekiel zegt dat de sleutel om zich terug te trekken uit Whanau hem bijna tegenhield om naar de universiteit te komen, maar Massey's ondersteunend personeel en docenten maakten dat hij zich thuis voelde. "Het personeel hier maakte het echt gemakkelijk voor mij om me te vestigen en te doen wat ik graag deed." Hij zegt dat hij geniet van de kleine klassen en het vermogen om een relatie op te bouwen met docenten.

Wat betreft de wegen die naar de universiteit gaan, Ezekiel heeft een paar eenvoudige adviezen. "Geen stress als je je leven niet hebt gepland - het mooie aan universiteit is dat je je weg vindt. Je vindt waar je van houdt, je vindt wat je niet zo leuk vindt en van daaruit denk ik dat je het pad creëert om vooruit te komen. "

Open de deur naar vele carrières

Meer dan enige andere zakelijke graad, de Bachelor of Business rust u met flexibele en zeer draagbare vaardigheden die werkgevers welkom heten. Je vaardigheden zullen bruikbaar zijn in alle sectoren, in kleine bedrijven en binnen multinationale organisaties.

Afhankelijk van de grote specialisatie die je kiest voor je Bachelor of Business kun je je aansluiten bij de bedrijfswereld in veel verschillende rollen, zoals:

 • Managementaccountant of financiële accountant
 • Bedrijf, systeem of informatieanalist
 • Public relations, communicatiemanager of media-adviseur
 • Econoom, economische statisticus, bedrijf / beleid / risicoanalist, economische forecaster, financieel adviseur of consultant
 • Small business manager, initiatiefnemer van een nieuwe onderneming of projectmanager
 • Financieel analist, investment banking-analist, sharebroker of financieel adviseur
 • Human resource of rekruteringsmanager of facilitator in arbeidsrelaties
 • Internationale marktontwikkelaar, of dealer in exporteren, licentiëren en importeren
 • Marktonderzoeker, marketingmanager of reclame- en communicatiespecialist
 • Professionele sportbeheerder, sportmarketeer of evenementenmanager
 • Property manager, projectontwikkelaar of taxateur.

Internationale studenten

Als je ervan droomt succesvol te zijn in de competitieve wereldeconomie van vandaag, dan is de Massey Business School Massey's University de juiste plek voor jou. Je verwerft de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor succes in het bedrijfsleven of overheidsadministratie.

Nieuw-Zeeland is een geweldige plek om te studeren - we hebben een mooie, schone, groene en veilige omgeving. Massey University heeft kleine klassen en onze docenten zijn vriendelijk en benaderbaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Massey Business School is one of New Zealand’s leading and largest business schools and is ranked in the top 2% globally. We offer world-leading, relevant, flexible, research-led tertiary educatio ... Lees meer

The Massey Business School is one of New Zealand’s leading and largest business schools and is ranked in the top 2% globally. We offer world-leading, relevant, flexible, research-led tertiary education, that prepares students for the first job - and beyond. As a business you can access our relevant and topical research and services to help your organisation grow. Lees Minder
Palmerston North , Auckland , Wellington + 2 Meer Minder