Bachelor in het bedrijfsleven

Massey Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het bedrijfsleven

Massey Business School

De Bachelor of Business van Massey University draait om het maximale uit je studie in het bedrijfsleven, dus je kunt doorgaan naar een geweldige carrière.

Waarom bedrijven afgestudeerden van Massey in dienst hebben?

De Bachelor of Business geeft je de vaardigheden leiderschap, communicatie en kritisch denken, waardoor je een gewilde medewerker wordt.

Ervaring uit de echte wereld, terwijl je studeert

De Massey Business School heeft geweldige verbindingen met potentiële werkgevers en gemeenschappen. Je zult tijd doorbrengen met leren terwijl je lokale gemeenschapsorganisaties helpt die gespecialiseerde hulp nodig hebben.

Een stagecursus is ook een integraal onderdeel van de Bachelor of Business. Deze cursus houdt in dat je tijdens je studie voor een relevant bedrijf werkt. Dit zal u helpen relaties op te bouwen met potentiële werkgevers. Het is geweldig voor je CV en geeft je de kans om te zien hoe je leert zal worden toegepast in de echte wereld.

Dat betekent dat u uw leerproces kunt volgen en vanaf de eerste dag in uw baan kunt toepassen.

Leer de vaardigheden waar werkgevers naar op zoek zijn

De Bachelor of Business geeft je veel vaardigheden die je kunt gebruiken in veel verschillende soorten bedrijven, in Nieuw-Zeeland en de rest van de wereld. Jij zal zijn:

 • Iemand die een degelijke basis heeft in de bedrijfsfundamentals van accounting, economie, financiën, management, marketing, recht en communicatie
 • Een onafhankelijke leerling
 • Een innovatieve denker
 • Een effectieve communicator
 • Kunnen leiden of werken binnen een team
 • Iemand die de nieuwste kennis kan vinden en gebruiken om een ​​bedrijf te laten groeien
 • Effectief in multiculturele en internationale zakelijke omgevingen
 • Een ethische en cultureel gevoelige professional
 • Een specialist in ten minste een gebied van zakelijke expertise; en goed thuis in de bedrijfsfundamentals

Internationaal geaccrediteerd

Massey's business school staat wereldwijd in de top 2%, met accreditatie van AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business).

Massey University's boekhoud- en financieringsprogramma is gelokaliseerd in de 150 universiteiten in de wereld en haar bedrijfs- en managementstudies in de top 250 (door QS (Quacquarelli Symonds) rankings). We zijn ook gerangschikt in de top 150 universiteiten wereldwijd voor bedrijfskunde en financiële programma's door de Global Ranking of Academic Subjects van ShanghaiRanking.

Flexibiliteit

Met slechts zes kerncursussen biedt Massey's BBus je meer mogelijkheden om meer tijd te besteden aan je aandachtsgebieden. Misschien wilt u meer cursussen in het bedrijfsleven volgen. Of in de kunsten of wetenschappen. Als je een internationale student bent, kun je Engelse taalcursussen volgen. Je kunt werken aan wat je weet, je sterke punten zijn, of lacunes in je kennis en vaardigheden opvullen. Je wordt een afgestudeerde met een goed afgeronde, relevante kennis die klaar staat om de werkende wereld aan te nemen!

Hoe werkt het?

Jaar een

Er zijn zes kernvakken die je in je eerste jaar zult bestuderen: economie, strategische communicatie, financiën, accountancy, management en marketing. Het maakt niet uit in welke branche je een carrière wilt beginnen, dit zijn belangrijke vaardigheden om te hebben. Deze cursussen zullen een solide basisbegrip vormen van hoe bedrijven werken.

Je bouwt voort op deze kennis en vaardigheden terwijl je door het tweede en derde jaar van de Bachelor of Business gaat.

Jaar twee

In je tweede jaar kies je een major en, zo je wilt, een tweede major of minor, plus nog twee kernvakken over leiderschap, teamwork en bedrijfsrecht.

Het derde jaar

In je laatste jaar ga je verder met geavanceerde studies in de door jou gekozen major. Je kunt dit jaar je stagecursus doen, maar ook een gevorderde cursus over je hoofdthema, waarbij je je zakelijke kennis, communicatie en teamwork en kritische denkvaardigheden en begrip van ethiek samenbrengt in een sluitstukcursus.

Je zult een goed afgeronde, ervaren en kundige afgestudeerde worden, gewild bij potentiële werkgevers over de hele wereld.

Beoordeling

Voor de kernbedrijfscursussen in de BBus krijgt u regelmatig feedback over uw voortgang. Dus aan het einde van het jaar zul je geen grote eindbeoordeling vinden, in plaats daarvan zul je het hele jaar door worden beoordeeld, terwijl het leren nog vers in je geheugen zit.

Open de deur naar vele carrières

Meer dan enige andere zakelijke graad, de Bachelor of Business rust u met flexibele en zeer draagbare vaardigheden die werkgevers welkom heten. Je vaardigheden zullen bruikbaar zijn in alle sectoren, in kleine bedrijven en binnen multinationale organisaties.

Afhankelijk van de grote specialisatie die je kiest voor je Bachelor of Business kun je je aansluiten bij de bedrijfswereld in veel verschillende rollen, zoals:

 • Managementaccountant of financiële accountant
 • Bedrijf, systeem of informatieanalist
 • Public relations, communicatiemanager of media-adviseur
 • Econoom, economische statisticus, bedrijf / beleid / risicoanalist, economische forecaster, financieel adviseur of consultant
 • Small business manager, initiatiefnemer van een nieuwe onderneming of projectmanager
 • Financieel analist, investment banking-analist, sharebroker of financieel adviseur
 • Human resource of rekruteringsmanager of facilitator in arbeidsrelaties
 • Internationale marktontwikkelaar, of dealer in exporteren, licentiëren en importeren
 • Marktonderzoeker, marketingmanager of reclame- en communicatiespecialist
 • Professionele sportbeheerder, sportmarketeer of evenementenmanager
 • Property manager, projectontwikkelaar of taxateur.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Undergraduate academische toelatingseisen

Voor de meeste niet-gegradueerdenniveau-programma's is de minimale academische toelatingseis het succesvol afronden van een kwalificatie die gelijk is aan het Nieuw-Zeelandse jaar 13 - Universitaire Ingang van de Universiteit van NCEA. Internationale studenten moeten de gelijkwaardigheid van hun middelbare school kwalificatie controleren door de lijst met academische toelatingsvoorwaarden per land te bekijken.

Internationale studenten die eerder aan een middelbare school in Nieuw-Zeeland hebben gestudeerd, moeten verwijzen naar de sectie met vereisten voor het secundair onderwijs.

Internationale studenten die 3 x B hebben voltooid op niveau 5 of 6 passen in het New Zealand Diploma of Business kunnen een aanvraag indienen voor toegang tot een bacheloropleiding.

Een NZQA-transcriptie als formeel bewijs van de NZDipBus-resultaten is vereist voordat het krediet zal worden beoordeeld en alleen papieren met een minimale beoordeling van B voor kredietwaardigheid zullen worden beoordeeld.

Aan de Engelse taalvereisten kan worden voldaan door:

Een minimum IELTS 5.5 (of equivalent) gebruikt om toegang te krijgen tot de NZDipBus of,

Een recente IELTS 6.0 zonder band scoort minder dan 5,5

Niet-gegradueerde Engelse toelatingseisen

Studenten uit een land waar Engels niet de eerste taal is, moeten een Engels minimum competentieniveau behalen. Sommige programma's vereisen een hogere Engelse taalvaardigheid dan de vereiste minimumvereisten. U kunt meer details over specifieke programmavereisten bekijken.

Programmaniveau

IELTS

TOEFL iBT

PTE Academic

Cambridge Engels

Pre-diploma en Foundation-certificaat in academisch Engels (UG DEEP)

5.0 (geen band minder dan 5.0)

61 algemeen (min. 17 in lezen en schrijven)

36 Overall (min. 36 in communicatieve vaardigheden)

155

Foundation Certificate in AdvancedAcademic English (PG DEEP)

5.5 (geen band minder dan 5.5)

70 algemeen (min. 19 in lezen en schrijven)

42 Overall (min. 42 in communicatieve vaardigheden)

165

Certificaat in Foundation Studies (volledige stichting)

5.5 (geen band minder dan 5.0)

70 algemeen (min. 17 in Writing)

42 Overall (min. 36 in communicatieve vaardigheden)

165

Certificate ofUniversity Preparation (CUP) (Fast-track Foundation)

6.0 (geen band minder dan 5.0)

80 algemeen (min. 17 in Writing)

50 Overall (min. 36 in communicatieve vaardigheden)

170

Undergraduate Level

6.0 (geen band minder dan 5.5)

80 overall (min 19 in Writing)

50 Overall (min. 42 in communicatieve vaardigheden)

170

Massey University erkent de volgende Engelse taalexamens:

Internationaal Engels taaltestsysteem (IELTS)

Alleen Academische IELTS-scores zijn acceptabel. Een gescande kopie van uw academische IELTS-scores is acceptabel, omdat Massey uw resultaten online kan verifiëren.

Test van Engels als vreemde taal (TOEFL)

Een gescande kopie van uw TOEFL-scores is acceptabel, omdat Massey uw resultaten online kan verifiëren. (Dit is alleen van toepassing op iBT-testresultaten)

Testscores voor Engelse taalvaardigheid zijn twee jaar geldig vanaf de testdatum.

Als u een andere toets dan IELTS of TOEFL hebt afgelegd, neemt u deze op in uw aanvraag tot toelating als internationale student, zodat deze kan worden overwogen.

Internationale studenten die in aanmerking komen voor toelating met NCEA Level 3 / CIE van een Nieuw-Zeelandse middelbare school hoeven geen aanvullend Engels bewijs te leveren voor algemene toelating. IELTS kan niet worden gebruikt als een vervanging voor geletterdheid, maar is vereist voor programma's met een hogere Engelse taalvereiste naast het voldoen aan de vereiste voor geletterdheid (raadpleeg de uitzonderingen voor programma's).

Academische toelatingseisen per land

Massey University heeft een minimum academisch instapniveau vastgesteld per land voor een niet-gegradueerde studie. Sommige kwalificaties worden van geval tot geval bekeken. Als uw land hieronder niet wordt vermeld, of als u vragen heeft, kunt u een e-mail sturen naar het internationale team. Houd er rekening mee dat hogere niveaus van prestatie vereist zijn voor beperkte toegang cursussen.

land

Minimale academische vereisten voor niet-gegradueerde programma's

Australië

Succesvolle afronding van het jaar 12 met een minimale tertiaire toegangsrang (TER), ATAR of een equivalent van 74

Brazilië

Succesvolle afronding van een tertiaire studie van een jaar bij een erkende instelling.

Canada

Algemeen: High School graduation (Grade 12 Certificate) met een minimum behaalde gemiddelde van 60% voor 6 onderwerpen, waaronder Engels

Ontario: Secundair diploma met een minimumgemiddelde van 65% in rang 12, hogere niveaus van prestatie zijn vereist voor beperkte toegangscursussen (zoals luchtvaart)

Het eerste jaar van CEGEP met 60% over 6 onderwerpen, waaronder Engels. Studenten met de volledige 2 jaar CEGEP met 60% voor 6 vakken inclusief Engels kunnen in aanmerking komen voor toelating plus een tegoed

China

Senior High School afstuderen plus succesvolle afronding van een jaar bachelors niveau studie van een erkende instelling; of

Succesvolle afronding van een tweejarig diploma of minimaal twee jaar uit een driejarig diploma van een erkende instelling; of

Voltooid Gaokao met een laag-score van de verwante provincie

Chili

Een jaar succesvol bachelorniveau studie aan een erkende instelling.

Colombia

Succesvolle afronding van een tertiaire studie van een jaar bij een erkende instelling.

Denemarken

Hojere Forberedelseseksamen (HF); of

Hojere Handelseksamen (HHX)

Fiji

Fiji Form 7-certificaat: verzamel vier punten van 250 punten op 400, met een minimum van 50 in het Engels; of

USP-basisjaar in wetenschap of sociale wetenschappen met een cijfergemiddelde van B en geen cijfer lager dan C in de acht verplichte vakken; of

USP-certificaat IV in zakelijk leiderschap en management - een ingevuld certificaat IV in zakelijk leiderschap en management en een eerdere kwalificatie op niveau 5 of hoger van het nationale kwalificatieraamwerk van Fiji.

Duitsland

Succesvolle afronding van Senior High School (Zeugnis der Allgemeinen Hochschulreife - Arbitur)

Hong Kong

Advanced Level van Hong Kong voor drie academische vakken met een cijfer C of hoger; of

Het Hong Kong-diploma in het secundair onderwijs met ten minste drie vakken behaald op niveau 4 of hoger, inclusief Engelse taal en twee keuzevakken

Indië

Alle India Senior School Certificate (AISSC) of Indian School Certificate (ISC) Year 12 met een algemeen gemiddelde van 75% en een minimum van 60% in het Engels

Ik rende

Een jaar succesvol bachelorniveau studie aan een erkende instelling.

Indonesië

Succesvolle afronding van de tertiaire studie van een jaar bij een erkende instelling; of

Een minimum van 8,5 van Sekolah Menengah Atas (SMA).

Japan

Kandidaten moeten aan een van de volgende vereisten voldoen:

(a) voltooiing van een middelbare schooldiploma met een B-gemiddelde; of

(b) 1 jaar succesvol studeren aan een Japanse universiteit; of

(c) voltooiing van een junior college-diploma van 2 of 3 jaar

Korea

Succesvolle afronding van University Entrance Examination met een minimum score van 250.

Koeweit

Succesvolle afronding van het GSEG-certificaat (algemeen secundair onderwijs) met een algemeen gemiddelde van 80% ten opzichte van goedgekeurde academische vakken.

Latijns Amerika

Succesvolle afronding van een tertiaire studie van een jaar bij een erkende instelling.

Maleisië

STPM 3 hoofdpassen, of, UEC met een maximum van 18 punten over 6 academische onderwerpen, of GCE A niveaus met minstens 3 resultaten met 1 cijfer op niveau C of hoger, of, SAM (of equivalent) met een minimum tertiaire toegangsrang van 74

Mexico

Een jaar succesvol bachelorniveau studie aan een erkende universiteitsinstelling met goede cijfers.

Nieuw Zeeland

Nationaal certificaat in onderwijsprestatie

Oman

Succesvolle afronding van een tweejarig diploma aan een internationaal erkende tertiaire instelling

Pakistan

Succesvolle afronding van een studie van een jaar bij een internationaal erkende tertiaire instelling

Papoea-Nieuw-Guinea

Succesvolle afronding van een jaar studie aan een internationaal erkende tertiaire instelling

Succesvolle afronding van het South Pacific Form 7-certificaat (met drie of meer B-graden in academische vakken)

Filippijnen

Succesvolle afronding van een jaar studie aan een internationaal erkende tertiaire instelling

Rusland

Succesvolle afronding van een jaar studie aan een internationaal erkende tertiaire instelling

Saoedi-Arabië

Succesvolle afronding van een niet-geslaagd diploma of een associate degree bij een erkende tertiaire instelling

Singapore

Een minimum van drie H2-doorgangen bij C-klasse; of

Succesvolle voltooiing van NUS High School Diploma

Solomon eilanden

USP-basisjaar in wetenschap of sociale wetenschappen met een cijfergemiddelde van B of hoger en geen cijfer lager dan C in de acht vereiste vakken

Zuid-Afrika

Succesvolle afronding van de Zuid-Afrikaanse Nationale Senior Certificaten die de toegang tot de universiteit mogelijk maakt

Zuid-Korea

Koreaans University Toelatingsexamen, minimaal 250 voor algemene graden, hogere scores kunnen nodig zijn voor specialistische programma's.

Zuid-Pacifische landen

South Pacific Form 7-certificaat: 3 of meer B-cijfers in academische vakken met minimaal Grade 5 in PSSC Engels en Grade 6 in PSSC-wiskunde

Sri Lanka

GCE A-niveaus met een minimum van drie creditbewijzen

Taiwan

De aanvragers moeten naar tevredenheid zijn afgerond: a) 1 jaar universiteit of b) senior high school en een 2-jarig junior college-diploma of c) junior high school en een 5-jarig junior college-diploma.

Thailand

Succesvolle afronding van de tertiaire studie van een jaar bij een internationaal erkende tertiaire instelling

Tonga

Succesvolle afronding van het USP Foundation-programma
OF
South Pacific Form Seven-certificaat: 3 of meer B-cijfers in academische vakken met een minimum van klasse 5 in PSSC Engels en klasse 6 in PSSC-wiskunde (klasse 1 is het hoogst)
OF
Tonga National Form Seven-certificaat: 3 of meer B-cijfers in academische vakken

Verenigd Koningkrijk

3 'A' 1 GCSE in graad C of hoger

de Verenigde Staten van Amerika

Succesvolle afronding van het High School Diploma van een geaccrediteerde middelbare school, plus een minimale ACT composiet score van 24 of een minimum SAT resultaat van 1100 uit 1600 (nieuwe SAT scores) of 1650 uit 2400 (oude SAT scores) (Aggregate of Evidence- Op basis van lezen en schrijven en wiskunde scores in SAT Reasoning Tests genomen vanaf maart 2016, of de kritische lezen en wiskunde scores in SAT Reasoning Tests genomen vóór maart 2016.)

Vietnam

Voltooiing van Bang Tot Ngiep Trung hoc Pho-tanga (Vietnam Upper Senior Secondary Graduation Diploma) met 8 van de 10 op het eindexamen middelbare school, (SSLE), (Thi Tot Nghiep Pho Thong Trung hoc).

OF

Succesvolle afronding van een studie van een jaar bij een erkende tertiaire instelling.

Wereldwijd

International Baccalaureate (IB) met een succesvolle afronding van minimaal 24 punten.

Cambridge International Examinator Advanced International Certificate of Education (CIE / AICE) A- of AS-niveaus, minimaal 120 punten van goedgekeurde syllabusgroepslijst. En een minimale D-graad of beter in syllabussen van ten minste drie verschillende in elk van ten minste 3 verschillende syllabusgroepen (met uitzondering van denkvaardigheden), evenals een E of beter in AS Engels en een D-cijfer in IGCSE of GCSE Wiskunde.

Genomen in andere landen dan Nieuw-Zeeland (met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk): 3 A-niveaus waarvan minstens 1 C-klasse of beter. Een resultaat in algemene studies kan niet worden opgenomen in de 3 waarop de toepassing is gebaseerd.

Massey Business School International Study Awards

Voor studenten die zich inschrijven voor zakelijke programma's op onze campussen in Palmerston North of Wellington. De prijzen zijn voor maximaal $ 15.000 voor undergraduate-programma's en tot $ 10.000 voor postgraduate-programma's.

Meer informatie en solliciteren

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op July 22, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Nieuw-Zeeland - Auckland, Auckland
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Nieuw-Zeeland - Palmerston North, Manawatu-Wanganui
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan