Bachelor in het bedrijfsleven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In The University of Findlay College of Business van The University of Findlay leer je door te doen door onze nadruk op ervaringsleren. Je werkt samen met gemeenschapspartners, eigenaren van kleine bedrijven, ondernemers en non-profitorganisaties om echte zakelijke problemen op te lossen met echte zakelijke oplossingen.

Trots in het onderwijs

Probleemgestuurd onderwijs

Neem deel aan probleemgestuurd leren, dat kritische en integratieve denkvaardigheden bevordert die waardevol zijn voor het bereiken van carrièresucces.

Real-World ervaring

Echte bedrijfsproblemen oplossen met echte bedrijfsoplossingen door samen te werken met gemeenschapspartners en eigenaren van kleine bedrijven.

Toegewijde faculteit

Profiteer van kleine klassen met professoren die jarenlange ervaring in de sector hebben en toegewijd zijn om u te helpen uw carrièredoelen te bereiken.

Ik wil me specialiseren in

Boekhoudkundige nadruk

Een graad in boekhouding opent de deur naar carrièremogelijkheden op alle gebieden van het bedrijfsleven, de overheid en non-profitorganisaties, zowel lokaal als internationaal.

Boekhouding is essentieel voor alle openbare, particuliere en overheidsinstanties. Het wordt in elke organisatie en onderneming in de wereld toegepast en accountants spelen een sleutelrol. Studenten die ervoor kiezen om boekhouding te studeren aan The University of Findlay studeren af met meer dan alleen een basiskennis van boekhouding - ze begrijpen het bedrijf als geheel. Ze behalen een Bachelor of Science in Business Administration met de nadruk in Accounting, wat hen de fundamentele vaardigheden en diepgaande kennis biedt die nodig zijn om succesvol te zijn in de zakenwereld.

Economische nadruk

Economen volgen de wereldwijde, nationale en regionale economie en gebruiken gegevens om buigpunten en veranderingen in trends te identificeren.

Economen doen onderzoek, verzamelen en analyseren gegevens, volgen economische trends en ontwikkelen prognoses. Ze onderzoeken ook een breed scala aan kwesties, waaronder energiekosten, inflatie, rentetarieven, wisselkoersen, conjunctuurcycli, belastingen en werkgelegenheid. Na succesvolle afronding van het programma behalen studenten een Bachelor of Science in Business Administration met een economische nadruk en zijn ze bereid om verschillende carrières in het bedrijfsleven en de overheid na te streven.

Nadruk op financiën

Door financiën te studeren aan The University of Findlay , krijg je de vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in een veld dat essentieel is in alle industrieën.

Een belangrijk aspect van het runnen van een bedrijf is een duidelijk begrip van de beschikbare middelen en het rendement op investering (ROI) van een product. Financiële experts helpen bij het bepalen van de cashflow, het analyseren van de ROI en het berekenen van toekomstige fiscale valkuilen. Sterke interpersoonlijke vaardigheden en aanleg voor het werken met cijfers behoren tot de belangrijkste kwalificaties voor financiële carrières.

De financiële nadruk is bedoeld om studenten te helpen een uitgebreid analytisch perspectief te ontwikkelen. Je analyseert de doelstellingen, functies en praktijken van economische gebieden van openbare en overheidsfinanciën, analyse van financiële overzichten en optimale financiële besluitvorming. Na voltooiing van de financiële nadruk, behaalt u een Bachelor of Science-graad in Business Administration met een financiële nadruk en bent u bereid om verschillende carrières na te streven.

Nadruk op hospitality management

Als je erover denkt een carrière in de horeca na te streven, is het nu tijd!

Accommodatie, eten en drinken en evenementenplanning maken gastvrijheid de grootste industrie ter wereld en blijft groeien in de VS en wereldwijd. Dit steeds groter wordende veld biedt onbeperkte carrièremogelijkheden voor succesvolle afgestudeerden.

De Hospitality Management-nadruk op The University of Findlay bereidt je voor op het werken in verschillende omgevingen, zoals hotels, restaurants, catering, privéclubs en evenementenbeheer. Ons programma laat je kennismaken met alle facetten van de horeca en de vele spannende carrièrepaden die voor je beschikbaar zijn.

Nadruk op human resource management

Als student Human Resource Management bij Findlay krijg je praktische ervaringen uit de eerste hand door de complexiteit van het voldoen aan zowel de behoeften van werknemers als de organisatie.

De nadruk van Human Resource (HR) Management aan The University of Findlay biedt studenten de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om succesvol te worden in verschillende industrieën. U leert hoe u effectieve HR-beheersystemen ontwerpt en implementeert die de selectie van werknemers, promoties, vergoedingen en voordelen gedurende de hele bedrijfsvoering afhandelen. HR-managementstudenten leren aanvullende aspecten die cruciaal zijn om effectief te zijn op het gebied van human resources, zoals het "stakeholderconcept", waarmee je weloverwogen beslissingen kunt nemen die moreel en ethisch zijn en verband houden met de bedrijfssfeer.

Internationale zakelijke nadruk

Bereid je voor op wereldwijde kansen in bijna elke branche door International Business te studeren bij Findlay!

De zakenwereld verandert voortdurend. Het zit vol diversiteit met bedrijven die zaken doen buiten hun grenzen om de activiteiten en productie uit te breiden. Het is niet alleen nodig om nieuwe culturen te begrijpen, maar ook effectief zaken te doen voor iedereen. Dit heeft geleid tot veel nieuwe carrièremogelijkheden, zowel lokaal als internationaal.

Internationaal zakendoen is een geweldig gebied om je te onderscheiden in de bedrijfswereld. Op de wereldmarkt is het noodzakelijk om multiculturele verschillen te begrijpen. Succesvol zijn in het eigen land is geweldig, maar internationaal beleef je een hele nieuwe wereld van uitdagingen. Douane en zakelijke etiquette zijn enorm verschillend en een eenvoudig misverstand kan het einde van een zakelijke relatie betekenen.

Management nadruk

Gespecialiseerd in management legt de basis voor kennis en persoonlijke capaciteiten die nodig zijn voor carrière-lang succes in bedrijfsleiderschap.

De dynamische en zeer competitieve bedrijven van vandaag vragen om energieke en zelfverzekerde leiders die waarde kunnen toevoegen en hoge prestaties kunnen genereren op alle niveaus van bedrijfsverantwoordelijkheid. Het voordeel van concurrentiekennis is het uiteindelijke doel van de bedrijfsprogramma's van The University of Findlay . De flexibiliteit van onze programma's weerspiegelt de steeds veranderende bedrijfswereld.

Aan The University of Findlay kun je een Bachelor of Science in Business Administration behalen met een Management Emphasis. De vereiste cursussen zorgen voor een verscheidenheid aan ervaringen. Je neemt deel aan individueel leiderschap en emotionele intelligentiebeoordelingen, case-analyses, onderzoeksprojecten, teamgebaseerde actieve leerprojecten en gastsprekers, naast traditionele klasactiviteiten en discussies. Deze major legt een sterke nadruk op schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden, teamwork en persoonlijk initiatief.

Studenten die ons programma voltooien, hebben de mogelijkheid om na hun afstuderen een soepele overgang te maken naar The University of Findlay Master of Business Administration (MBA) -programma van The University of Findlay .

Marketing nadruk

Marketing is meer dan reclame- en promotieartikelen, het gaat om het begrijpen, ontwikkelen en promoten van een merk.

Het kan spannend en uitdagend zijn om manieren te vinden om producten en diensten in de schijnwerpers te zetten. Marketeers werken aan het vergroten van merkbetrokkenheid, verkoop en rendement op investeringen voor de organisaties die ze in dienst hebben. Het leren kijken naar dingen vanuit het standpunt van de klant is uiterst waardevol voor elke ondernemer in elke organisatie. Ongeacht wat een bedrijf verkoopt, of het nu een product of dienst is en hoe groot het bedrijf ook is, marketing is een essentiële bedrijfsfunctie.

Nadruk op bedrijfsvoering en logistiek

Operationele en logistieke professionals zorgen ervoor dat kwaliteitsproducten en -diensten tijdig en kosteneffectief aan klanten worden geleverd.

Elk bedrijf, ongeacht de grootte, moet procedures creëren om goederen en diensten efficiënt te verwerken vanaf het oorspronkelijke verzoek tot het punt van levering en daarna. Aan The University of Findlay leren studenten een breed scala aan vaardigheden die betrekking hebben op zakelijke mogelijkheden en activiteiten. Studenten Operations en Logistiek leren hoe ze activiteiten voor vrijwel elke branche kunnen plannen, ontwerpen, implementeren, beheren en ondersteunen.

Sport Bedrijfsstrategie Nadruk

Sport Business Strategy aan The University of Findlay is een zeer dynamisch programma gericht op hands-on leren.

De sport- en evenementenbranche blijft in alle opzichten groeien. Sport en entertainment gaan samen om werkgelegenheid te creëren die zakelijke basiskennis vereist, samen met gespecialiseerde kennis.

Entertainment, sport en evenementenbeheer behoren tot de op één na grootste werkgeversgroep in de VS en de grootste ter wereld. Dit gebied heeft twee op de tien mensen in dienst en is goed voor meer dan zeven procent van het bruto nationaal product van de wereld. Nauw verbonden met de horeca, is de sportbusiness-strategie voor veel bedrijven wereldwijd een groeiend aandachtsgebied geworden.

Verbeter je carrière met een MBA

Bij Findlay kun je in slechts een jaar een Master of Business Administration (MBA) behalen. Cursussen kunnen volledig online, op de campus of in een hybride van beide worden afgerond.

Centrum voor Studentenleven en het College of Business Building

Het nieuwe Centre for Student Life en het College of Business Building zijn in het najaar van 2017 geopend. Dit gebouw wordt door alle hogescholen van de universiteit gebruikt om studenten te leren, te netwerken en te engageren. De tweede verdieping herbergt alle klaslokalen van het College of Business, leerruimten en vergaderzalen, faculteitskantoren en meer.

Stel je een plek voor waar studenten van een van de hogescholen van The University of Findlay samen kunnen komen om te leren en te communiceren op persoonlijk niveau. In het kader van de missie van The University of Findlay om studenten toe te rusten voor een zinvol leven en een productieve carrière, zal onze visie voor het nieuwe Center for Student Life en College of Business building onze gemeenschap verbeteren, innovatie binnen en buiten de klas stimuleren en onze studenten transformeren in afgestudeerden klaar om ethische, productieve leden van een mondiale samenleving te zijn.

Wat doet het nieuwe gebouw?

  • Markeer een keerpunt in de manier waarop studenten The University of Findlay ervaren
  • Bied flexibele gebieden voor netwerken, leiderschapsontwikkeling en campusleven
  • Breng wonen en leren dichter bij elkaar
  • Betrek leerlingen bij interactief leren
  • Breng studenten, docenten, gemeenschapsleden en alumni samen voor sociale bijeenkomsten, boeiende lezingen en culturele evenementen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually ada ... Lees meer

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually adapting programs and teaching methods to meet the needs of current students who are preparing for tomorrow’s careers. Lees Minder