Bachelor in het bedrijfsmanagement (sportmanagement)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Onderzoek de mogelijkheden om je gewenste sportteam naar de overwinning te leiden met een Bachelor of Business (Sports Management).

De Bachelor of Business (Sports Management) is ontworpen om u uit te rusten met een brede theoretische en technische kennis die nodig is om effectief te opereren en te managen binnen het sportmanagement. Tijdens je studie onderzoek je de historische grondslagen van sport, managementprincipes, sociaal-culturele invloeden van sport en de rol van governance in de sport. Je krijgt de gelegenheid om de rol van sport in het opbouwen van gemeenschappen te onderzoeken en het belang te analyseren dat professionele sport speelt in de hedendaagse maatschappij.

De Bachelor of Business (Sports Management) is een directe Pathway naar de Master in de bedrijfsadministratie (sportmanagement), die wordt verzorgd door een exclusief Australisch partnerschap met de Real Madrid Graduate School. De cursus wordt gegeven door een mix van toonaangevende experts uit de sector naast academici en omvat een stage van twee weken op de Real Madrid Graduate School in Madrid, Spanje.

Bovendien moeten studenten een vak, Industry Consulting Project, afronden - om een ​​zakelijke omgeving uit de eerste hand te ervaren en praktische vaardigheden te verwerven om hun theoretische kennis aan te vullen. We zullen studenten ondersteunen in hun verantwoordelijkheid om een ​​industrieplaatsing (en) te vinden. Studenten studeren af ​​met onschatbare werkervaring, een ingebouwd professioneel netwerk en een serieus concurrentievoordeel om eenvoudig van universiteit naar het personeel over te stappen.

De Bachelor of Business (Sports Management) is zowel fulltime als parttime beschikbaar in Sydney, Adelaide en online.

BELANGRIJKSTE STUDIEUITKOMSTEN:

 • Analyseer sociaal-culturele kwesties van sportorganisaties
 • Identificeer zakelijke kansen voor sportorganisaties
 • Erken de rol die sport speelt in ontwikkelingslanden
 • Bestudeer de rol die bestuursorganen spelen in de regulering van sport

Toelatingscriteria

ALGEMENE TOELATINGSCRITERIA

U komt in aanmerking om de Bachelor of Business (Sport Management) aan te vragen, mits u voldoet aan de minimale toelatingseisen van de universiteit. Torrens University Australia stelt ook gegarandeerde instapdrempels in voor studenten die:

 • ATAR 60 of gelijkwaardig
 • Studeerde aan een andere universiteit met een GPA van 3,5 op een schaal van 7
 • Een speciale tertiaire toelatingstest (STAT) rang van 155

Solliciteren naar de Adelaide campus

Als u zich aanmeldt om te studeren (Bachelor in de toegepaste gezondheidszorg / Bachelor in het bedrijfsleven / Bachelor in het bedrijfsleven (sport) / Bachelor in de handel / Bachelor in Media Design) op onze campus in Adelaide, moet u een SATAC-toepassing voltooien.

ENGLISH LANGUAGE ADMISSIONS CRITERIA

Deze cursus is beschikbaar voor internationale studenten om te studeren op de campus in Sydney en Adelaide.

Goedgekeurde Engelse tests omvatten:

 • CAE 57
 • IELTS 6.0, zonder subscore minder dan 5.5
 • PTE 58
 • TOEFL 78

Internationale studenten

Deze cursus is beschikbaar voor internationale studenten om te studeren op de campus in Sydney en Adelaide.

Werkdruk en beoordeling

NEE. MET TIJDELIJKE UREN PER WEEK:

Torrens University Australia werkt op basis van een trimestersysteem dat bestaat uit 3 studieperiodes per jaar. Naar verwachting zal elk onderwerp, ongeacht of dit online of op de campus wordt gestudeerd, in totaal 120 uur aan gestructureerd en zelfgestuurd leren omvatten, wat neerkomt op ongeveer 10 uur per week per vak.

TYPISCHE BEOORDELING BEVAT:

Torrens University Australia werkt op basis van een trimestersysteem dat bestaat uit 3 studieperiodes per jaar. Naar verwachting zal elk onderwerp, ongeacht of dit online of op de campus wordt gestudeerd, in totaal 120 uur aan gestructureerd en zelfgestuurd leren omvatten, wat neerkomt op ongeveer 10 uur per week per vak.

Carrièremogelijkheden

 • Sporttoerisme
 • Evenementenbeheer
 • Sportagentschappen op gemeenschaps- en schoolniveau
 • Sport project management
 • Sportmedia en promotie
 • Gezondheid en levensstijl industrieën
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Laureate is the largest education network in the world. Laureate International University Institutions offer hundreds of career-focused, undergraduate, master and doctoral degree courses in fields in ... Lees meer

Laureate is the largest education network in the world. Laureate International University Institutions offer hundreds of career-focused, undergraduate, master and doctoral degree courses in fields including architecture, art, business, culinary, arts, design, education, engineering, health sciences, hospitality management, information technology, law and medicine. Lees Minder
Sydney , Sydney , Sydney , Sydney , Sydney , Leura , Fitzroy , Melbourne , Brisbane , Adelaide , Adelaide , Auckland + 11 Meer Minder